Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  3,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Elisabeth E last won the day on March 31

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,696

2 Followers

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,418 profile views
 1. Når dressurhest skal jobbe bommer.....
 2. Som LisaFi sier, mye sal for pengene.
 3. Det er lov å si. Prognoser er det ingen som vet
 4. MRSA- infeksjon i ett helt bein. Sekundærinfeksjon etter 3 mnd med vaskulitt.
 5. Honningkompresser, animalintex, vetrap, bomullsruller.... Kjipe penger! Kunne kjøpt tusen PS schabracker og pannebånd istedet.
 6. Jeg har fått til å løse dette på to måter: - Henger med frontutlastning -Kjøre hesten bak fram i vanlig henger.
 7. Det viktige var å få åpnet og renset den, slik at det ikke fortsatte å "spise" seg innover, samt at den løse hovveggen gjorde hoven veldig ustabil.
 8. Det tok vel ett drøyt år syns jeg huske, men hoven ble helt normal. Det var Ron sin hov, som følge av et bråddtråkk i kronranda.
 9. Ikke helt samme greia, men her er min hest: Sprekken ble åpnet 1 uke etter åpning av sprekk 2 uker 3 uker Har også hatt en som hadde vertikal sprekk i hælen. Løsningen på den vertikale sprekken var heartbarsko.
 10. Har hatt samme greia. Skriver senere!
 11. Jeg har ikke vært på PC i helgen, men nå har jo Albina oppsummert greit det tilfellet jeg kjenner til. Jeg kan tilføye at han ble liggende kastrert da han var 2 år, og både kastrasjon og rekonvalens forløp uten komplikasjoner.
 12. Nå er det jo en del hovproblematikk her, men jeg nevner alikevel et tilfelle jeg nettopp fikk kjennskap til. Hest som var halt litt "her og der", begynte bak og flyttet seg framover. Det viste seg å være kastrasjonsarret, og hesten ble operert for en såkalt "sædstrengfistel".
 13. Kolikk, luftveisinfeksjoner og haltheter er relativt vanlige greier. Tann- og hov/beinproblemer dersom hesten ikke får ordentlig oppfølging av fagpersonell.
×
×
 • Create New...