Jump to content

Mazarin

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mazarin

 1. 22 minutter siden, Reaper skrev:

   var så fornøyd da jeg fant dekken til en OK penge, som lå bra.

  Ja, det skjønner jeg godt, synes også passform og pris er bra, bare kjedelig det går fra hverandre🙈 Ikke så lett med dekken😅

 2. 24 minutter siden, stinej skrev:

  Har et 150 g halvhals som fortsatt ser helt fint ut etter kanskje 5-6 års bruk.

  Ja, det har faktisk jeg også, virker som de eldre avalancedekkene kanskje er bedre i kvalitet enn de nye🤔 

 3. Akkurat nå, Reaper skrev:

  Dere andre som har horze avalance dekken, hvordan opplever dere kvaliteten på disse?

  Jeg er nå på mitt 3, 150g dekken med halvhals. Og alle er ødelagt. Hesten står jo ute med andre, og disse har nok delskyld.

   Men nå har haleflappen røket på 2 av dem, festene til strikken mellom bena, og festene til kryssgjorden har røket på begge to. 

  Kjøpte et nytt et nå i vinter, var ei stor flenge på den allerede andre dagen😫 Og jeg har hester som ikke ødelegger dekken i det hele tatt, de har dem år etter år.  Så er skikkelig misfornøyd med kvaliteten, og gidder ikke kjøpe flere. Får heller legge litt flere hundrelapper i et med bedre kvalitet😊

 4. 15 minutter siden, Sivoya skrev:

  Man kan vel spørre om hengerlappen her også håper jeg! Jeg har blitt fortalt at hvis man først skal ta hengerlappen burde man ta BE, og ikke B96. Er det noen tanker om det her? Er dere enige i det? Det er vel både enklere og billigere å bare ta B96, men det er dumt hvis jeg bare opplever at det setter begrensninger i praksis. 

  Kjørelæreren her i området mente B96 bare var tull og at man fort kunne stå i en situasjon der man ikke kunne trekke likevel pga begrensninger, prisforskjellen var heller ikke så stor, 2000 kr, så da var det et greit valg å ta BE i stedet:)

  • Liker 1
 5. Kan ikke få fullrost det merke der nok!! Beste hengeren vi nonesinne har kjørt med, og helt genialt å slippe lemmen! Elsker den hengeren :wub:  Den vi kjører med er en 1,5 hest henger, men planen er å kjøpe en dobbel. Samme modell som den blå i hovedbilde til annonsen.

  Den hengeren ser helt genial ut! Skal du selge din 1,5 hestehenger?

×
×
 • Create New...