Jump to content

MarteJ

Medlem
 • Content Count

  1,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MarteJ last won the day on November 3 2020

MarteJ had the most liked content!

Community Reputation

1,679

About MarteJ

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/07/1977

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kvernaland

Recent Profile Visitors

1,423 profile views
 1. Har du analyse av grovfôret? Kraftfôr/tilskudd er ment å dekke det som grovfôret ikke dekker. Dersom grovfôret f.eks er veldig rikt på proteiner, kan den minste økning i form av kraftfôr gi utslag. Dette fordi kraftfôr ofte består av næringskilder som er mer fordøyelige enn det som finnes i grovfôret. Dersom det ikke er balansen i rasjonen, kan det som @GryCather sier være en allergisk reaksjon på noe i grovfôret. Da vil hesten kunne ha perioder med reaksjon, f.eks er en høyball verre enn neste. Slutten av en ball kan være verre enn starten dersom fôret ikke har lagringsstabilt tørrstoff. Ikk
 2. Dere som gir ekstra selen, hvilket tilskudd av vitamineraler gir dere ellers? Evt bare kraftfôr?
 3. Milepæl . Aldri hatt en så krevende unghest. Lykken blir desto større .
 4. Støtter anbefalingen av Trine, skulle akkurat til å foreslå det selv :).
 5. Kan signere på denne. Har dessverre null kunnskap om sånne datating.
 6. Jeg bruker også pall med pallekarmer(3 karmer i høyden festa sammen med en plank på to sider. Unghesten hadde demontering av pallekarmer som hobby en periode. Ant karmer velges etter str på hestene). Har ikke presenning oppi. Liker ikke at det samler seg vann i bunnen. Syns derfor det er enklere å renske bort høyet . Jeg har derimot skrudd fast hemper nedi slik at jeg kan feste de 4kanta høynettene til Høøks nedi. Da bruker hestene lenger tid på spising og det blir mindre søl. Kan ta bilde hvis du vil.
 7. MarteJ

  Bomløs sal

  Høres ut som dette er slik sal jeg er på jakt etter . Tusen takk for svar.
 8. MarteJ

  Bomløs sal

  @Legaat, er denne helt bomløs? Altså at man kan legge den flatt rett ut på stuegulvet? Kan ikke ha bomløs som barefoot som har «bomstr».
 9. MarteJ

  Bomløs sal

  Har du tips til merker? Jeg er nemlig helt grønn her føler jeg
 10. MarteJ

  Bomløs sal

  Så ikke denne før nå. Litt travelt i det siste. Vet du om dette er bomløs med «bom» slik som barefoot? Jeg må dessverre ha sal som er helt bomløs til denne hesten Han er brei(!!) pga EMSen. Må få brukt mer for å slanke.
 11. MarteJ

  Bomløs sal

  Lurer rett og slett på hvilken bomløs sal som er bra nå om dagen? Er noen år siden jeg hadde bomløs, og angrer selvsagt nå på at jeg solgte den... Hadde den gang en Heather Moffet Phoenix sal. Den kunne man legge helt flatt på gulvet, ingen bom. Lå godt på hesten. Med EMS ponnien som sliter med kraftige fettdepoter rundt nakken skulle jeg absolutt hatt en slik løsning. Vil helst ha en bomløs ettersom vekta her går litt opp og ned. Bomsal kommer aldri til å funke for den stakkars gutten mistenker jeg. Er det kommet noen nye bra produkter på markedet. Titta litt på Karlslund i går, men har liten
 12. Kan du ta nærmere bilder av denne løsningen din, @LillianK? Skulle også hatt litt mer inn med t-skje hvordan panikk funksjonen funker. Dette hørtes genialt ut. Planen er å starte prosjekt kjørehest etter beitet.
 13. Stall Loen(?) som drives av Louise Hetland mener jeg har det du leter etter. Hun holder til på Øksnevad ikke så langt unna jordbruksskolen. Vet ikke hvor kjent du er på denne kanten av landet. Er utegang og bokser der jeg står, men tror det er fult. Har iallfall ikke hørt at noen skal flytte.
 14. @Issa, vil tippe 125, men helst i ponniversjon. Hun er såpass smal at hestedekken blir så lange på siden. Prøvde ponnien sitt dekken(Høøks) i 115 til henne. Det satt ganske ok både foran og på sidene. Var litt snaut i lengden.
 15. Takk, @Issa. Børjes hadde jeg helt glemt. Vet du hvordan det virker med toll/moms etc nå etter de nye reglene?
×
×
 • Create New...