Jump to content

MarteJ

Medlem
 • Content Count

  1,395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

MarteJ last won the day on April 26

MarteJ had the most liked content!

Community Reputation

1,566

About MarteJ

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/07/1977

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kvernaland

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. MarteJ

  Hvitt pass

  Da sjekker jeg med NPA . Han er langt under 150. Må den måles? Får gå inn på sidene for å se hva som kreves. Har så langt bare hatt hester med papirene i orden. Første gang jeg må fikse selv
 2. MarteJ

  Hvitt pass

  Låner denne litt . Nye ponnien har ikke papirer. Må derfor ordne alt til ham. Har ingen info om verken mor eller far. Vet bare at han skal være 12 år, og blanding av islands og welsh. Holder dette for å få pass? Mor og far reg ukjent?
 3. MarteJ

  Carrot stick

  Utfordringen min er at jeg bor på Jæren. Det er ikke like lett å ta en svipptur til Sverige, ellers hadde jeg glatt gjort det . Har funnet et par svenske butikker som selger disse til den prisen du nevner, men ingen vil sende til Norge Endre for å si at kapson sender til Norge . Tusen takk for tips !! Dersom jeg ikke får noe respons på Parellisiden min, så skal jeg helt klart bestille derfra. Noen som vet hva man evt kan forvente i frakt på sånt?
 4. MarteJ

  Carrot stick

  Tror ikke en fiskestang vil få helt samme balansen i hånda. Men takk for tips
 5. MarteJ

  Carrot stick

  Det blir samme pris som å bestille fra USA . Ganske heftige priser...
 6. MarteJ

  Carrot stick

  Godt mulig at det kan være en løsning. Helt enig i at prisen er temmelig vill. Fant kopi av sticken i Sverige til rett rundt 200,-. Utfordringen var bare å få den til Norge...
 7. MarteJ

  Carrot stick

  Er det noen her inne som vet hvor man få kjøpt carrot stick som ikke må importeres fra USA(via f.eks EBay)? Har vært i kontakt med en butikk i Sverige, men de sendte i utgangspkt ikke slike til Norge. Ble så dyr porto med så lange varer...
 8. Tusen takk for tips, @Catie1 . De vasker dekken. Snakk om kortreist
 9. Har ikke spurt der nede . Jeg kan sende E en meld. Takk for påminnelse.
 10. Lurte på om noen av rogalendingene her inne har noen tips til hvor man kan vaske dekken til en fornuftig pris. Fint hvis det går an å få både vask OG impregnering, men siste er ikke et krav. Tenkte jeg skulle få vaska gjennom HELE garderoben etter Tommine. Det er "noen" tepper. Blir litt i meste laget prismessig å sende til vaskeriet jeg har brukt de siste årene, de tar 180,-/dekken. Har noen billigere forslag?
 11. Rundballer som ikke er over 85% TS anbefaler jeg at man venter minst 5 uker før man åpner og tar prøve. Da er man helt sikker på at de er stabile i forhold til evt gjæring. Høy kan man teste med en gang :).
 12. Litt større risiko for at man får med jord/skit(hvis gjødsla med skit) i fôret hvis marka er veldig våt når man skal vende eller rake/pakke. Må også passe på at det ikke ligger for lenge vått slik at det går varmgang. Kan være lurt med Kofasil ultra dersom man må gi opp høyTS.
 13. Nettopp slik så det ut, @Stjorm10 . Hva ble gjort?
 14. Mormor til Tommine ble flaska opp på en hjemmelaga melkeerstatning basert på kumelk, druesukker og noe andre greier. Flere hester jeg kjenner har fått dette og levd til å bli godt voksne. Flere av dem prestasjonshester. Skjønner at melkeerstatning laga mtp hest er mer balansert mht næringsstoffer, men er nøden stor så er det utrolig hva som går. Er jo ikke alle i dette langstrakte landet som bor slik at det er bare å stikke rett nedi gata for å hente hjem en sekk pulver. Langt flere kjenner en kubonde som kan bidra med noen liter, resten er matbutikkprodukter.
 15. Det så nesten ut som om hun hadde våt pels, men det var huden som var blitt slik. Kanskje litt propoliskrem kan gjøre godt, evt ren aloe vera? Var ingen tegn til noe på resten av hesten. Aldri sett dette før. Skal prøve og få tatt bilder neste gang jeg er innom. Takk for tanker rundt dette så langt :).
×
×
 • Create New...