Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  2,664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Elisabeth E last won the day on May 17

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,300

2 Followers

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,022 profile views
 1. Klager ikke over denna heller, men morsomst med hjemmelaget Har gjort nytta si som selskapsponni hvis noen har lyst til å shoppe litt, eller kjenner noen
 2. Åh, denne kremponnien her ❤❤❤❤ Prøvde seg på noen bommer for første gang i går, og 2- gang med innspenning på. Mjuk, lettlært og positiv (Y)
 3. Hun er faktisk skikkelig lik min i den alderen @LisaFi
 4. Treningsmessig så har vi begynt å snuse på litt "voksenhest" ting - stadig jobbing med byttene, som varierer fra å være store, luftige og fine, til å være litt mer armer og bein, men det blir flere og flere som er rene og fine (Y) Traverser i alle gangarter introdusert - men i galopp er det bittelitt vanskelig enda B-) Har også begynt med litt "hjørner" i galopp som piruettforberedende Nikolai-trening i morgen, det gledes!
 5. 169,5 på offisiell måling. Og jada, akkurat passe stor til meg nå! (Y)
 6. Strukket seg bittelitt siden 3-års måling, 171 cm på sokkelesten nå
 7. Hadde med målepinne i stallen i går B-) Fredrik målte 144, mens Frode er hakk i hjel på 141.
 8. Elisabeth E

  Sal-snikksnakk

  Syntes huske min KN hadde fremste gjordstrop under kneputen. Ellers er Ideal også saler som ofte passer samme type ryggprofil som KN, FB og PF.
 9. Øhm, nei... Og født i 2000 er den vel ikke særlig ung lenger heller
 10. Jeg forstår det sånn at ved å velge en rød hingst uten splash, så er sjansen liten for at det kommer noe splash fra hingsten og over i avkommet, da det ikke bare "dukker opp" i en rød hest, men som regel syntes i fenotypen. Og brun og brun kan gi både, brunt, svart og rødt avkom, avhengig av genetikken i foreldrene. To røde hester vil alltid gi rødt Hestens grunnfarge har ingenting med splashen å gjøre så vidt jeg vet, annet enn at man ser at røde hester oftere har splash fenotype, uvisst av årsak. En palomino er jo en bleket rød, mens en cremello er vel en dobbelbleket rød . (Finnes det cremello ridehester...?)
 11. Elisabeth E

  Sprang-videoer

  Og rytteren også
 12. Elisabeth E

  Sprang-videoer

  Så flinke! Erfaringsmessig synes jeg ofte bommer kan være veldig hjelpsomt i galopparbeidet, for de er med på å "vise" hesten litt vei
 13. Det går så fint så!
 14. Inspirert av de flotte bildene til @Bitten&Betty hadde vi en liten photoshoot i går. Lenge siden sist, så det var greit å få ett lite spark i rumpetten B-) Vi har så vidt begynt å ri litt med kandaret, og hun fungerer skikkelig bra på det! Hun vil jo gjerne være litt lang, og legge seg litt lav i formen, men hun forstår kandaret godt, og det hjelper henne virkelig til å reise seg litt mer i nakken. (Y)
×
×
 • Create New...