Jump to content

Siv

Medlem
 • Content Count

  2,940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Siv last won the day on July 30 2018

Siv had the most liked content!

Community Reputation

4,647

About Siv

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Gudbrandsdalen
 • Hesterase
  Fjording
 • Gren
  Hovslageri

Recent Profile Visitors

1,018 profile views
 1. Det som er dyrest, er å ha hest og ikke bruke den. Overraskende mange velger det. Jeg synes @Martehelene har valgt så klokt. Istedenfor dårlig samvittighet hele tiden, så selger hun. Men budsjett er alltid lurt. Noen ganger sier det at en skal ha hest på fôr, istedet. Evt ri på rideskole. Hva som passer best for en selv. Ellers tenker jeg at grunnregelen er at billig = mye eget manuelt arbeid.
 2. Siv

  Ridebukse-tråden

  Får ikke trykket liker, så da får jeg skrive her at det synes jeg var ett bra forslag. Vi får gå i bresjen å kalle det det herfra og ut!
 3. Siv

  Ridebukse-tråden

  Hva synes du det burde hete? Tenkte samme tanke for mange år siden, men har vent meg til at det betyr feste i baken. Jeg har ikke noe annet navn på det, selv om du har helt rett i at det er villedende.
 4. Du får prøve å dra inn litt skog. Fylle boksen med selje, rogn og annet snop. Sånn at han har litt å finne på. Om han står på stall ned flere oppstallører er jo det fint, for da skjer det jo litt. Noe å glane på.
 5. Siv

  Dressurvideoer

  Det vil jeg si! Snåsakaill'n kan gå å gjemme seg. Såh det såh. 🥳
 6. Siv

  Dressurvideoer

  Prrrrrthrmhrmhrm! *fjerhealing-av-betennelse*
 7. Enig med @LisaFi her også. At hester er individuelle og har personlighet som skal taes hensyn til, er veldig annerledes enn en hest som vil skade alle andre enn ett menneske.
 8. Enig. Synes det å ha hester som har stødig oppdragelse og tillit til mennesker er ett hode. At de stoler på folk. At de har sine mennesker de foretrekker kan de vise på andre måter enn ved å være farlig. Synes det er jobben vår som hesteeiere å legge til rette for at de går ett liv som gjør at de er harmoniske og glade.
 9. Siv

  Spesielle gjorder

  Fordi den plata i midten er en flapp? Hva i all verden holder den på plass bortsett fra den ene tråden?
 10. Siv

  Firtaktig galopp

  Klarer ikke se det jeg?
 11. Kontakt je anett ly sell på billit gård.
 12. Den kosta 16 millioner. Så ikke rideklubbridehall nei. 🙂
 13. Siv

  Dressurprat

  Absolutt! Ingen tvil. Men dette kan jo aldri bli som en ridetime, eller vanlig trening. De var jo der for å vise oss, som publikum, hans treningsfilosofi.
 14. Siv

  Dressurprat

  De som red snakket nok med han både før og etterpå. Trenerne deres fulgte nok godt med og tok tak i det de synes er viktig å ta med videre. De er ikke hverdagsryttere. Dette er ryttere som vil ha karriere. For en fantastisk forberedelse til å ri internasjonale stevner. Det er lite skremmende å ri for tause dommere etter dette. At de burde få propp i øret, er mulig ett godt tips. Om de ikke har det, kan jo det være en god grunn til det? Og for å understreke: det hadde vært dyrt å få meg til å ri på en slik clinic. Hadde jo ikke vært en fot eller arm som virket. Langt mindre en hjerne som skal høre og videreformidle beskjed. Så jeg beundrer de som red det. Synes de var flinke, og tror at de fikk større forståelse for at grunnridning er for viktig. Også på knakende gode hester.
 15. Siv

  Dressurprat

  Ifølge Severo blir de beste rytterne best fordi de er gode hestefolk. Ikke på grunn av bling eller fjongt utstyr. Det er krevende å holde toppatleter lykkelige, han har ikke vår mulighet til å bruke skog og turridning som terapi. Balansen mellom hvile og trening er eksepsjonelt viktig på toppatleter. På meg fremstår han som en reflektert ung mann som forstår fordeler og ulemper i hobby og toppatleter hesten sitt liv. Jeg liker at han vil gi enkle beskjeder. Har du ikke hesten foran deg for sjenkler og muligheter til å bremse med tøylene sliter du. Enten du sitter på Skogshuldra eller Valegro. På en og en halv time, med publikum fra "rått og røti" kunne ikke beskjeden vært bedre. Back to basic! Jeg bare digger det!
×
×
 • Create New...