Jump to content

MarteJ

Medlem
 • Content Count

  1,509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MarteJ last won the day on September 5 2019

MarteJ had the most liked content!

Community Reputation

1,647

About MarteJ

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/07/1977

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kvernaland

Recent Profile Visitors

1,200 profile views
 1. Kan du ta nærmere bilder av denne løsningen din, @LillianK? Skulle også hatt litt mer inn med t-skje hvordan panikk funksjonen funker. Dette hørtes genialt ut. Planen er å starte prosjekt kjørehest etter beitet.
 2. Stall Loen(?) som drives av Louise Hetland mener jeg har det du leter etter. Hun holder til på Øksnevad ikke så langt unna jordbruksskolen. Vet ikke hvor kjent du er på denne kanten av landet. Er utegang og bokser der jeg står, men tror det er fult. Har iallfall ikke hørt at noen skal flytte.
 3. @Issa, vil tippe 125, men helst i ponniversjon. Hun er såpass smal at hestedekken blir så lange på siden. Prøvde ponnien sitt dekken(Høøks) i 115 til henne. Det satt ganske ok både foran og på sidene. Var litt snaut i lengden.
 4. Takk, @Issa. Børjes hadde jeg helt glemt. Vet du hvordan det virker med toll/moms etc nå etter de nye reglene?
 5. Vesla er bare 2,5 og har den smale hengslete unghest kroppen. Mulig Høøks ikke er helt hennes greie hvis de er veldig vide i bogen. HW Hero har jeg ikke vært borti tror jeg. Må undersøke det litt nærmere. Takk for alle tips. Har heimer til henne nå, men det blir så stort. Særlig på sidene. Tenkte derfor at ponniutgave av dekken ville være lurt. Får se hva jeg finner
 6. Tenkte jeg skulle handle et par dekken til vesla på salg. Gidder ikke kjøpe WB eller HW enda ettersom hesten er i vekst. Har i tillegg en ganske omfattende WB garderobe etter Tommine som jeg håper hun vil passe etterhvert. Lurer derfor om noen har erfaringer med Horze/Høøks/Skoies egne dekken? Hvilke kommer best ut? Har hatt et par Høøks til T i sin tid. Følte de varte bare en sesong. Lot seg iallefall ikke vaske uten å miste all vanntetthet og pusteevne. Nå er det noen år siden, så mulig kvalitet har bedret seg??
 7. Mine to er veldig forskjellige. Connemaraen HATER regn, særlig hvis det båser i tillegg. Jammen godt hun havna i Rogaland . Hun står desperat klar ved porten de dagene det er dårlig vær. Blir pissesur hvis jeg ikke tar inn. Isis/welsh’en er ikke så nøye. Han har ti ganger mer pels og ser ut til å like ute. Tror egentlig han trives overalt der det er mat . Mine står ute døgnet rundt så ofte de selv vil. Connis får bestemme der. De har tilgang på skur med halm/flis talle. De har også tilgang på 8-10 mål grasmark.
 8. Jeg har alltid hatt Mg på toppen etter at resten av rasjonen er ferdig "kokt". Aldri hatt problemer med at det ligger noe igjen i krybba. Nå når jeg gir alt tørt ligger det heller ikke mg igjen.
 9. Det skal være mer ca enn mg, ja . Du må både passe på forholdet mellom dem og at det totalt sett er nok ca. Årsaken til at det skal være mer ca er at mg hindrer opptak av ca
 10. Hvordan er status på kalsium? Husk at dersom du gir ekstra mg må du passe på at Ca:Mg balansen opprettholdes
 11. Bilder eller plantegninger ville gjort det enklere. Jeg kjenner det er veldig greit å ha mulighet for å sette hestene på boks når det trengs. Har både utegang og bokser. Du nevner møkkakjeller. Kan den evt brukes til utegangsly, og i tillegg lage bokser slik du nevner. Greit å holde kostnader nede. Har bygget stall i låve to ganger og satt opp utegang en gang.
 12. Helt fantastisk når det er sånn . Mulig det har noe med piloten også å gjøre, @LisaFi. Du er utrolig flink med henne. Mistenker at det ikke er ren flaks som gjør at du har fått denne dit hun er. B var jo et like godt bevis på dine evner som hestemenneske . Ikke undergrav dine egne ferdigheter
 13. Vi har vært på akademisk kurs med Stine Larsen denne helga. For ei lita stjerne jeg har. Jobba så bra . Nok en trener som kommenterer at frøkna har såpass med egne meninger at hun må ha klare rammer eller blir hun farlig . Godt vi er på rett spor . Har fått nye oppgaver å jobbe med de neste tre mnd til neste samling.
 14. Vippset en 100ings herfra også . Takk for at du gjør dette
 15. MarteJ

  Omstopping av sal

  Når jeg har hatt ridehest har jeg sjekka salen hver 6-12 mnd(litt varierende, men minst en gang årlig). Min skjeve kropp gjør at både hest og sal følges ekstra opp
×
×
 • Create New...