Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Content Count

  9,693
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  320

LisaFi last won the day on September 16

LisaFi had the most liked content!

Community Reputation

18,352

About LisaFi

 • Rank
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

2,336 profile views
 1. Kanskje der har noe med kvalifisering å gjøre. At de må gå til en viss prosent for å være kvalifisert til mesterskapsklasser uansett rase.
 2. LisaFi

  Bitt-tråden

  Nå er jo ez-control bittet lov igjen ( vi var vel mange nok som protesterte muligens), så Lillemor har arva Blivira sitt. Virker fornøyd med det. Hevet bittet ørlite grann i munnen hennes på Lilliankurset sist, da ble hun enda roligere i munnen. Spent på å ri dressur igjen etter at vi fjerna forinnpakninger sist på Biri også (tredje tannstell i år, de må følges med i den alderen her altså ).
 3. @sofabonden her inne kan nok hjelpe deg.
 4. LisaFi

  Innridning.

  Jeg gallopperte også først på tur, i litt motbakke sånn at det var naturlig å rulle over når det ble litt tungt. Roste masse og lot henne løpe.
 5. Jeg gjorde et kupp på produkt fra Heimer til 179/kg i sommer her. Tror dette er det produkt som prises kunstig høyt mange steder. Sjekk horze, og 4kg pakker fra pharma horse hvis de har inne. Vært billigst før hvertfall.
 6. Og så kommer det en pakke med greier fra børjes igjen. Mille har litt følsom mage for høy og rundball, får sånn vann med avføring når sommer og gress er slutt. Hun reagerte litt på høyet vi fikk nå, men ble fin igjen når vi prøvde gut balancer fra vimital. Så tenker fortsette med det. Børjes var billigst..
 7. Jeeeeg skulle ikke kjøpe utstyr. Men kom over en pakke med masse fint som jeg bydde på. Ingen andre som bydde, så da ble det en del reflekser, åtte sjabraker (nye), blant annet tre fra kingsland. Hodelag, grime, belegg. Masse! Grime og belegg ble for store til mine hester, så det kan jeg selge. Anyone? Kan få det billig. De er nye. Sprangbelegg fra kingsland til STOR hest, samt Svart nylongrime med blingsteiner fra horze i str x-full (begge her bruker cob).
 8. det tror jeg jeg hadde gjort i en sånn situasjon.
 9. Vi har to hester som vanligvis går ute. Her får aldri en være igjen alene ute, da står den på boks til den første er ferdig trent.
 10. Noen hjelmer er for «oval» hodeform, noen for rund. Og beskrivelsen av hjelmen sier oftest ikke noe om det. Men du kjenner forskjell når du prøver! Jeg har også rundere hode
 11. Prøv en som et litt «rund» i passformen. Jeg fant en høøks-hjelm med MIPS som passer hodet mitt fantastisk godt! https://www.hooks.no/rytter/rytterutstyr/ridehjelmer/ridehjelm-vg1-matrix-jh-collection
 12. Jeg har kjøpt nye grimer, en til reise og en til hjemme. Et langtau til lasting, hjelmtrekk med refleks, pusegjord (som var for kort ) og et annet pusetrekk til å ha utapå salgjord. Og noe pleiemidler for lær etc.
 13. Der jeg jobba for 20 år siden (shiiit jeg er gammal ass) var det liksom mote å hive inni uhorvelige mengder spon. Tykk «matte» (med tiss og alt, skikkelig lite luftveisvennlig) nederst, og stor kant opp mot alle boksvegger så de ikke skulle rulle seg fast. Stakkars digre ridehestene klarte knapt snu seg i boksen. Og sto og «gynget» på det sviktende underlaget. Ikke bare for sener mm nei!
 14. jaaa! Fortell fortell! Lillemor har fått ny grime til helga siden hun sleit sunn ei forrige treningshelg Og reperasjon av hengern, da. Om det regnes som investering.
×
×
 • Create New...