Jump to content

Legaat

Administrator
 • Content Count

  5,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Legaat last won the day on May 27

Legaat had the most liked content!

Community Reputation

5,421

About Legaat

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 09/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,843 profile views
 1. Blitt litt de siste mnd. 4 flasker fluespray, 1 flaske sweet oil, et bitt, 0g all-in-one regndekken fra HW, fluedekken x2, en sprangsjabrak, stigbøyler, lærgrime, vanlig grime, gummikopper, saltrekk, Acavallo pad.. Tror det var alt Så har jeg en enorm haug som skal selges, så om noen trenger noe spesielt til ponni/islandshest (cob/125), så har jeg myyyye til salgs
 2. Børjes sine er overraskende gode til prisen. Har ikke hatt mine så lenge, men hittil er jeg fornøyd hvertfall. Virker slitesterke.
 3. Minner om en llama Ille søt da!
 4. Fnis, brått er det noe der som jeg har lyst på Åja. Men har du ikke det fra før? Skal du ha den mellom voilock og underlag, ja
 5. Det burde du. Du har typ femti hodelag
 6. Fy deg!! Du er altså så sinnsykt snik! Jeg blir jo ikke overrasket, for det er ikke første gangen du gjør det der. Vil tro Collegiate i cob passer han da Pannereima er ulik ja, men det som heter «patent» har også sånn blank «lakk» over nesa.
 7. Min er ganske nett/liten i hodet. Har cob i Collegiate. Varierer mellom hakk 1, 2 og 3 (fra ytterst) på begge de to nesereim-reimene. Alt ettersom om hun har vinterpels eller sommerpels, hehe. Men på nakkestykket og sidestykkene har jeg de midt på ca, så har mer å gå på der. Om det gir deg en pekepinn Det er kjempemykt og godt lær i det. Beste jeg har hatt noensinne, faktisk Ja, nå kan du angre Bra du fikk fjerna det da. Like greit når kvaliteten er promp, tenker jeg.
 8. Kan jo hende det ligger smæck på din. Og at Collegiate sitt ikke gjør det (er han stor i hodet så bør du nok ta full i det, btw - nesereima er litt snau i str). Men kvaliteten var dårlig, syns jeg. Tror det jeg har kjøpt er et bedre valg når det gjelder både kvalitet og passform Kanseller bestillinga? Idag eller? For jeg kjøpte det på morran idag. Fnis. Vi har jo sikla på det begge to, hihi. Twins, igjen Bestilte du den med gel på toppen? Hans har bestilt den til meg, nemlig. I svart, såklart. Håper han tok riktig, haha.
 9. Får håpe det passer bedre til din enn min. Fikk med et sånt i brunt med sprangsalen jeg arvet fra hesten til venninna mi. Passformen var helt weeeeird på den nesereima. Alt for svær i cob til min, og bare helt .. unormalt merkelig Og læret er elendig, blir sånn smuldrete og flasser av, og det er hvitt under som kommer fram. Sorry for å være partypooper Holder meg til det fra Collegiate ift den stilen der. Det er så mykt og god lær, og god passorm Jeg kjøpte dette: https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/aachenhodelag-catani-jh-collection Hatt lyst på det leeeenge, så nå snaska jeg det til meg før det går ut av produksjon. Håper passformen på dette er mer normal!
 10. Kjøpte et hodelag jeg har ønsket meg leeeenge. Måtte klinke til nå når de hadde 20% på det! Så har jeg kjøpt et nytt tilskudd mtp eksemen hennes. Har vel også strengt tatt kjøpt en Acavallo-pad også, men den har ikke kommet enda, og jeg har ikke betalt for den. Special deal & price via direkte forhandler, hihi.
 11. Den er veldig pen Lyst på en til hverdagsbruk og Den er veldig lett og god å ha på.
 12. Jeg fikk denne i julegave av pappa i fjor (såklart prøvd på forhånd, fnis). Den er utrolig god på, justerbar og ser fin ut. Jeg har også problem med at hjelmer ser helt mongo ut på meg, men denne så ganske normal ut Har enda ikke tatt den aktivt i bruk da. Jeg sparer den til kurs og stevner https://www.hooks.no/rytter/rytterutstyr/ridehjelmer/ridehjelm-vg1-matrix-jh-collection
 13. Kjøpte en Kentucky salpad og et Stübben islandsk stangbitt for noen av skattepengene jeg fikk
 14. Solgte 6 ridebukser i helga, så da kjøpte jeg meg 2 nye fra Horze for de pengene + nye ridehansker, siden det er hull i 3 av fingrene på de jeg har Horze hadde tilbud + at man fikk ekstra 200 kr i rabatt på bestillinger over 600 kr. Og fri fakt. Yay!
×
×
 • Create New...