Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Content Count

  9,595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  307

Everything posted by LisaFi

 1. Noe så nydelig! Gratulerer!
 2. Hvis han blir hingstete fort (og den sjansen er vel der) er det enkelt valg da ja!
 3. Deet var tidlig nok ja. Ni-ti mnd er vel snitt.
 4. LisaFi

  4 åring

  Håndteringsmessig skal en fireåring være som en voksen, synes jeg. Alle basics skal være greie da. Ridemessig er det vel anslått st «fireårsnivå» skal være ca LC (og 1m). Jeg synes kanskje 1 m er litt høyt hvis du ikke har en spesialavla sprang-elg, men synes st hesten kan være introdusert for hopping etter sommeren (fylt fire, ikke bare fireårs på kalenderen). Min er snart der sånn dressurmessig, har endel å jobbe med med galoppfatninger, litt mer å jobbe med sprangmessig.
 5. Jeg vil gjerne ha den turkise! Når skal du på Starum og starte?
 6. Jeg kjøpte høøks sin egen (JH-collection) med MIPS, den satt utrolig godt på mitt ovale hode som ofte har fått Presspunkt i panna av aNdre hjelmer. Veldig fornøyd med pris og kvalitet så langt, glemmer at den er på!
 7. Særdeles vid westernsal av ukjent merke selges eller byttes. Sete tilsvarer 18» i engelsk sal vil jeg mene. Brun, hel og i orden! Kaldblodsen vår har slanka seg utav den (forøvrig eieren også), så vi trenger en litt smalere og mindre sal til dem. Har lite info om den da jeg selv kjøpte den brukt. Selges uten paden, da vi ønsker å bruke den på neste sal. 2000kr/ bud/ bytteforslag
 8. ukjent merke for meg, men den sto i nærheten, hadde rett pris og var i god stand.
 9. Jeg kjøpte nettopp en som er 11 år som er i god stand.
 10. Når de er slitne etter trening kan det fort skje ja. Har vært ute for at hest har brukket bein faktisk i slik situasjon.
 11. Når vi hadde den store vi kjøpte helt ny betalte vi rett under tusenlappen i året (kasko).
 12. Jeg har også kjøpt kamera fra biltema nå, med to kamera (skal ha ett på bilen og ett i hengeren). Ikke fått montert opp det enda men!
 13. LisaFi

  Forsikring på sal

  Jeg bar mine inn i huset og låste når jeg reiste bort nå. Da går det som innbo her hvertfall.
 14. Mellomrommet mellom pectoralismusklene du har oppdaget tenker jeg!
 15. LisaFi

  Utstyrstråden

  Anbefaler wintec cair. Ser harde ut utapå, men veldig gode for hesten. Jeg rir 3/4 av året i søle føler jeg, og synes det et et bra alternativ.
 16. Den forrige humbauern vi hadde var det også mulighet for å åpne baklemmen sideveis. Cheval liberte har vel slik baklem/dør som standard tror jeg. Jeg må ha tillatt totalvekt høyere enn 2000 kg hvertfall. Helst alugolv, og må ha fjæri g/demping av noe slag. Ikke lyst på glassfiberhenger pga kulde og veistandard der vi kjører mest. Og ikke noe behov for å bruke penger på fronutlasting heller egentlig. Ikke så lyst på Ifor, med mindre helt ny. Men det har jeg ikke råd til denne gang tror jeg.
 17. https://m.facebook.com/notes/shu-skandinavisk-hesteterapi-utdanning/shu-en-holistisk-utdannelse/2078582328834107/
 18. MatildeB er vel ikke her siden det står «gjest». Lurer på om den bateson’en har torsjonsfjæring, og hvordan det evt er å kjøre med hest sammenligna med andre typer fjæring (for de som har kjørt litt av hvert).
 19. Sikker på at det ikke er et sarcoid?
 20. LisaFi

  Sal-snikksnakk

  Jeg har gode erfaringer med Bates. De kan bygges om ganske mye etterhvert som de utvikler seg. Ikke bare med utbyttbart bomjern, men også med luftputer i salputene hvor du kan bygge opp og ned ifht rett/svai rygg. Skal du ha sprang, allround eller dressursal?
 21. Horze carla. Den var romslig asså.
 22. Jeg har kjøpt ny sikkerhetsvest til feltritt, enkel men godkjent fra Horze. Hadde også bestilt meg «kortfrakk» til dressurstevner men den må jeg bytte, aaaltfor stor. Og nye belegg til Lillemor, med bra lufting og fin teknologi til beskyttelse mot slag tror jeg:
 23. Haugevis av sånne! Hvis jeg skal ha løpshest nå så skal jeg være kreeeesen på morstamme.
 24. Vil du ha løpshest helst? Jeg har egentlig lyst på løpshest igjen jeg også. Har egentlig fine treningsområder, bare de er trafikksikre.. kort til Biri og..
 25. Mille er ca 170 cm rundt, så hun kan faktisk bruke denne. Hvis du er interessert i en mindre i str cob (svart) så kan du får kjøpe vår Bitten og Betty?
×
×
 • Create New...