Jump to content

Legaat

Administrator
 • Content Count

  4,988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Legaat last won the day on February 23

Legaat had the most liked content!

Community Reputation

5,297

About Legaat

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 09/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,485 profile views
 1. Prisene vil nok dessverre ligge høyt til evnt. markedet jevner seg ut og folk får mer konkurranse, da vil de nok måtte prise noe lavere for å få solgt. Tipper jeg, men man vet jo aldri.. Glad vi får høyensilage til 2,50 kr/kg inkl. mva på stallen, kjenner jeg Håper årets blir bra bare. Heller for svakt enn for kraftig, lettere å supplere med kraftfôr enn å få et grovfôr som er så kraftig at jeg må skaffe mitt eget.
 2. Så for meg deg bade i fluespray, wiiii! Neida men altså - det kunne jo hende du faktisk hadde kjøpt 14 liter da, for det er jo helt krisemye insekter om dagen. Haha.
 3. 14 LITER fluespray? Serr? Hahaha.
 4. Legaat

  Bitt-tråden

  Neida, de har jo i alle fasonger og størrelser Så de er nok your best shot foreløpig! Er jo nesten verdt prisen når man kan få det akkurat slik man ønsker. Hehe.
 5. Legaat

  Bitt-tråden

  Kan bestilles i ønsket tykkelse, ringer og lengde fra Bombers hvertfall Med eller uten lock-up. Men de er jo dyre, da..
 6. Böckmann er gode, solide hengere hvertfall. Også liker jeg et franskt (mener jeg det var) merke som jeg såklart ikke husker navnet på. Umesläpet pleier ha gode hengere også. Selv har jeg jo den nyeste Gaupen-hengeren og er igrunn veldig fornøyd med den. Den har jo kun demping og ikke fjæring, men den demper mer enn folk tror og Snót står veldig godt på den (og alle andre hester jeg har kjørt, inkl. en varmblods på 170-ish). Den er mye romsligere enn tidligere modeller. Kvalitetsmessig er det jo en lettere henger og ikke så solid og fancy som de dyrere, men syns den er veldig prisgunstig og fin som en førstegangshenger hvertfall. Lyst på Böckmann med tiden, tror jeg. Fordi det er enklest her i Norge, når man først skal ha noe dyrere Mange forhandlere etc.
 7. Liker heller ikke Ifor. Det er det mest skranglete og stiveste jeg har hatt bak bilen før, fysj. Lugga skikkelig i bilen og, selv med to hester på hengeren, så da kan man jo tenke seg hvordan det er å stå bakpå der..
 8. Jo, de mistenker det. Sesonger hvor det har regnet mye, så ser man ofte oppblussing av PN når hestene spiser dette fôret året etter.
 9. Kjenner 2 som har, og de er hvertfall superfornøyde med sine Vet ikke om det hjalp deg stort, men
 10. Legaat

  Bitt-tråden

  Er det tredelt det Sprengerbittet? Min høres litt ut som din, og hun fungerer veldig godt på Stübben EZ-control med D-ring, blant annet. Hun er også veldig fin på Fager sitt bitt "Julia", det har rulle i midten og litt tungefrihet. Litt mer liv i det og litt vanskeligere å henge seg på det. Greit å se på lengden og tykkelsen og, noen hester er veldig váre for dette. Se at det passer ordentlig
 11. HoneyHeel sårsalve, Sweet Oil, RedZone fluespray, multivitaminer og eksemdekken. Snork.
 12. Jeg bruker ikke belegg, vanligvis. Rir kun med vektboots eller helt simple neoprenkopper på frambeina. Hun kan tråkke seg framme i traven innimellom, så har alltid på en av de to. Hadde hun ikke tråkket seg, så hadde jeg ridd uten. Rir vi bommer/kavaletter/sprang så får hun på sånne klassiske sprangbelegg på frambeina, som beskytter rundt koden og pipa (sånne med åpen framside) og kopper. Har ellers lite bruk for bandasjer og belegg. Bruker aldri bandasjer, hun har faktisk aldri hatt det på før Så lenge jeg ikke har bruk for det, så lar jeg være.
 13. Frida og Julia Håper de passer og at frøken sær liker det. Nå funker hun faktisk veldig godt på et tredelt muffe (bridon). Lite, nett og med små ledd. Men skulle hatt noe med tungefrihet. Så da får vi se.
 14. 3 flasker BioNix (eksemmiddel), et leietau, lærconditioner og 2 bitt fra Fagerbits
 15. Legaat

  Utstyrstråden

  Ja. Har brukt dette settet, såpen er også god https://www.skoies.no/prestige-l-rpleie-sett Tenkte prøve denne neste gang, det virker som en annen type enn conditioneren, men den er jo også egnet for Prestige-salene, så vil tro den er like skånsom som conditioneren. https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/pleiemidler/l-rpleie/prestige-l-rbalsam
×
×
 • Create New...