Jump to content

Hanne&SiljanGutten

Medlem
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Hanne&SiljanGutten

 1. Hei! Jeg står på Stall Almeland. Hva lurer du på? Har stått der i mange år og trives veldig godt.
 2. Jeg jobber med å selge grus og singel. Anbefaler som regel alltid 2-4 i luftegård og utegang til hest. I Siljan sin luftegård har jeg 0-32 i bunnen (pga det var litt gjørmete) og 2-4 oppå. Lot lasset med 0-32 få satt seg i 2 uker hvor hestene gikk ute med det, før jeg la et lass 2-4 oppå. Fungerer ypperlig
 3. Siljan er også veldig blank og fin i pelsen og har vel vært det de siste 10 årene. Jeg gir ikke noe tilskudd for pels, bruker heller ikke show sheen (aldri gjort) og børster ikke mye i forhold til hvor blank han er. Jeg tror en frisk hest som trives godt, blir blank i pelsen. Selvsagt er de kanskje litt mer «matte» nå som det går fra vinterpels til sommerpels, men ellers tror jeg at en frisk og rask hest skinner i pelsen.
 4. Bruker strikkbandasjer når vi skal løpe mye, og belegg ved klatring. Både bak og foran
 5. Hvilken rase er hun? Siden du skriver ponni antar jeg at det ikke er (x)traver?
 6. Jeg har svarte Parlanti støvler og brune De Niro. Begge parene er skreddersydd. Jeg er knallfornøyd. Kostet litt, men såå verdt det. Klarer faktisk ikke anbefale ene paret over det andre, for er så fornøyd med begge deler. (De brune på bilde 1 og 3, svarte på bilde 2)
 7. Åh! Jeg fikk endelig ridd litt igjen i går. Var med en venninne å red spranghesten hennes, i tillegg til at vi lånte oss en dressurhest. Har ridd begge hestene mye før, men er blitt sjeldnere og sjeldnere med tiden da vi ikke står på stall sammen lenger. To veldig kule hester, eneste er at jeg hater å ri i sprangsal, men hadde ikke mye valg da jeg red venninnen min sin hest. Haha. Jeg skal passe han 5 uker i høst, og da skal han stå på stallen hvor jeg har Siljan. Skal se om jeg finner en dressursal til han da! Har lyst å starte litt dressurstevner på han, men da måå jeg ha dressursal. Haha. G
 8. Siden Siljan er på Sundby nå, så fikk jeg veid han da vi leverte han forrige torsdag. Gøy med vekt! Han veier altså 494,6. Han er i fint hold nå, så vekten er grei. Snakket også med en veterinær som sa han var i veldig fint hold, og at det var en fin vekt for han. Nå skal han jo på beite etter oppholdet på Sundby, så da går han vel opp litt. Haha. Heldigvis utrolig lett å slanke! Noen bilder som er tatt for 2 uker siden, for å vise holdet på han.
 9. Tusen takk, Lisa!! Han har litt ekstra sånn i forhold til at jeg er veldig nøye på vekten, men han har fått mer muskler rundt skuldrene spesielt i det siste, så han ser litt mer bøff ut pga det også. Syns generelt han er fin, og har ikke tenkt å gå bevisst inn for å slanke han ved å gi han mindre mat, da får vi heller galoppere litt ekstra på tur. Vanligvis går han ned i vekt og kan bli litt "skral" om vinteren, så er ekstremt glad for at han har holdt seg så fin denne vinteren. Også er det, som jeg har skrevet før, bedre med litt for mye enn litt for mye på eldre hester, for mange av dem ta
 10. Siljus 20 år. Kaldblodstraver. Syns han ser fin nok ut, i forhold til alder. Han har gjerne noe for mye, men mtp. alder vil jeg heller det (i tilfelle han skulle bli syk). Han er ikke akkurat helsefarlig overvektig. Til sammenligning så er dette Siljan 8 år:
