Jump to content

Elisabeth E

Medlem
 • Content Count

  3,342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Elisabeth E last won the day on January 6

Elisabeth E had the most liked content!

Community Reputation

4,915

1 Follower

About Elisabeth E

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,731 profile views
 1. Dersom man har den derre utvida forsikringa til Gjensidige, så ja. Kun utført av veterinær da selvsagt. Jeg har bare sendt inn journal og kvittering, og bæng, penger på konto etter 2 dager. Ingen spørsmål om diagnoser etc.
 2. Jeg har selv både Agria og Gjensidige, og er egentlig mest fornøyd med Gjensidige. Agria har klusset mye med saker, papirer og utbetalinger. Elsker at Gjensidige aldri spør tilleggsspørsmål, bare utbetaler med en gang (Y) Bl.a dekker de kiropraktorbehandling på både hest og hund, det gjør ikke Agria uten en tilleggsforsikring, og Agria har også en del vilkår på den forsikringen. Det er gull verdt for meg, Enzo er jo jevnlig hos Ellen. Dessverre kan jeg ikke bytte til Gjensidige på Jazz, da hun har premiumdekning som ble tegnet da hun var føll. Denne får jeg ikke overført.
 3. Regnestykket blir sånn ca. det samme, men man slipper unna med noen tusen dersom man ikke benytter seg av forsikringen ved å ha høy egenandel
 4. 4200 x 2, siden det er ny egenandelsperiode hver 125. dag....
 5. Jeg har gjort det regnestykket at mellomlegget i premie og egenandel er sånn ca. likt, så dersom jeg har "flaks" og ikke benytter meg av forsikringen, så lønner det seg med lavere premie og høyere egenandel enn motsatt
 6. Gjensidige har bedre vilkår for utbetalinger/skader synes jeg. De har ikke halvårlig egenandel slik som Agria, og heller ikke fast egenandelstak. Agria er dyrt "når det gjelder", mens gjensidige kanskje har høyere premie, men erstatter mer. Jeg må f.eks over "høy egenandel" på 4200 kr hver 125. dag for å få skadeerstatning hos Agria, hos Gjensidige utbetaler de 75% av skadebeløp med en gang.
 7. Det er jo en grunn til at hesten har slått ut i bøyeprøven, så uten at dette er nøyere avklart ville jeg nok ikke ridd den nei.
 8. Individuelt, som alt annet.. Tror nesten bare du må prøve, og se det ann. Har satt flere varme bokshester på utegang, uten problemer. Jazz derimot, som er oppvokst ute, og ble helt banan da hun ble puttet på boks, slapper ikke av ute lenger. Hjemme i Bø står hun ute når vi er der. Hun er utslitt når vi er tilbake på stallen, for da har hun ikke fått hvilt seg siden vi dro. Hun stresser på ingen måte, men får ikke slappet av som hun gjør på boks.
 9. Ah, ja. Trodde han beholdt "gamle kunder" - men da tok jeg feil.
 10. Jeg klarte ikke å la være og sende en melding å påpeke dette...
×
×
 • Create New...