Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  2,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Elisabeth E last won the day on May 17

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,285

2 Followers

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,017 profile views
 1. Øhm, nei... Og født i 2000 er den vel ikke særlig ung lenger heller
 2. Jeg forstår det sånn at ved å velge en rød hingst uten splash, så er sjansen liten for at det kommer noe splash fra hingsten og over i avkommet, da det ikke bare "dukker opp" i en rød hest, men som regel syntes i fenotypen. Og brun og brun kan gi både, brunt, svart og rødt avkom, avhengig av genetikken i foreldrene. To røde hester vil alltid gi rødt Hestens grunnfarge har ingenting med splashen å gjøre så vidt jeg vet, annet enn at man ser at røde hester oftere har splash fenotype, uvisst av årsak. En palomino er jo en bleket rød, mens en cremello er vel en dobbelbleket rød . (Finnes det cremello ridehester...?)
 3. Elisabeth E

  Sprang-videoer

  Og rytteren også
 4. Elisabeth E

  Sprang-videoer

  Så flinke! Erfaringsmessig synes jeg ofte bommer kan være veldig hjelpsomt i galopparbeidet, for de er med på å "vise" hesten litt vei
 5. Inspirert av de flotte bildene til @Bitten&Betty hadde vi en liten photoshoot i går. Lenge siden sist, så det var greit å få ett lite spark i rumpetten B-) Vi har så vidt begynt å ri litt med kandaret, og hun fungerer skikkelig bra på det! Hun vil jo gjerne være litt lang, og legge seg litt lav i formen, men hun forstår kandaret godt, og det hjelper henne virkelig til å reise seg litt mer i nakken. (Y)
 6. Jazzejazz hadde tydeligvis veldig godt av den lille "Australia-ferien" sin, og er supermotivert for trening om dagen! Tidligere i uken lekte vi med bytter og kontragalopp, og det gikk SÅ bra! Red firkantsporet - byttet på langsiden, kontragalopp en runde, nytt bytte på langsiden, galopp, runde, bytte, kontragalopp osv . Flink ponni! Neste helg er det Nikolai-trening igjen, og jeg gleeeeder meg!
 7. Som hun har lagt seg ut! Så flott!
 8. Elisabeth E

  Ridestøvler

  Evt væte dem og putte noe i dem. Vedkubber feks
 9. Skiller seg definitivt ut blandt ridehestene Liker forsåvidt bleset, men kan styre begeistringen for rosa hud. Elsker strømper!! ❤
 10. Da må du genteste tenker jeg Er ikke helt sikker på hvordan splash funker, men syns huske at det er et gen som finnes i mange varianter, og derfor er vanskelig å "spå" hvor og når det dukker opp.
 11. En gentest kan avdekke dette. Har selv hatt splash hoppe, 4 føll uten avtegn...
 12. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Ville heller hatt tre hester enn en så dyr sal
×
×
 • Create New...