Jump to content

ME&FB

Medlem
 • Content Count

  1,670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ME&FB

 1. Tja spørs jo hvor du legger prislisten for en nyre Neida ble billigere enn nevnte Skoies likevel. Rambo koster jo hinsides mye nå så må være på salg for at jeg skal gidde/ha råd til å kjøpe det.
 2. Jeg har akkurat kjøpt et Rambo 50g, var slik bundle pakke fra Strømsbergsgård og det var billigere enn skoies. Nå var det på salg da men...
 3. Motsatt ben, så er skade i venstre frambein bruker du også BOT på høyre fram bein. Siden du driter i tilvenning så kjør på om natten, er vel da de fleste bruker det Ja funker bra, har brukt det på min og under sene skade.
 4. De Legges vel på som vanlige bandasje plater- HUSK TILVENNING!!!! Tror jeg heller ville prøvd og fått kjøpt de BOT wrapsene- de er jo veldig enkle og både ta på og av. Husk motsatt fot også.
 5. Joda ut til vennene sine igjen kan være nok
 6. Er det værst hjemover på tur? Hvis ja gjør det kjedelig å komme hjem? Stå ute i bommen med sal og hodelag 20min f.eks. Seff fast i grimen og er det vått/kaldt sleng et dekken over ryggen. Det skal bare være kjedelig å stresse hjem for der skjer det lite. Du kan f eks møkke boksen mens stresshesten står i bommen.
 7. De få gangene min har gjort det så har jeg vasket med saltvann/vann og klint på hestsalve fra den svarte boksen.
 8. FT vinterbukse og Uhip kåper, 1 Ytter og 1 linner.
 9. Selger esken da den var feil bestilling. 150kr + evt porto ved sending. Ikke brukt!
 10. Har blitt litt nytt utstyr i det siste amigo 250g dekken, gjord med sau, batteri/motor til Sportzvibe dekkenet. Også venter jeg på bred brøstreim i beta og bogbeskytter.
 11. Solgt Rambo Optimo stalldekken. Hestene står klare med utedekken så veldig lite bruk av innedekken, er jo kun når en selv har utslipp i helger/helligdager- og det skjer jo veldig sjelden siden jeg hater og stå opp tidlig nå
 12. Jeg har kjøpt et slikt trekk jeg trer utenpå bøtten fra WarmBucket på FB. Funker så der... Ikke kjempe fornøyd med det..
 13. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Nei dæven kunne jeg solgt Apelles salen min for 25tusen
 14. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  https://stallasen.mamutweb.com/subdet32.htm. må bla litt ned på siden
 15. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Kjapt google søk: Hokksund Hestesport
 16. Kan vel ikke kalle mi forrytter for har aldri tatt betalt? Hestepasser som rir/kjører på tur når hun har hesten. Møkker boksen, fyller vann på boks og ute i gjerdet, ordner maten som stort sett er klar på låven. Steller hesten. Har dagbok som vi skriver i, ellers går det på pm med beskjeder. Rir/ kjører som hun vil, om det ikke er noe spesielt. Ellers står hun fritt. Hun passet gamle kaldblodsen min og i sin tid så vi har fortid der ilag.
 17. Liten eller stor rytter, og hest. Hesten har en/flere saler som forhåpentligvis er tilpasset etter beste evne, rytter må jo ha plass i denne salen for og kunne ri, uavhengig av hvilken gren/tiden i salen osv. Tenker litt at en stor rytter på 150kg ikke får plass i salen til en n/l hest som går med 16,5 i setet. Bare et eks.
 18. Bare elsker når nettbutikkene legger ut dekken str tabeller, også er det søren ta ikke samme str tabell. S,M og L hva tilsvarer det i str 130, 140 osv?
 19. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Jeg har wow sal og er veldig fornøyd En av få saler jeg har prøvd som går klar av manken til min hest + at den faktisk ligger ganske så i ro tross alle bakkene vi har her og skuldre som dytter det meste bakover.
 20. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Apelles, Paul Fielder, wow.
 21. Jeg har brukt Polar Pad nå i 3-4 år ved behov. Jeg er veldig fornøyd med de. De gjør jobben sin, og er enkle og ta på og av bare man får løs broddene de skal festes i.
 22. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Egentlig ikke tenkt så nøye over men lander vel ca slik på min hånd/fingre: 3 fingre og mindre-smalt. 4-5 fingre-normalt. og bredere enn 5 fingre-bredt. Også viktig og følge med kanalen i bakkant at den ikke smalner inn som den gjør på noen saler.
 23. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Her er det vel 2 hoder som ikke er enige om hva en bred kanal er? Jeg kan jo syns at 3 fingre er bredt mens du syns at 4 fingre er bredt. Bare et eks her. Så viktig å måle i cm så ser man jo. Vi har jo forskjellige hender og fingre
×
×
 • Create New...