Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  2,906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Elisabeth E last won the day on July 29

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,500

2 Followers

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,219 profile views
 1. Nei, SÅ petimeter er jeg ikke. Bruker samme såpe som til resten av hesteutstyret mitt. Akkurat nå er det CDM sin lærspray som gjør susen.
 2. Er det ikke salen som pleier å ha slike fester..?
 3. Har flere ulike støvler (til sitt bruk) - men de dyre, fine dressurstøvlene pusses stort sett etter hver bruk, og bor i støvelsekken.
 4. Helt umulig å gå deg råd ang hvordan du skal håndtere dette over nett. Det kan være mange ulike årsaker og det finnes ingen universalløsning. Instruksjon er det første jeg ville begynt med.
 5. Nye, stive ridestøvler er døden. Men OMG så fantastisk det er når de er ridd inn. Jeg har gjennomlevd både vannblemmer, kramper og blåmerker. For at de skal passe når de er inngått er et lite smertehelvete de første par ukene en nødvendighet.
 6. Nytter ikke å gi hesten arbeidsoppgaver dersom den ikke har respekt for mennesket som håndterer den. Først må det på plass. Men det er klart, har den ikke andre lekekompiser enn mennesker, så prøver de seg som LisaFi sier.
 7. Uredd? Det er jo ikke meningen at hesten skal være redd for pisken, da har man brukt den for hardt... Dersom den ikke reagerer på berøring eller posisjon er det nok fordi den ikke skjønner hva den skal.
 8. Hvor liten? Mener vi regna ca 15 tonn til vår 20x40. Rundpaddock? Paddocker hvis hesta ikke spiser fra bakken?
 9. Jepp. Men lett å omdistribuere/dele siden det kommer i sekk
 10. Noen på østlandet som har lyst på billig gummigranulat? På jobben har vi fått en stor returordre, og dette selges for fraktkostnad. 7500 for en bil, dvs ca 300 kr/pr tonn, vanlig utsalgspris tror jeg ligger på rundt 2500 kr tonnet + frakt. Granulatet leveres på lastebil i big bags, ca 1 m3/500 kg pr sekk. På en bil går det 20-24 tonn,
 11. Æsj da Og det er for seint å prøve igjen?
 12. Hehe, dressurstøvler er som snowvoardsko B-) Særlig om de virkelig "passer", dvs at man må kjempe litt for å få dem på. Ikke noe å spasere søndagstur i nei!
 13. Elisabeth E

  Dressurprat

  Jeg har ikke sett siste del av finalen, fordi teite altiboxen skippa opptaket Men det går vel på NRK i dag, så jeg har satt klart opptakeren der! (Y) Men enig i utsagnet utifra innledende lag-runder, og så jo at prosenten var helt vill i finalen (86% ??) . Dama kan ri piaffe og passage, og har helt feilfrie overganger, men ridningen generelt sett er ganske skumpetiumpeti.
 14. Yay til 3årstest, ikke ugrei trekkbil!
 15. Foster som ikke ville på film, men masse fostervann, og dermed bekreftet 92 dager!
×
×
 • Create New...