Jump to content

ME&FB

Medlem
 • Content Count

  1,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ME&FB last won the day on October 22 2019

ME&FB had the most liked content!

Community Reputation

592

About ME&FB

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 15/12/1979

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bodø
 • Hesterase
  Varmblods traver
 • Gren
  Trav og tur

Recent Profile Visitors

1,252 profile views
 1. Gubben din tar jo bare naturfag når sjansen byr seg
 2. Jeg har visst også fått pm på forumhest, men annet navn enn det @Torhild har.
 3. Jeg sitter og venter på mer % avslag Hva bestilte du?
 4. Kjøpt turkist yonies travhodelag, liker de hodelagene veldig godt Har jo og kjøpt wow sal, så dermed har det blitt litt tilbehør til den i form av 2 smalere bomjern og pumpekit. Venter på dette.
 5. Så bra da trenger jeg ikke stresse med det nå Men et annet spm, skjønner jo at jeg ikke kan transportere hesten etter 6.4 på hengeren, men kan den brukes til høy/spon ol? Ikke at det er aktuelt da jeg har det jeg trenger for øyeblikket, men ja lurer. Grønnskolling som jeg er på dette med henger
 6. Ok oppdaget plutselig i helgen at hengeren er dyregodkjent til 6.april-20, og med korona virus i omløp i landet så sjekket jeg nettopp statens vegvesen sine sider at alle trafikkstasjoner er stengt til 26.3., så i værste tilfellet så kan jo det bli forlenget. Men om tiden skulle gå så er det bare og få den godkjent senere uten mye om og men? brukes ikke pr dags dato så godt innesnødd også Jeg var så sikker på at det var i mai en gang den skulle godkjennes... SÅ feil kan man ta.
 7. Sikring som holder på og gå adundas?
 8. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Ja mye rart i diverse annonser rundt omkring
 9. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Nei ikke kjempe gammel, noen år nå. Er monoflap så eneste jeg har sett av noe merking er skrevet med grå/hvit tusj på flappen som dekker over stigbøylefestene- og det vil jo slites bort etterhvert.
 10. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Flere som har opplevd at salen er kjøpt i et vist sete str, la oss si 17,5 nå, for så og finne ut i ettertid at den tilsvarer større sete str? Jeg kjøpte salen min som 17,5 men når saltilpasseren var hos meg så målte hun den til 18 neida jeg har da vel ikke tenkt tanken på og måle selv siden jeg ikke har hatt mistanke.
 11. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Ok greit og vite ang utbyttbar bom på JR saler. Er noen år siden jeg holdt på og kjøpe.
 12. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Nei ikke noe kjent merke enda her til lands. Holdt på og kjøpe en JR for noen år siden, men stoppet da selger trodde man kunne bytte bom, noe man ikke kan- ikke den jeg skulle ha ihvertfall.
 13. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  @Issa om det er jeremy rudge sal du skal kjøpe så se i sverige på hastnet.se, selges endel der, og har blitt solgt en god stund der.
×
×
 • Create New...