Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  3,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Elisabeth E last won the day on April 15

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,943

1 Follower

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,789 profile views
 1. Ja, de der ja @Eva. Men mener jeg kjøpte mine for en 500lapp
 2. Bates sine er gode, og ikke like dyre mener jeg (Y)
 3. Jeg er større enn deg, og rir islandshester på 130-140 uten problem
 4. Forbruk av kraftfor avhenger jo også av mye; hva slags hest, hva slags bruk og hva slags grovfor.
 5. Jeg startet å ri hoppa mi ca 4 uker etter fødsel. Hun var holdt jenvt i gang fram til ca 9. drektighetsmnd. Det er viktig å se an hoppas både fysiske og psykiske form. I dette tilfellet var hoppa veldig opptatt av føllet sitt, så de fikk være helt i fred i de 4 ukene. Tidligere har jeg begynt å ri ca 2 uker etter fødsel. Etter 4 uker var føllet så selvstendig i flokken, at det ikke brydde seg om at mor var ute på tur, og mor synes også det var helt OK å dra fra føllet sitt. Det var selvfølgelig snakk om korte treningsøkter, ca 30 min.
 6. Aner ikke. Orker ikke ha oversikt over alle pengene som går på hest, da hadde jeg sikkert sluttet
 7. For å kunne være med på treninger og stevner "må" du dessverre ha bil og lappen. Henger kan ofte leies. Å leie bil, sjåfør og henger er ikke lett, eller billig. Evt må du stå på stall som arrangerer, men du blir veldig bundet.
 8. Skulle gjerne ha fått et par føll på min, men da må hun jo ha rideferie.. Også trenger jeg et sted å oppbevare barna. Så, utgår foreløbig dessverre. Livmor til utlån, om noen er interessert?
 9. Her er ridehusene stengt for instruksjon. All "organisert" aktivitet er jo forbudt.
 10. Fatter mener bilen drepes kjapt. Girkasse og motor. Har selv kjørt en del passat, 190hk 4wd, tillatt totalvekt 2300. Hyggelig opplevelse.
 11. Hm, det var jo uheldig. Her er det bare å begynne på start. Kutte kraftfôr og evt redusere annet for/for med lite næring om hun er feit. Begynne løsgjørende arbeid i skritt under rytter og for hånd. Versader, volter, sjenkelvikninger, tempoforandringer i skritt, traverser osv osv . Bare å brette opp armene! Er du heldig løsner det ganske fort Ri i ulendt terreng er også bra for overlinja.
 12. Et fager sabina-bitt, som både liten og stor hest synes var veldig fint!
×
×
 • Create New...