Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  2,992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Elisabeth E last won the day on October 25

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,591

2 Followers

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,264 profile views
 1. Helt normal. Jeg har M i min.
 2. Jeg kjøpte av Equinik mens den fremdeles levde
 3. https://www.hasselorideudstyr.dk/shop/rytter/jakker-og-veste/elt-saphira-frakke/
 4. Nei, ELT. Koster ikke armer og bein
 5. Frakken min er fremdeles lifesaver. Umulig å være varm om man fryser på låra
 6. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Eventuelt må du ha en sprangsal på tur, slik at du kan ha korte stigbøyler, og sitte mye i lett sits B-)
 7. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Du må fokusere på å ri med setet, altså at det er setet du sitter på og som er "støttehjulet" ditt, og ikke sjenklene. Sitte stabilt rundt hesten - ikke oppå. Hvis du føler du trenger korte stigbøyler for å føle deg trygg, så er det antageligvis fordi du legger for mye vekt i bøylene, slik at du føler du er i balanse. Det er setet ditt som skal gjøre den jobben (holde deg i balanse altså), men det får du ikke til med mindre du har engasjert kjernemuskulaturen din, slik at du sitter rundt hesten. Igjen - visualiser at hesten er en yogaball. For å kunne følge ballen i uforutsette bevegelser er det viktig at kjernen er skrudd på, slik at du blir med. Sitter du tungt på rumpa er du ikke i balanse, og blir ikke med ballen på tur.
 8. 30 min alene er spot on for oss
 9. https://www.reierstadridehest.no/oppdrett/om-varmblods-ridehest/
 10. Hm, godt spørsmål. Hadde det vært hingsten så måtte den jo vært godkjent i gjeldende raseforbund, men med hoppe er jeg neimen ikke sikker....
 11. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Jeg har fått en helt annen sits etter at jeg byttet sal. Henger nok sammen med litt andre ting også selvfølgelig, men å ha en sal som også passer rytter er utrolig viktig - og noe som ofte "glemmes" av saltilpassere føler jeg.
 12. Null stress. Når er du ferdig? Hvis du ikke har andre ærend kan du jo gjerne svippe innom oss med den, vi ligger jo omtrent 700 m fra Norum O:-)
 13. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Ja, det er nok ikke umulig
 14. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Knærne skal ikke gnisse inntil puta uansett, da er det enten noe med sitsen din som gjør det (f.eks for korte stigbøyler) , eller at salen ikke passer deg. Men typisk "kne kniping" vil gi ubehag uansett sal.
 15. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Bruker du knærne når du lettrir? Isåfall hjelper det ikke å bytte sal Har salen kneputer med borrelås, eller er det sånn surface block? Easy peasy å bytte kneputer, evt ta dem av, om de har borrelås
×
×
 • Create New...