Jump to content

Legaat

Administrator
 • Content Count

  5,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Legaat last won the day on March 20

Legaat had the most liked content!

Community Reputation

5,407

About Legaat

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 09/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,745 profile views
 1. Kjøpte en Kentucky salpad og et Stübben islandsk stangbitt for noen av skattepengene jeg fikk
 2. Solgte 6 ridebukser i helga, så da kjøpte jeg meg 2 nye fra Horze for de pengene + nye ridehansker, siden det er hull i 3 av fingrene på de jeg har Horze hadde tilbud + at man fikk ekstra 200 kr i rabatt på bestillinger over 600 kr. Og fri fakt. Yay!
 3. Min er en av de som ikke likte seg så godt på utegang. Flokkdynamikken var god og hun ble hverken bøllet med eller var lavest i rang, men det virket som hun aldri fikk slappet ordentlig av på den måten hun trengte. Hun er av typen som snorksover i flisa inne om natten, og stalleier må innimellom nærmest vekke ho når de skal ut til frokost Hun er også av typen som kan begynne å stresse og løpe ved sinnsykt ræva vær over mange timer. Har alltid lagt til rette for mye utetid og «enklest mulig», men ho vil inn når været er ufyselig. Hun har dog gode dekken, og etter jeg begynte bruke halsdekken også, så har hun roet seg mye. Så som regel står hun ute morgen til sent på kveld, uansett vær. Hender jeg setter inn litt tidligere de aller verste dagene, om jeg har mulighet. Generelt så bare fungerer hun helt klart best når hun får natten inne på boks. Så ja. Det er veldig individuelt. Jeg tenker du bare må prøve og se hvordan det går
 4. Legaat

  Børster

  Åh, magic brush er heeeelt gull, ja! Som @Issa sier: hvordan kunne jeg glemme den? Nr 1 til å få av leire. Og hvordan kan noen mene at Borstiq sine er stive og rare? De kommer jo i såååå mange varianter! Har alt fra silkemyke pusebørster, til feiekoster-børster derfra!
 5. Haha, nooo! Siden jeg ikke ble permittert, så fikk jeg kjøpt meg brunt hodelag da... Og et pannebånd til det, på salg. Og et todelt, enkelt bridonbitt i 10,5 - det i 9,5 har blitt for lite gitt. Og bittskiver.
 6. Legaat

  Børster

  Borstiq er best Har gått helt vekk fra syntetbørster for flere år siden, mye fordi det skapte ekstra mye statisk elektrisitet. Gampen ble helt nervevrak
 7. Det er smertefullt å ri rundt sånn til jeg får kjøpt nytt assa! Ja, tøylene har sølvspenner du. Noooo, skal ha omtrent det billigste, altså det jeg skrev over. Det har grei kvalitet ift pris. Skal jo ikke brukes hveeeer dag, så det skal heller ikke koste så mye. Fattig
 8. @Issa Det er med MESSINGSPENNER, ew. Kan ikke ha en mix av sølv og messing, må vite! OCD'en min dør. Også er det litt for stort til henne og. Ligger ikke bra. Skal kjøpe det fra Fairfield som man setter sammen delene selv, med lav nesereim. De har det i brunt også. Billig og funker. Men må vente litt nå mtp økonomien som brått ikke blir så bra framover.... MEH.
 9. Kjøpte brede Compositi-stigbøyler til sprangsalen, et saltrekk til den (brukt), hestegodis, gummitøyler til spranghodelaget, og et 200g dekken fra Waldhausen på salg hos den lokale hestebutikken. Har ikke fått noe av det enda da, så håper det kommer snart. Innså nå at jeg trengte hodelag til sprangsettet også, men det får vente litt gitt. Ja, også bytta jeg ut latexpanelene på dressursalen min til ullpaneler Au.
 10. Legaat

  Sal-snikksnakk

  En helt vanlig T8 jump, som nevnt i første innlegg
 11. Legaat

  Sal-snikksnakk

  Det tror jeg, men det der var svaret på ift om det er korte eller lange jern som brukes i salen. Litt vanskelig å se det uten å ta ut hele jernet
 12. Legaat

  Sal-snikksnakk

  It’s on my to-do-list
 13. Legaat

  Sal-snikksnakk

  Vet jo ikke før jeg får åpna og sjekka
 14. Legaat

  Sal-snikksnakk

  Gul er det breieste assa.
 15. Legaat

  Sal-snikksnakk

  Interessant dersom det er de lange og det er smalere enn det som er i salen nå. Usikker på hva som er i den nå, så må sjekke Jeg trodde det samme, men kom også fram til at det var de lange.. På Høøks er produktid’en til salen og de lange jerna sammenknyttet og. De snakker sånn om bevegelsesfriheten for skuldrene i denne modellen, derfor tenkte jeg de hadde kort jern for å gi mer plass. Men tydeligvis ikke da..
×
×
 • Create New...