Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Content Count

  9,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  284

LisaFi last won the day on April 6

LisaFi had the most liked content!

Community Reputation

17,961

About LisaFi

 • Rank
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

2,113 profile views
 1. Så kult! Hvorfdan er den i pris ifht pixio? Eller hva heter den andre som det har vært reklamert for?
 2. Bredere bomjern til sal nr2, som plutselig er den jeg bruker mest..
 3. Vi begynner å få trent litt nå, men det er ikke helt optimale forhold hjemme her, så får ikke galloppert. Så vi er ikke «alderssvarende» på plass nå synes jeg. Vi har mye arbeid foran oss med overganger etc. Men så blir det nok ikke særlig med stevner på første halvdel av sommeren uansett ser det ut for. Så da får vi bare trene da, og se hva det blir til!
 4. Våre er ute når godt vær, selv om ikke utegangsskur. Tar dem inn når dårlig vær, har jo stall. Veterinæren vår mente det var mer enn innafor selv om vi ikke har skur. De trenger jo ikke ly når godt vær. Plassen vår ligger rimelig greit i le for vind mm også. Nå har det ikke vært nedbør å snakke om på ukesvis her, så nå har de vært mye ute. Begynte å bli isete i luftegården, så måtte sørge for liggeplass. Ser ut som om det fungerer utmerket . Jeg husker at jeg har lest at det alltid er en «vaktpost» i flokken, og at ikke alle hester ligger samtidig og sånn. Våre hester har tydeligvis ikke lest det, for her ligger til tider begge langstrakte og SNoRKER!
 5. Spesielt på bakbein er det veldig vanskelig å bøye. Bedøve ut er mer pålitelig. Veterinær som er utdannet på å diagnostisere både på rett spor og bøyd spor (volte/longe) kan være lurt.
 6. Da ble det bredere bomjern til sprangsalen. Bittelille muskelpåny trenger x-vid . Og en støvleknekt bare for at summen skulle bli høy nok .
 7. https://www.plusinboots.net Jeg har hatt tre forskjellige par fra fuller fillies. Mål nøye, bruk tabellene, så får du det du bestiller. Fine og gode og ikke like dyr som målsøm.
 8. har du fremdeles disse? Kan du sende dem til meg?
 9. LisaFi

  Belegg til unghest

  Jeg må innrømme jeg synes det er heeeelt håpløst å se hva som er lov og ikke . Tror mange løser det med å ikke bruke bakbeinsbelegg på konkurranser..
 10. LisaFi

  Utstyrstråden

  Så bra! De så fine ut, og jeg liker godt at lufting er en av hovedprioritetene i produktbeskrivelsene! Ikke dyrere enn mange andre «merketing» heller.
 11. Det kan hende den er litt låst i lenden, da er det vanskelig å flikke bakparten opp når den går ned igjen etter hinderet. Det kan komme av fysiske ting i hesten, sal, rytterens sits og rett og slett at den ikke har sprang « inne « i kroppen sin. Islandshester er ikke akkurat avlet for hopping selv om noen får det til bra.
 12. Der jeg bodde før hadde vi en åring som fikk ødelagt et øye av hjort som gikk på hesterundballene. Han fikk et gevir i øyet. Det var det tidvis meeengder med hjort sammen med hestene på vinteren. De ble utrolig tamme.
 13. LisaFi

  Utstyrstråden

  Er det noen som har erfaring med belegg fra Premier Equine? (Smart stall forhandler). Vil gjerne høre om både feltrittsbeleggene og sprang (kevlar) beleggene!
 14. Vi praktiserer «innenetter» når været er dårlig eller hvis det generelt er lenge siden de har vært inne. De er generelt avslappa både inne og ute, men hvis det blir opp mot 12 timer innesperra, da blir de litt gira på å ut igjen..
 15. LisaFi

  Børster

  Mine børster er så gamle. Burde bytta ut mesteparten. Har noen stubben-børster som er litt nyere, de er ok.
×
×
 • Create New...