Jump to content

MarteJ

Medlem
 • Content Count

  1,525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MarteJ last won the day on September 5 2019

MarteJ had the most liked content!

Community Reputation

1,651

About MarteJ

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/07/1977

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kvernaland

Recent Profile Visitors

1,248 profile views
 1. MarteJ

  Bomløs sal

  Høres ut som dette er slik sal jeg er på jakt etter . Tusen takk for svar.
 2. MarteJ

  Bomløs sal

  @Legaat, er denne helt bomløs? Altså at man kan legge den flatt rett ut på stuegulvet? Kan ikke ha bomløs som barefoot som har «bomstr».
 3. MarteJ

  Bomløs sal

  Har du tips til merker? Jeg er nemlig helt grønn her føler jeg
 4. MarteJ

  Bomløs sal

  Så ikke denne før nå. Litt travelt i det siste. Vet du om dette er bomløs med «bom» slik som barefoot? Jeg må dessverre ha sal som er helt bomløs til denne hesten Han er brei(!!) pga EMSen. Må få brukt mer for å slanke.
 5. MarteJ

  Bomløs sal

  Lurer rett og slett på hvilken bomløs sal som er bra nå om dagen? Er noen år siden jeg hadde bomløs, og angrer selvsagt nå på at jeg solgte den... Hadde den gang en Heather Moffet Phoenix sal. Den kunne man legge helt flatt på gulvet, ingen bom. Lå godt på hesten. Med EMS ponnien som sliter med kraftige fettdepoter rundt nakken skulle jeg absolutt hatt en slik løsning. Vil helst ha en bomløs ettersom vekta her går litt opp og ned. Bomsal kommer aldri til å funke for den stakkars gutten mistenker jeg. Er det kommet noen nye bra produkter på markedet. Titta litt på Karlslund i går, men har liten
 6. Kan du ta nærmere bilder av denne løsningen din, @LillianK? Skulle også hatt litt mer inn med t-skje hvordan panikk funksjonen funker. Dette hørtes genialt ut. Planen er å starte prosjekt kjørehest etter beitet.
 7. Stall Loen(?) som drives av Louise Hetland mener jeg har det du leter etter. Hun holder til på Øksnevad ikke så langt unna jordbruksskolen. Vet ikke hvor kjent du er på denne kanten av landet. Er utegang og bokser der jeg står, men tror det er fult. Har iallfall ikke hørt at noen skal flytte.
 8. @Issa, vil tippe 125, men helst i ponniversjon. Hun er såpass smal at hestedekken blir så lange på siden. Prøvde ponnien sitt dekken(Høøks) i 115 til henne. Det satt ganske ok både foran og på sidene. Var litt snaut i lengden.
 9. Takk, @Issa. Børjes hadde jeg helt glemt. Vet du hvordan det virker med toll/moms etc nå etter de nye reglene?
 10. Vesla er bare 2,5 og har den smale hengslete unghest kroppen. Mulig Høøks ikke er helt hennes greie hvis de er veldig vide i bogen. HW Hero har jeg ikke vært borti tror jeg. Må undersøke det litt nærmere. Takk for alle tips. Har heimer til henne nå, men det blir så stort. Særlig på sidene. Tenkte derfor at ponniutgave av dekken ville være lurt. Får se hva jeg finner
 11. Tenkte jeg skulle handle et par dekken til vesla på salg. Gidder ikke kjøpe WB eller HW enda ettersom hesten er i vekst. Har i tillegg en ganske omfattende WB garderobe etter Tommine som jeg håper hun vil passe etterhvert. Lurer derfor om noen har erfaringer med Horze/Høøks/Skoies egne dekken? Hvilke kommer best ut? Har hatt et par Høøks til T i sin tid. Følte de varte bare en sesong. Lot seg iallefall ikke vaske uten å miste all vanntetthet og pusteevne. Nå er det noen år siden, så mulig kvalitet har bedret seg??
 12. Mine to er veldig forskjellige. Connemaraen HATER regn, særlig hvis det båser i tillegg. Jammen godt hun havna i Rogaland . Hun står desperat klar ved porten de dagene det er dårlig vær. Blir pissesur hvis jeg ikke tar inn. Isis/welsh’en er ikke så nøye. Han har ti ganger mer pels og ser ut til å like ute. Tror egentlig han trives overalt der det er mat . Mine står ute døgnet rundt så ofte de selv vil. Connis får bestemme der. De har tilgang på skur med halm/flis talle. De har også tilgang på 8-10 mål grasmark.
 13. Jeg har alltid hatt Mg på toppen etter at resten av rasjonen er ferdig "kokt". Aldri hatt problemer med at det ligger noe igjen i krybba. Nå når jeg gir alt tørt ligger det heller ikke mg igjen.
 14. Det skal være mer ca enn mg, ja . Du må både passe på forholdet mellom dem og at det totalt sett er nok ca. Årsaken til at det skal være mer ca er at mg hindrer opptak av ca
 15. Hvordan er status på kalsium? Husk at dersom du gir ekstra mg må du passe på at Ca:Mg balansen opprettholdes
×
×
 • Create New...