Jump to content

Legaat

Administrator
 • Content Count

  5,089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Legaat

 1. Bruker det nå som hesten er barbert. Bruker et lett fôret lendedekken med glatt innerfôr (bedre bevegelsesfrihet) som er vanntett, ved guffevær. Eller når jeg skal ri mer tempo. Siden det ligger der det skal uansett gangart. Ellers bruker jeg et helt, tjukt ulldekken uten magegjorder hvis vi bare skal loffe rolig på tur. Eller til opp-/nedskritting. Selv om hun er barbert, så bruker jeg det ikke før det er kaldere enn 5 pluss riktignok. Fordi hun har grodd ut litt pels og hun ikke er nevneverdig frysepinn.
 2. Legaat

  Dekkentråden

  Halvhals fra Weatherbeeta, muligens? Verdt å sjekke ut
 3. Legaat

  Dekkentråden

  Ei i stallen har et sånt Atlantic-dekken fra Bucas. Kjente på det og tok bilde til deg: Det er igrunn ganske likt HW sitt inni. Kjente på mitt HW til sammenligning
 4. Var det ikke flere her inne som sverget til Silver Thrush ved plagsom mugg? Ellers er jeg enig i MSM-tilskudd, dersom du ikke får bukt med det ellers. Det alene tok knekken på plagsom mugg på 3 hester på stallen. Både de som slet med «sesongbetont» mugg og nesten typ kronisk mugg.
 5. Jeg kjøper Vitafôr Strong via Børjes Vi får FK sitt granulat inkl. i stalleia på stallen, men den etset seriøst hull i fôrbøtta til Snót (pulveret sank i bunnen og ble liggende der), så det ble jeg himla skeptisk til å putte i en hestemage Har ikke samme problem med Vitafor Strong. Det smaker litt søtlig og, min spiser det tørt sammen med lucernehakk-müsliblandingen sin
 6. ELT er undermerke av Waldhausen, så alle som fører Waldhausen kan ta den inn til dere Feks tilhest.no fører merket. Tror også Skoies fører det.
 7. Helst alene. Ridetimer er såpass dyrt blitt at jeg vil gjerne ha fokuset alene Jeg syns 45 min er fint til min som bruker litt tid på å bli avspent, men 30 funker også, så lenge jeg har mulighet til å gi henne en god oppvarming på egnet område/underlag.
 8. Jeg hadde et rosa og det var 100g. Trodde det røde var 50g?
 9. Av de to alternativene der, så hadde jeg glatt valgt utegangen!
 10. Er det et merke som heter Baileys? Isåfall tror jeg ikke det, men jeg sjekker jo ikke alt som er der når jeg er der. Jeg bare kjøper det jeg skal ha og drar Du kan evnt. sende de mld på Facebook og høre?
 11. De fører Brogaarden på Strömstad Foderbutik (tidligere Hasselgatan Shop), så de kan sikkert ta inn til deg evnt. Men da må du kjøre et stykke da
 12. Jeg er veldig glad i det orange til Horze, som Stine linker til som nr 2 der. Ligger godt, har litt fôr og er glatt inni
 13. Nå syns jeg du legger veldig menneskelige følelser inn i dyra assa..
 14. Var det ikke B som skulle ha det dekkenet? Eller skal han fryse, stakkaaaaars.
 15. Legaat

  Webbers

  Jeg har 70. 80 ble alt for lange for meg, og jeg er jo ca 180 høy
 16. Svamp har jeg hvertfall kassert. Bruker våtservietter når jeg skal dra over kjapt, ellers er det mikrofiberkluter som gjelder. Til både vasking og pussing. Jeg bruker veldig lite våtservietter, selv om jeg syns de er kjekke til alt. Mest fordi alt jeg bruker i hverdagen er ting som ikke er så nøye med. Det som er med nøye med, får seg grundigere vask/puss med klut.
 17. Vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten våtservietter! De brukes til typ alt!
 18. Ny fôrbøtte, neoprenkopper, showsheen, enda et Fager-bitt
 19. Eksemdekken og eksemhals på svintilbud. Pånnis skal barberes snart, og den halsen blir handy da. Jeg får beskyttet halsen ut sesongen, men slipper eksemdekken på resten av kroppen, under et varmere dekken. Jeg luuur!
 20. Jeg er så lei av å ikke finne ridebukser som passer (i de fargene jeg vil ha), og generelt utstyr til hest og rytter som ikke er sånn som jeg ønsker, så jeg driver og designer og sender ut prisforespørsel på egen brand utover.. Brått blir det ny webshop med comfy ridebukser, folkens! Både støvelbukser og jodpuhrs, haha. Og diverse annet utstyr... Hvis jeg får ting til å gå opp, riktignok. We'll see!
 21. Mitt fra @mallilen holder også bra! Men det er egentlig litt for snaut til henne Så må nok bestille nytt etterhvert! Jeg har goooood tid, fnis.
 22. Legaat

  Bitt-tråden

  Prøver igjen: Sa de hvooooorfor de skulle slutte med 9,5 cm? Kan liksom ikke tenke meg at det er såååå dårlig salg i den størrelsen at de ikke kan føre det.. Evnt. ha det som bestillingsvare, i det minste. Men de har jo mange alternativ, så er vel andre enn Max som kan funke? Mener å ha sett flere, men husker ikke i hodet nå, og kan ikke bla opp Fager på jobb akkurat nå Og ja - veldig frustrerende at det skal være så vanskelig og dyrt for et relativt simpelt bitt.. Skal begynne å lage mine egne ass. Neida, joda, kanskje..
 23. Legaat

  Bitt-tråden

  @Nina Seriøst? Sa de hvorfor? Så utrolig dårlig da, vi trenger jo bitt i 9,5 cm Nå ble jeg skuffa, jeg var så gld for at noen endelig hadde begynt å lage det. Men så skal det sies at jeg har 10,5 til min. Hun vipper mellom 9,5 og 10,5. Jeg skulle helst hatt 10,0 tror jeg, haha. Men de passer faktisk veldig bra i 10,5 så jeg tror de er noe snaue i størrelsen. Du skulle bodd nærmere, så kunne du prøvd mine Men de har vel enda noen i 9,5 eller? Hjelper jo ikke om de ikke har bittet du skal ha da..
 24. Legaat

  Bitt-tråden

  Snót eeeelsker Frida-bittet fra Fager, som er i titanium hvertfall. Om det er utformingen eller materialet - eller en kombo av begge, vet jeg jo ikke helt sikkert, da Men vil tro begge dela, siden hun er en veldig følsom hest som liker svært få bitt. Bittet føles veldig lett og fint ut, og vi har endelig funnet noe med liten tungefrihet plassert på riktig sted, og med små ledd og smal tykkelse. Veldig fornøyd! Har Julia også, men hun foretrekker helt klart Frida. Julia er ikke titanium.
 25. Ser ut som hun utvikler seg fint, Lisa! Moro! Når skal hun hjem igjen?
×
×
 • Create New...