Jump to content

Hanne&SiljanGutten

Medlem
 • Content Count

  597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hanne&SiljanGutten last won the day on July 30

Hanne&SiljanGutten had the most liked content!

Community Reputation

1,907

About Hanne&SiljanGutten

 • Rank
  Innridd
 • Birthday March 12

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Hesterase
  Kaldblodstraver
 • Gren
  Dressur/sprang/kjøring/tur

Recent Profile Visitors

1,125 profile views
 1. Åh! Jeg fikk endelig ridd litt igjen i går. Var med en venninne å red spranghesten hennes, i tillegg til at vi lånte oss en dressurhest. Har ridd begge hestene mye før, men er blitt sjeldnere og sjeldnere med tiden da vi ikke står på stall sammen lenger. To veldig kule hester, eneste er at jeg hater å ri i sprangsal, men hadde ikke mye valg da jeg red venninnen min sin hest. Haha. Jeg skal passe han 5 uker i høst, og da skal han stå på stallen hvor jeg har Siljan. Skal se om jeg finner en dressursal til han da! Har lyst å starte litt dressurstevner på han, men da måå jeg ha dressursal. Haha. Gleder meg til Siljan kommer hjem fra beite så jeg får ridd han litt også kjenner jeg. (Måtte låne hjelm som fikk ansiktet mitt til å se heelt merkelig ut, så tok av hjelmen på akkurat dette bildet, ellers var den på! )
 2. Siden Siljan er på Sundby nå, så fikk jeg veid han da vi leverte han forrige torsdag. Gøy med vekt! Han veier altså 494,6. Han er i fint hold nå, så vekten er grei. Snakket også med en veterinær som sa han var i veldig fint hold, og at det var en fin vekt for han. Nå skal han jo på beite etter oppholdet på Sundby, så da går han vel opp litt. Haha. Heldigvis utrolig lett å slanke! Noen bilder som er tatt for 2 uker siden, for å vise holdet på han.
 3. Elendig overskrift, men hvert fall. Jeg og Siljan hadde en liten ulykke på tur på fredag hvor hesten vi red på tur med uplanlagt løp forbi oss i galopp(ikke ok), Siljan stakk og da jeg til slutt klarte bremse han (noe forbanna på eieren til den andre hesten), snublet han ganske kraftig og ble stokk halt på ene foten. Var livredd for at han hadde tråkket opp igjen seneskaden, men var hos veterinær på mandag å tok ultralyd, alle sener var helt fine heldigvis. Men på onsdag da jeg kom i stallen så jeg at han hadde hevelse over kneet, på siden av foten. En «pølse» der, muskelen liksom. (Legger ved bilde) Noen som har erfaring med dette? Har selvfølgelig snakket med veterinær som kjenner til han og behandler han når det er noe. Hun sa jeg skulle kjøle og komme inn med han en tur neste uke. Han er ikke halt lenger, var kun halt fredag og lørdag og er haltfri nå. Han har heller ikke vondt på hevelsen. Kan det være strekk i muskelen etter at han snublet? Og at han da fikk en blødning som er hoven nå?
 4. Tusen takk, Lisa!! Han har litt ekstra sånn i forhold til at jeg er veldig nøye på vekten, men han har fått mer muskler rundt skuldrene spesielt i det siste, så han ser litt mer bøff ut pga det også. Syns generelt han er fin, og har ikke tenkt å gå bevisst inn for å slanke han ved å gi han mindre mat, da får vi heller galoppere litt ekstra på tur. Vanligvis går han ned i vekt og kan bli litt "skral" om vinteren, så er ekstremt glad for at han har holdt seg så fin denne vinteren. Også er det, som jeg har skrevet før, bedre med litt for mye enn litt for mye på eldre hester, for mange av dem taper seg jo lettere enn før. Selv om han ALDRIALDRI skal bli tjukk, det tør jeg ikke mtp. belastning på bein osv. Han er ekstremt(litt i overkant) sprek for tiden, er veldig glad og fornøyd og i god form, så jeg syns det er greit som det er nå egentlig. Viktigste er at han er frisk og i godt humør!
 5. Siljus 20 år. Kaldblodstraver. Syns han ser fin nok ut, i forhold til alder. Han har gjerne noe for mye, men mtp. alder vil jeg heller det (i tilfelle han skulle bli syk). Han er ikke akkurat helsefarlig overvektig. Til sammenligning så er dette Siljan 8 år:
 6. Siljan Kaldblodstraver, 19 år, 153cm og 480kg. Skal få tatt bilde og lagt inn!
 7. Jeg har gitt Siljan denne https://www.stallkh.no/products/hyaluron Var på Ullared i sommer og kjøpte en del av dette, så det skal han få når han kommer inn fra beite om noen uker.
 8. Filmen virker på macen hvert fall! Vet ikke hvordan det er på tlf.
 9. Jada, absolutt enig med deg. Det er jo så klart helt individuelt
 10. Jeg tenker det samme. Lille Siljan på 1,53mkh spiser 15kg høy i døgnet og gjerne mer hvis han vil ha mer.
 11. Siljan står på Sundby rehabiliteringssenter for øyeblikket. Hadde ganske panikken da jeg fikk vite at de var båndlagt forrige uke, men etter litt snakkis med folkene der skjønte jeg fort at jeg egentlig ikke trengte å bekymre meg. Sjansen for smitte var liiiten. Nå har de fått svar om at prøvene var negative og stallen er åpnet igjen.
 12. Jeg red faktisk her forleden! En stallvenninne sin. Red henne en del da vi sto på stall sammen for 5 år siden, men nå står jeg og Siljan et annet sted så da har jeg ikke sittet på henne på noen år før denne uken. Var veldig kjekt, selv om hun er blitt en del eldre og stivere. Hun holder seg dog godt for alderen og blir holdt fint i gang. Skal prøve å få ridd henne litt jevnlig nå. godt å få ridd litt. Fikk ikke så mange bilder fra sist økt, men kanskje blir det flere fremover! Håper på noen bilder av meg og Siljan om ikke altfor lenge også. (roser)
×
×
 • Create New...