Jump to content

Hanne&SiljanGutten

Medlem
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Hanne&SiljanGutten last won the day on March 11

Hanne&SiljanGutten had the most liked content!

Community Reputation

2,018

About Hanne&SiljanGutten

 • Rank
  Innridd
 • Birthday March 12

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Hesterase
  Kaldblodstraver
 • Gren
  Dressur/sprang/kjøring/tur

Recent Profile Visitors

1,442 profile views
 1. Hei! Jeg står på Stall Almeland. Hva lurer du på? Har stått der i mange år og trives veldig godt.
 2. Jeg jobber med å selge grus og singel. Anbefaler som regel alltid 2-4 i luftegård og utegang til hest. I Siljan sin luftegård har jeg 0-32 i bunnen (pga det var litt gjørmete) og 2-4 oppå. Lot lasset med 0-32 få satt seg i 2 uker hvor hestene gikk ute med det, før jeg la et lass 2-4 oppå. Fungerer ypperlig
 3. Siljan er også veldig blank og fin i pelsen og har vel vært det de siste 10 årene. Jeg gir ikke noe tilskudd for pels, bruker heller ikke show sheen (aldri gjort) og børster ikke mye i forhold til hvor blank han er. Jeg tror en frisk hest som trives godt, blir blank i pelsen. Selvsagt er de kanskje litt mer «matte» nå som det går fra vinterpels til sommerpels, men ellers tror jeg at en frisk og rask hest skinner i pelsen.
 4. Bruker strikkbandasjer når vi skal løpe mye, og belegg ved klatring. Både bak og foran
 5. Hvilken rase er hun? Siden du skriver ponni antar jeg at det ikke er (x)traver?
 6. Jeg har svarte Parlanti støvler og brune De Niro. Begge parene er skreddersydd. Jeg er knallfornøyd. Kostet litt, men såå verdt det. Klarer faktisk ikke anbefale ene paret over det andre, for er så fornøyd med begge deler. (De brune på bilde 1 og 3, svarte på bilde 2)
 7. Åh! Jeg fikk endelig ridd litt igjen i går. Var med en venninne å red spranghesten hennes, i tillegg til at vi lånte oss en dressurhest. Har ridd begge hestene mye før, men er blitt sjeldnere og sjeldnere med tiden da vi ikke står på stall sammen lenger. To veldig kule hester, eneste er at jeg hater å ri i sprangsal, men hadde ikke mye valg da jeg red venninnen min sin hest. Haha. Jeg skal passe han 5 uker i høst, og da skal han stå på stallen hvor jeg har Siljan. Skal se om jeg finner en dressursal til han da! Har lyst å starte litt dressurstevner på han, men da måå jeg ha dressursal. Haha. G
 8. Siden Siljan er på Sundby nå, så fikk jeg veid han da vi leverte han forrige torsdag. Gøy med vekt! Han veier altså 494,6. Han er i fint hold nå, så vekten er grei. Snakket også med en veterinær som sa han var i veldig fint hold, og at det var en fin vekt for han. Nå skal han jo på beite etter oppholdet på Sundby, så da går han vel opp litt. Haha. Heldigvis utrolig lett å slanke! Noen bilder som er tatt for 2 uker siden, for å vise holdet på han.
 9. Tusen takk, Lisa!! Han har litt ekstra sånn i forhold til at jeg er veldig nøye på vekten, men han har fått mer muskler rundt skuldrene spesielt i det siste, så han ser litt mer bøff ut pga det også. Syns generelt han er fin, og har ikke tenkt å gå bevisst inn for å slanke han ved å gi han mindre mat, da får vi heller galoppere litt ekstra på tur. Vanligvis går han ned i vekt og kan bli litt "skral" om vinteren, så er ekstremt glad for at han har holdt seg så fin denne vinteren. Også er det, som jeg har skrevet før, bedre med litt for mye enn litt for mye på eldre hester, for mange av dem ta
 10. Siljus 20 år. Kaldblodstraver. Syns han ser fin nok ut, i forhold til alder. Han har gjerne noe for mye, men mtp. alder vil jeg heller det (i tilfelle han skulle bli syk). Han er ikke akkurat helsefarlig overvektig. Til sammenligning så er dette Siljan 8 år:
 11. Filmen virker på macen hvert fall! Vet ikke hvordan det er på tlf.
 12. Jeg red faktisk her forleden! En stallvenninne sin. Red henne en del da vi sto på stall sammen for 5 år siden, men nå står jeg og Siljan et annet sted så da har jeg ikke sittet på henne på noen år før denne uken. Var veldig kjekt, selv om hun er blitt en del eldre og stivere. Hun holder seg dog godt for alderen og blir holdt fint i gang. Skal prøve å få ridd henne litt jevnlig nå. godt å få ridd litt. Fikk ikke så mange bilder fra sist økt, men kanskje blir det flere fremover! Håper på noen bilder av meg og Siljan om ikke altfor lenge også.
×
×
 • Create New...