Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Posts

  9,956
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  365

LisaFi last won the day on June 26

LisaFi had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

2,778 profile views

LisaFi's Achievements

Gamp

Gamp (4/4)

18.7k

Reputation

 1. LisaFi

  Sal-snikksnakk

  Takk for svar! Ble hun mer svai eller ble det mer manke? Min ser plutselig helt annerledes ut enn i februar også. Dyrt med «supersaler» om man må bytte så ofte . Så jeg tenker vente til neste år, da tenker jeg profilen er mer «etablert» når hun blir 6.
 2. LisaFi

  Sal-snikksnakk

  Elisabeth, har du slutta å bruke butterfly og byttet til disse? Kan du fortelle om hva, hvorfor osv? Lillemor har tapt seg en god del ( jeg har vært operert og mannen har styrt stallen noen uker. Han synes han har gitt dem myyye mat, jeg tenker not so much). For sikkerhets skyld driver hun og strekker på seg, så det har kommet på en to-tre cm (hurra for det altså, vi trenger dem) , men hun har altså tatt av og er i smaleste laget for første gang i sitt liv. Neste år skal hun få ny dressursal også, og jeg driver og tenker på hvordan og hva som blir å passe. Batesen solgte jeg da den gamle dressursalen til Blivira faktisk lå bedre (og jeg nesten ikke rir i dressursal om dagen, håper det blir bedre etter nevnte operasjon). Jeg kommer aldri til å bli så «spesialisert» dressur eller sprangrytter at jeg legger 50k i en sal, men det må jo passe både rytter og hest.
 3. Hvordan ville du trent innkalling med en valp? Skremme den hvis den ikke kommer, så den blir enda mer skeptisk neste gang? Jeg ville trent «catch and release» med masse godbiter som Eva beskriver. Den må ikke forbinde fanging med arbeid eller noe som er lite digg hver gang!
 4. Jeg sverger til Jermin hest. Føres av Strand!
 5. LisaFi

  Skulderfrihet

  Da tenker jeg typ prestige er veien å starte med hvertfall!
 6. LisaFi

  Skulderfrihet

  Kommer an på hva du trenger kanskje? Mye plass bakover, som i stort strekk i frambeinet? Eller behov for mye vidde i skulderpartiet (ikke nødvendigvis manken) hvis hesten er bred og dyp i kroppen?
 7. Kan den ha noen fysisk grunn til å lage spillopper? Bøye hesten litt til siden og gi den oppgaver med å flytte seg sidelengs (sjenkelvikninger/versader) synes jeg er en fin måte å be om oppmerksomheten på.
 8. Omg! Den var fin den!
 9. Jeg gir betfiber, luserne til alle her. Varmblodsen får ca 1l oppdrett, og jeg bruker noe mash ifm trening. Har også litt regime på tilskudd (en får msm, den andre gut balance). Og div vitaminer. Noe hele året, noe etter sesong. passer på å ikke regne på det . kjøper høy for ca 2000,- mnd.
 10. Hoppas fødsel? Kommer litt an på hoppa, ble den holdt i gang så smått gjennom drektigheten, har den hatt helt fri eller..?
 11. Bare å gi hele sesongen som hesten ikke får spist grønt gress. ikke noe farlig å gi.
×
×
 • Create New...