Jump to content

Legaat

Administrator
 • Content Count

  5,065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Legaat last won the day on February 23

Legaat had the most liked content!

Community Reputation

5,339

About Legaat

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 09/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,559 profile views
 1. Svamp har jeg hvertfall kassert. Bruker våtservietter når jeg skal dra over kjapt, ellers er det mikrofiberkluter som gjelder. Til både vasking og pussing. Jeg bruker veldig lite våtservietter, selv om jeg syns de er kjekke til alt. Mest fordi alt jeg bruker i hverdagen er ting som ikke er så nøye med. Det som er med nøye med, får seg grundigere vask/puss med klut.
 2. Vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten våtservietter! De brukes til typ alt!
 3. Ny fôrbøtte, neoprenkopper, showsheen, enda et Fager-bitt
 4. Eksemdekken og eksemhals på svintilbud. Pånnis skal barberes snart, og den halsen blir handy da. Jeg får beskyttet halsen ut sesongen, men slipper eksemdekken på resten av kroppen, under et varmere dekken. Jeg luuur!
 5. Jeg er så lei av å ikke finne ridebukser som passer (i de fargene jeg vil ha), og generelt utstyr til hest og rytter som ikke er sånn som jeg ønsker, så jeg driver og designer og sender ut prisforespørsel på egen brand utover.. Brått blir det ny webshop med comfy ridebukser, folkens! Både støvelbukser og jodpuhrs, haha. Og diverse annet utstyr... Hvis jeg får ting til å gå opp, riktignok. We'll see!
 6. Mitt fra @mallilen holder også bra! Men det er egentlig litt for snaut til henne Så må nok bestille nytt etterhvert! Jeg har goooood tid, fnis.
 7. Legaat

  Bitt-tråden

  Prøver igjen: Sa de hvooooorfor de skulle slutte med 9,5 cm? Kan liksom ikke tenke meg at det er såååå dårlig salg i den størrelsen at de ikke kan føre det.. Evnt. ha det som bestillingsvare, i det minste. Men de har jo mange alternativ, så er vel andre enn Max som kan funke? Mener å ha sett flere, men husker ikke i hodet nå, og kan ikke bla opp Fager på jobb akkurat nå Og ja - veldig frustrerende at det skal være så vanskelig og dyrt for et relativt simpelt bitt.. Skal begynne å lage mine egne ass. Neida, joda, kanskje..
 8. Legaat

  Bitt-tråden

  @Nina Seriøst? Sa de hvorfor? Så utrolig dårlig da, vi trenger jo bitt i 9,5 cm Nå ble jeg skuffa, jeg var så gld for at noen endelig hadde begynt å lage det. Men så skal det sies at jeg har 10,5 til min. Hun vipper mellom 9,5 og 10,5. Jeg skulle helst hatt 10,0 tror jeg, haha. Men de passer faktisk veldig bra i 10,5 så jeg tror de er noe snaue i størrelsen. Du skulle bodd nærmere, så kunne du prøvd mine Men de har vel enda noen i 9,5 eller? Hjelper jo ikke om de ikke har bittet du skal ha da..
 9. Legaat

  Bitt-tråden

  Snót eeeelsker Frida-bittet fra Fager, som er i titanium hvertfall. Om det er utformingen eller materialet - eller en kombo av begge, vet jeg jo ikke helt sikkert, da Men vil tro begge dela, siden hun er en veldig følsom hest som liker svært få bitt. Bittet føles veldig lett og fint ut, og vi har endelig funnet noe med liten tungefrihet plassert på riktig sted, og med små ledd og smal tykkelse. Veldig fornøyd! Har Julia også, men hun foretrekker helt klart Frida. Julia er ikke titanium.
 10. Ser ut som hun utvikler seg fint, Lisa! Moro! Når skal hun hjem igjen?
 11. Jeg har to stk fra TR i softshell, men skulle gjerne hatt et rimeligere alternativ, ja. Så håper denne kan være noe, du må oppdatere oss Men spørs vel om den er lang nok i beina til meg på 1,80 m. TR sine i lang modell går akkurat
 12. Legaat

  Linfrø

  Næh, bruker heller pellets laget på linfrø. Feks linomega fra Felleskjøpet. Mye enklere og mer holdbart
 13. Du trenger altså en ny omgangskrets, wtf. Har hesten innstallert start, brems og sving, så er det bare å ri ut. Man får sååå mye gratis av å ri på tur. Spesielt med en ung hest. De trenger bygge opp fremdrift, utholdenhet, styrke og selvtillit, og der er tur helt supert! Min gikk nesten bare på tur i de første 1,5 årene som ridehest før vi gjorde stort mer. Hun har idag en helt utrolig god grunnkondisjon og god selvtillit på tur. Det har tatt tid å bygge opp, men det er enklere mens de er unge og mer formbare. Man legger grunnlaget for fremtiden, tross alt!
 14. Legaat

  Ridebukse-tråden

  Haha! Jeg må som regel ha str 36 i Horze sine ridebukser So it's all yours if you want it!
 15. Legaat

  Ridebukse-tråden

  Apropo ridebukser.. Noen som trenger i str 36 og 38? Har en del jeg skal selge som ikke passer meg. Ubrukte, og noen prøvd en gang.
×
×
 • Create New...