Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Content Count

  8,827
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  234

LisaFi last won the day on July 9

LisaFi had the most liked content!

Community Reputation

17,181

About LisaFi

 • Rank
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,738 profile views
 1. Heldige meg. Jeg har så sykt fin liten hest.
 2. Har lest litt, det er vel snakk om konstant kjøling etc tror jeg. Og «bodywork» omtrent gjennom natta så de er klare til dagen etter. Men det var jo originalt tanken med sprang til slutt, at man skulle vise at de forsatt var fit og spretne nok til litt presisjonsarbeid dagen derpå. Jeg lurer på om man ikke kan risikere at folk rir _enda_ hardere i terrenget hvis man ikke har dette i bakhodet? Vil vel alltids være noen kyniske, kanskje spesielt i toppsjiktet der det er snakk om endel penger?
 3. https://www.tidningenridsport.se/falttavlanskommitten-star-bakom-andringar-for-att-radda-hastarna/?fbclid=IwAR1sEtRIWNCBpWw26cZCdiPa7vrsvwT40POXf2E7hmwlH2qtkqgjBf8qe6k Flere som reagerer på at det er hardt i toppen. Det jobbes godt i det svenske forbundet synes jeg, pro-hestevelferd synes jeg. Bra for fremtiden, hvis vi skal få fortsette å ha sporten vår som olympisk gren, for eksempel.
 4. LisaFi

  Hvitt pass

  Hvis du skal registrere den som ponni må den nok måles vil jeg tro!
 5. LisaFi

  Hvitt pass

  Ja, skal holde det.
 6. Kjøpte stigbøylereimer og hansker til 20kr paret hos Aasen i dag.
 7. LisaFi

  Hvitt pass

  Hvitt pass får du via Norsk Hestesenter (Starum). da som «hvilken som helst blandingshest» selv om du vet han er islandshest. Vi har en renraset kaldblodshest med samme problematikk, der er stamme kjent, men ikke godkjent. Derfor hvitt pass.
 8. LisaFi

  Bitt-tråden

  Jeg har god erfaring med å veksle på delte og rette bitt på travere. Og ofte går de med for lange bitt ja.
 9. Lillemor har vært borte i tre uker ca nå og skikker seg visst fint der hun er. Fikk video av trav under rytter her om dagen. Tror hun har det veldig fint der hun er.
 10. Han er bare kjempefin! Ser jo så tilfreds ut med situasjonen også! Du lager virkelig fine hester!
 11. Nåååh? Ridehest eller lavageit dette a?
 12. LisaFi

  Ridebukse-tråden

  Er det noen som har horze angelina (den grønne) og kan sammenligne den med horze desiree? Har lyst på bukse i den grønnfargen (og har vært flink og kvittet meg med noe utstyr) men har bestemt meg for kun å kjøpe slike med skikkelig høyt liv som gir den «pass på ryttermusklene» følelsen når jeg rir. Skulle gjerne hatt en desiree til også, fargene er litt kjedelige bare. Evt noen av de andre «høytliv» buksene i samme priskategori som kan anbefales? Liker litt ordentlig stoff i dem, ikke for mykt/tightsaktig.
 13. Blivira hoster seg også i gang i trav, når varmt. Ellers null symptomer. Men hun er ute da, ikke stall...
 14. Sjekk dopinglista bare. Sikkert fire døgn.
×
×
 • Create New...