Jump to content

Ex2

Medlem
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,142

About Ex2

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Vardal
 • Gren
  Skaucruising

Recent Profile Visitors

4,503 profile views
 1. Ex2

  Dekkentråden

  Det høres ut som et bra dekken, skjønner etter hjelp fra dere at det ikke har så mye å si hvor mye fyll det er, så bare det fungerer som ønsket er vi fornøyde
 2. Ex2

  Dekkentråden

  Høres bra ut, tusen takk! @mallilen, ja jo, han holdt på å stryke med på mandag, men nå overlevde den og må holde seg så varm som mulig
 3. Ex2

  Dekkentråden

  Takk, den skal jeg se på Tenker på de som er på 400 - 500g i hovedsak siden vi bor på 500 moh, med mye sur tidvis kraftig vind så prøve å få mest mulig barriere
 4. Ex2

  Dekkentråden

  Hjelp! Går meg helt vill i dekkenjungelen! Hvilket vinterdekken som er så varmt som mulig, ull innside, gjerne hals og som skal passe til en fjordhest? Utegang og gammel..
 5. Ex2

  Fjordhesten

  Fått samme pesen når jeg sto på sprangstall. Der gikk alt, til og med hode og ører o. O sa at han kunne jo blitt fin med halvklipp. "Å neiii måtte ikke finne på for det var så stygt" da ble det stille *bamse*
 6. Det jeg vet om gammern: brekt bein hovbyll, bøyesene på begge frambein. Frøkna : hovbyll, mugg og må følges opp med nakke siden hun stupte kråke som åring..
 7. Kom over denne linken når jeg lette etter behandling http://mobil.agria.no/hest/artikkel/behandling-av-mugg-pa-hest Aldri hatt mugg og den eneste forandringa var forskifte der jeg kjøpte av en som driver med ku.. ellers omtrent ikke hatt søle i kodene..
 8. Merra mi har fått en seks cm lang muggrand. Hvor mye msm gir dere for slikt når den ikke har fått msm på et halvt år?
 9. Mine har 1,5 -2 mål, men L formet med forskjellige trær med klømuligheter og litt oppoverbakke. De springer i god fart rundt. Eneste er.at de.ikke kommer opp i "topp fart" som er det eneste jeg savner.
 10. Partytelt kunne kanskje fungert?
 11. Ex2

  Sensation saddles

  Side med god info: http://www.softsaddles.info/sensation.htm
 12. Ex2

  Sensation saddles

  Har ei vennine (utdannet som hestefysioterapeut og lang erfaring med tilpassing med bomsaler ) som forhandler disse salene, har store brune og forskjellige (ung-)hester inne til inn og tilridning som bruker en sal og tilpasser den med pad'er til bomløse saler som passer den enkelte hest.
×
×
 • Create New...