 11. Filmen virker på macen hvert fall! Vet ikke hvordan det er på tlf.
 12. Jeg red faktisk her forleden! En stallvenninne sin. Red henne en del da vi sto på stall sammen for 5 år siden, men nå står jeg og Siljan et annet sted så da har jeg ikke sittet på henne på noen år før denne uken. Var veldig kjekt, selv om hun er blitt en del eldre og stivere. Hun holder seg dog godt for alderen og blir holdt fint i gang. Skal prøve å få ridd henne litt jevnlig nå. godt å få ridd litt. Fikk ikke så mange bilder fra sist økt, men kanskje blir det flere fremover! Håper på noen bilder av meg og Siljan om ikke altfor lenge også.
 13. Nytt rambodekken https://www.horze.no/svettedekken-og-fleecedekken/horseware-rambo-airmax-svettedekken-med-ny-frontlukking/320375.html?color=BL%2FOR%2FBL Ny lærgrime https://www.horze.no/grimer/horseware-amigo-polstret-grime/301882.html?color=BL Noen svarte fleecebandasjer Rambogrime i gold/black/red siden jeg nå har en del rambodekken i den fargen: https://www.horze.no/grimer/horseware-rambo-polstret-grime/301920.html?color=DG%2FSI%2FRPI
 14. Litt mer Garlina-spam. Første gang vi prøver oss på litt kjøring i banen, syns det gikk ganske fint. Super lydhør, og masse motor. Var ikke nødvendig å ha med pisk hvert fall!
 15. Det ble ikke sprangtrening på oss forrige uke pga kiropraktorbehandling havnet på samme dag. Får se om vi får vært med denne uken i stedet! En venninne tok et par bilder da vi slapp Garlina og hennes hest på banen i dag. Hun begynner virkelig å bli slank. Utrolig hvor fort det har gått, jeg er så fornøyd med henne!
 16. Ja, tenkte det! (Hvis vi kommer med på en av timene ) Mulig vi bare blir med på oppvarmingen, siden hun aldri har vært med på sprangtrening før eller har hoppet før. Gøy dere er med da! Er jo gøy med variasjon uansett
 17. Tusen takk, veldig kjekt å lese! Ja, skal få lagt ut ridefilm etterhvert, men per nå er hun helt grønn og vi har kun vært på en eneste dressurtrening. Vår første forsåvidt, hun har aldri vært på en dressurtrening før, hehe. Hun var dog veldig flink. Nå øver vi egentlig mest bare på å ri rundt på firkantsporet, storvolter osv. Og å lære hun å galoppere. Så det går mest i firkanspor der òg. Dessverre har det vært mye frost nå, så blitt mest treningsturer i snøen på oss, og lite ridebane (altfor hard bane), men det hjelper på fedmen med galoppintervaller og være med på tøm bak Siljan i snøen
 18. Søte Garlinamor har slanket seg myye siden hun kom og begynner å bli veldig fin syns jeg. Er enda en del kilo som skal vekk, men hun kommer seg. Er en utrolig fin hest å holde på med, både når vi kjører og rir. Myyye motor, er helt imponert over det sinnsyke pågangsmotet hennes. Kjempegøy! video-1516303634.mp4 Søren, var ikke så lett å få lagt med video som jeg trodde..
 19. Tusen takk! Jeg syns hun er kanonflott, og kommer til å bli såå lekker når hun får slanket seg enda mer. Jeg skal bruke henne som brukshest. Sprang, dressur, kjøring, tur og egentlig alt. NM er jo helt klart målet, men er ikke sikkert vi kommer dit før 2019.
 20. Jaa, kjempegøy! Så kjekt, skal prøve å oppdatere litt om trioen her.
 21. Ja, føler meg heldig! Er knallfornøyd til nå hvert fall.
 22. Å? Så kjekt! Knallfine treningsmuligheter dere har da! Var der i sommer (da jeg tok bildene) å prøvde henne, så fikk kjøre henne litt rundtomkring.
×
×
 • Create New...