Jump to content

ME&FB

Medlem
 • Content Count

  1,635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ME&FB last won the day on October 22 2019

ME&FB had the most liked content!

Community Reputation

621

About ME&FB

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 15/12/1979

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bodø
 • Hesterase
  Varmblods traver
 • Gren
  Trav og tur

Recent Profile Visitors

1,457 profile views
 1. Bare elsker når nettbutikkene legger ut dekken str tabeller, også er det søren ta ikke samme str tabell. S,M og L hva tilsvarer det i str 130, 140 osv?
 2. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Jeg har wow sal og er veldig fornøyd En av få saler jeg har prøvd som går klar av manken til min hest + at den faktisk ligger ganske så i ro tross alle bakkene vi har her og skuldre som dytter det meste bakover.
 3. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Apelles, Paul Fielder, wow.
 4. Jeg har brukt Polar Pad nå i 3-4 år ved behov. Jeg er veldig fornøyd med de. De gjør jobben sin, og er enkle og ta på og av bare man får løs broddene de skal festes i.
 5. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Egentlig ikke tenkt så nøye over men lander vel ca slik på min hånd/fingre: 3 fingre og mindre-smalt. 4-5 fingre-normalt. og bredere enn 5 fingre-bredt. Også viktig og følge med kanalen i bakkant at den ikke smalner inn som den gjør på noen saler.
 6. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Her er det vel 2 hoder som ikke er enige om hva en bred kanal er? Jeg kan jo syns at 3 fingre er bredt mens du syns at 4 fingre er bredt. Bare et eks her. Så viktig å måle i cm så ser man jo. Vi har jo forskjellige hender og fingre
 7. Noen her som har kjøpt og brukt BOT linner? jeg kjøpte en 100g og brukt 2 ganger. Passer flott inni HW dekken, det jeg ikke er fornøyd med er at den spennen i front snur seg under bruk så tror jeg må høre med Horze om det skal være slik
 8. Jeg er enig med @LisaFi. Jeg tenker god gammeldags stallfylthet som følge av å plutselig havne på boks gjennom natten og dermed lite bevegelse. Går hevelsen ned ved bevegelse som i form når hesten kommer ut i gjerdet sitt eit trening?
 9. Har kjøpt refleks jakke og refleks dekken som er i helt refleks stoff så nå skal vi vises. Og med Rambo sine bein refleks belegg så Liten barbermaskin som skal tåle og klippe hele hesten. Ja også røntgen bilde til helga
 10. Ikke si at det var Øvrevoll butikken du var på?
 11. Jeg kjøpte slike blind brodder året etterpå så har slike på lur.
 12. Når min blir skodd neste gang i oktober blir det broddsko. Hovslageren spurte nå sist om jeg skulle ha broddsko siden jeg alltid har vært tidlig ute Og nei jeg lar ikke broddhullene være åpne, det skal være noe brodd nedi der. Har stått en gang og pirket de opp, mulig jeg hadde slike gummiknotter i broddhullene- ALDRI MER!!!
 13. @CruVal, de blåe halvtønnene kan godt veltes og lekes med og når steinen oppi er ute så blåser de flott avgårde. Har stått på stallen bildet er tatt Og joda de fylles fort med regnvann. Palle og pallekarmer som skrues fast i hverandre har jeg til min hest. Ikke blåst bort enda og vi har vind her nå i disse dager. Ikke fylles den med vann heller. Hesten flytter litt på den men ikke krise. Fornøyd med kassen
×
×
 • Create New...