Jump to content

LisaFi

Medlem
 • Content Count

  9,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  254

LisaFi last won the day on November 14

LisaFi had the most liked content!

Community Reputation

17,526

About LisaFi

 • Rank
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,946 profile views
 1. ja det stemmer nok. Det hvite i vaniljesausen vet jeg ikke hva er. Jeg blanda egen «pig oil» med svovelpulver fra ebay og parafinolje. Billig og bra. Pig oil er vanlig å bruke i england, bare google. Vær forsiktig med pig oil og sol, kan føre til solbrenthet. Msm får mine hele høst/vinter også. Hatt ca null problemer i høst til tross for opptråkket bak stallen.
 2. Synes flytende er bedre enn pulver hvis du unngår pellets. Chevinal pluss fra børjes er et bra produkt
 3. Har du tatt prøver så du vet hva som har skylden?
 4. LisaFi

  Dressurprat

  Regner med målet ditt er samme type kontakt på de forskjellige bittene. Hvordan vil du beskrive kontakten du rir med? I noen akademiske kretser har jeg inntrykk av at de rir med null kontakt, kun vekten av tøylen og hjelp ved trykk på halsen/vekt i sal/bøyle, og i andre igjen mer «sig til bittet». Hvordan jobber du, hva er det du ønsker?
 5. Ang jakke, jeg har en supertjukk og varm dunjakke fra kingsland. Den redder meg ute om vinteren altså. Kjøpte’n brukt for 300 spenn. Det er 100kr pr vi ter jeg har hatt den så langt. Sykt god!
 6. Jeg er litt todelt til dette jeg. Jeg må ha litt tid på å organisere meg og prøve når jeg får instruksjon. Hvis trener/instruktør «snakker i øret» mitt konstant blir det enten at hodet kobler dem ut mens jeg tar kontroll på kroppen min eller at jeg ikke klarer all koordinasjonen mens jeg konser om prat i øret. Kapasitetsproblem.. Sånn sett rir jeg gjerne også på gruppetimer hvor trener fordeler oppmerksomheten mellom flere. Samtidig er det kjipt hvis man får lite oppmerksomhet eller ender opp med «fint der» hele tiden. Da blir det jo ikke noe utbytte. Litt situasjonsbetinget mao.
 7. Synes den siste desireebuksa jeg bestilte var mye mykere i stoffet enn den andre jeg har. Litt usikker på om jeg setter pris på det. Den er liksom litt tightsaktig, mistenker den for å ha lyst til å bli slaskete mye før de andre.
 8. Gummistrikker til sikkerhetsstigbøyler. Og et par brukte dekken.
 9. Ah, det var jeg også interessert i!
 10. Temporo mandibular joint. Kjeveleddet.
 11. Men de der er jo håpløse. Leverte en softshelljakke jeg skulle ha bytta glidelås på. Ringte aldri. Når jeg var innom og purra på skifta de feil glidelås. Jeg ville ikke betale for det. Da ringte de aldri igjen. Savner egentlig den jakka litt, fin rød, fra KL. Kommer ikke til å bruke dem igjen.
 12. Helt uinteressant å bruke en treg tjukkas på en racerbil vettu. Motsatt er det fremdeles mulig å typegodkjenne kaldblodshopper for bruk i dølahestavl ja.
 13. Usikker. Men fyll «dvaskes» jo litt for hver vask synes jeg, så de varmer kanskje litt mindre når de er brukt/vasket noen ggr? Du har ikke andre dekken å sammenligne med da?
 14. De var ikke etter min smak
 15. Nydelig! Gratulerer!
×
×
 • Create New...