Jump to content

ChristinB

Medlem
 • Content Count

  579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,648

About ChristinB

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 10/02/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vargskogens.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Solør

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Men sort/rød/hvit, det vil si brun og hvit det da? Det er så gøy med de som ikke orker lære seg riktige fargenavn..
 2. ChristinB

  Mensen

  Tampong og bind, hvis det trengs. Har du søppeldunk i stallen kan du da bare dra ut tampongen når det trengs, og gå over til bindet. Mye freshere enn å drive å bytte hvis du ikke får vasket hender før og etter.
 3. ChristinB

  Tips til navn

  Majim, kanskje? Det har jeg nok sett på flere arabere
 4. Den er da "bare" brun? Tenkte du på de stripene på magen? Det ser ut som om den har vært bløt der, evt slike striper mi fikk på halsen når hun reagerte på noe på sommeren. Det ble litt hovne, rufsete striper som forsvant etter en dag, for så å plutselig komme tilbake en annen dag.
 5. Dette var mi i henholdsvis mai og juni et år, uten og etter mye eksponering av sol:
 6. Synes også den ser veldig solbleika svart ut mi svarte var helt mahognybrun på sommeren, og jeg måtte flere ganger diskutere med folk som meinte jeg kalte henne svart "bare for at det er finere"..
 7. Spennende! Jeg driver med grunnskolelærerutdanning nå, med kommende fokus mot naturfag. Er zoologi- , dinosaur- og evolusjonsnerd naturlig av, og elsket jobben som leirskoleassistent med guiding av unger og naturstiansvar Men kommer aldri til å bo i Oslo.. Ble litt rar denne, fikk ikke redigert som jeg ville på mob
 8. Å, så kult! Hva jobber du med der? (unnskyld OT - jeg har bare lenge tenkt at drømmejobben min måtte ha vært elevguide der 0:) )
 9. En hest som blir omtalt som homozygot svart ville jeg gått ut fra at var EE, og altså ikke kunne gi røde avkom. Homozygot svart fordi han ikke er agouti høres jo bare teit ut.. da ville jeg heller poengtert at en brun hest er heterozygot og faktisk kan gi svarte avkom.
 10. Geitemelk er ganske allsidig, tydeligvis. Anbefalt til kattunger også, det, om de ikke får det de trenger fra mor
 11. 0, om både hoppa og hingsten er brune. Om lysebrun hoppe faktisk er buckskin selv, har du 50% sjans. Buckskin, eller bork på norsk, er en dominant farge, og en av foreldrene må være cremedilutert selv for at følket skal kunne bli det.
 12. Hun kan vel være både bork og blakk også, såkalt dunskin? Det er jo ingen bokstavkode der som avviser at hun også er blakk
 13. Jeg husker ikke helt, men lurer på om jeg sendte til en viss avdeling. http://norskvarmblod.no/avl/bruk-av-hingst-ikke-pa-hingsteliste/
 14. Det burde jo være samme fremgangsmåte som ved å hente inn fersk sæd? Da må du sende søknad om å importere og få denne godkjent først. Er det hingst som er kåret i noen av de andre forbundene burde det ikke være noen grunn for at det ikke skal gå igjennom. Jeg tok jo inn etter en svensk vdl-hingst hingst i 2011, og det var ingen problemer med godkjenning av import og registrering av føll der. Nevnte føll skal gå 4-årstest om to uker, så det blir spennende! Uheldigvis får jeg ikke vært der selv og sett..
×
×
 • Create New...