Jump to content

Therese&Knut

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28

About Therese&Knut

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Drammen-ish
 1. Stallen det er snakk om kan umulig ha søkt dispensasjon, likeledes varslet MT om hold av over 10 hester.
 2. Tusen takk for svar, jeg har tolket det slik i flere år, men når noe slikt bare oversees så lett så blir jeg litt.. Ehhhhh...
 3. En stall med 2 hester på utegang, og 11 som står inne om natta. -Ingen sykeboks tilgjengelig for utegangshestene -Ingen isolatboks for hestene inne - Ingen vaskeplass inne Hvor lov er egentlig dette? Eller- "Er det ikke så farlig"??
 4. Trøttvær asså... :(

 5. Går veldig tregt her også, men nå ser det ut som det blir greit til beiteslipp 1.Juni. Blir GODT å få hesten ut på stort område med masse kamerater. Han trenger fri fra sølepaddocken nå kjenner jeg...
 6. Wow.. O.o Har sett hester angripe andre hester slik, hunder og tilogmed mennesker.. men okse.. holy shit.
 7. Den nesderste westernsakvideoen har NULL med samling å gjøre, skjønner ikke teorien bak det?!
 8. Har ikke opplevd ennå at det er mer utrbredt i AR miljø at hester samles for mye for tidlig nei. Heller motsatt. For poenget der er å gymnastisere og bygge opp musklene til hesten på en skånsom måte og introdusere litt samling når den er klar for det, og gjør man det for tidlig- får man ikke noe avslappet resultat at all.
 9. Video nr to var awesome fascinerende.. se de hesta drar i begynnelsen av filmen!
 10. Therese&Knut

  Islandsk

  *Humrer* Djisøss kræst er jeg godt kjent med. Og Fokk jú Helvitis fokkings tussa
 11. Therese&Knut

  Islandsk

  Så artig tråd! Samboern min er islandsk, så driver å lærer litt her og der. Språket er herlig Ska me sjå... noen fraser som går igjen i heimen: Anskotin! (Faen) Errtu ad grinast!? (Kødderu!?) Eg tala ekki islandsku. (Jeg snakker ikke islandsk) Oi.. nå fikk jeg hjerneteppe her.. er mye mer..men usikker på hvordan det skrives. hm. Jo også begynner jeg å bli en jævel på å uttale de ekstra bokstavene. Digger uttalelsene i Islandsk. F. eks vulkanen Eyjafjallajökull, blir uttalt noe slikt som: Ejafjattlajøkutl.. to l'er blir tl med en nærmest uhørbar stum h. Islandsk er faaaaar out fràbær! :smiley-bounce016:
 12. Har ett enkelt kjørehodelag fra Børjes, og ett litt mer fancy fra Skoies med skylapper og paddet nesereim. Han blir så fjern av skylappene.. så jeg har tatt nesereim fra det hodelaget og satt på det enkle, og jeg kjører utelukkende på liverpool på andre hakk. Skulle det skje noe- så har jeg mer kontroll på dyret, og det er nøye gjennomprøvet.
×
×
 • Create New...