Jump to content

Siv

Medlem
 • Content Count

  3,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Siv last won the day on June 25

Siv had the most liked content!

Community Reputation

4,748

About Siv

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Gudbrandsdalen
 • Hesterase
  Fjording
 • Gren
  Hovslageri

Recent Profile Visitors

1,220 profile views
 1. https://www.tanum.no/_cavalletti-ingrid-klimke-reiner-klimke-9781908809193
 2. Imponert. Minst. Tør ikke si hvordan jeg behandler noe av mitt utstyr. Det som overlever hos meg, kan anses som kvalitet!
 3. Hvem skal øke egen kompetanse? https://hestehelse.com/hestehelse-2019/agenda-konferanse-2019/ Hva synes dere om programmet? Jeg synes jo underlag er veldig interessant.
 4. Det er jo ikke riktig som du sier at du ikke rekker å reagere. Du vet jo at hun flyr ut, så da må du begynne å ri før galoppsjenkelen er på. Ta halvparade og forberede galopp, skifte mening og ri sjenkelvikning. Ny halvparade. Bøy og still. Ny halvparade. Og ta ned midt i første galoppslag. Feks. Her må du være kreativ. Du som kjenner hesten. Men forbered deg og ri som om du er på bane.
 5. Siv

  Dressurprat

  Den som er feilfri kan kaste den første steinen. Kloke ord som ble sagt for ett par årtusen siden. For å sammenligne. Jeg så nettopp en statistikk for hovslagere. Hver 32. sko faller av. Hver 20000. søm lager trøbbel. Statistikken var ikke norsk, men den sier en del om at feilvurdering vil skje.
 6. Å gud bedre. Så ikke det var fra 2014....
 7. Jeg tror Sverre bor i Trondheim nå.
 8. Takk @Elisabeth E Har jeg ikke tenkt på en gang. *internettamatør*
 9. Sett på nettsiden til petrie? Mulig de syr til deg like rimelig. https://www.petrie.nl/?fbclid=IwAR1fDDGC208HiM2EDcjvZ7ApghwMK0pydq5Xin5DxJNrLK79DhZEUZvN8tc
 10. Siv

  Bruk av sporer

  En god øvelse for å få reaksjon fremover er å ri hesten i skritt på en sirkel. Så velger du ut to punkt hvor du gjør holdt. Tell til ett tall mellom tre og ti varier hele tiden. Gi sjenkel for skritt. Ett sekund etter du sjekker og ikke har fått reaksjon, flaffer du med en pisk bak sjenkelen din. Tenk: vi skal marsjere! Repeter på andre hånda. Når dette sitter, overfører du øvelsen på tur.
 11. Kan være det. At jevnlig bevegelse og belastning, øker bevegelighet? Antar mannen din beveget seg før han skulle, sånn oppskriftsmessig?
 12. Siv

  Dressurprat

  Jeg tror det er en evne. Og at kompetansenivå kan spille inn.
 13. Siv

  Dressurprat

  Den evnen til selvlæring er jeg misunnelig på. Jeg selv er nemlig kjemisk renset for den. Så nyt den. For meg også.
 14. Veldig fin da! Kan brukes som lampeskjerm og alt mulig, når den er tom!...!...!
 15. https://www.hzh.no/search_result?keywords=Farriers
×
×
 • Create New...