Jump to content

ME&FB

Medlem
 • Content Count

  1,500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ME&FB last won the day on October 22 2019

ME&FB had the most liked content!

Community Reputation

583

About ME&FB

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 15/12/1979

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bodø
 • Hesterase
  Varmblods traver
 • Gren
  Trav og tur

Recent Profile Visitors

1,139 profile views
 1. https://www.equinenorway.no/products/hc-ulldekken-mhals
 2. Har både BOT, Ionic også kjøpte jeg et Nikken Magnetdekken før jul, men ikke brukt det enda Det jeg bruker mest er nok Ionic, har linner som jeg setter på innimellom. Bruker Ionic når vi reiser til Harstad på løp.
 3. ME&FB

  «Stolsits»

  Bytte av sal kan gjøre mye, + det @mallilen skriver.
 4. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  @Mariell, har du lærsal nå går du ikke til syntet- DET er en nedtur. Jeg hadde T8 en stund til min da de var ganske nye på markedet i Norge. Min har manke og manken gikk klar. Jeg kjøpte en pent og lite brukt. Men problemet for oss var at hesten er rett i ryggen mens salen ikke var det. Hadde tilpassing og brukte sjabrak med innlegg, men salen lå ikke nedpå under rompa mi- det sa hesten veldig tydelig ifra om plutselig så solgte salen.
 5. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Kan jeg spørre hvilken modell av SC du har kjøpt? Har en SC Leopold Platinum selv og digger salen. Den bare MÅ passe hesten
 6. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Lurer på om det er andre som driver der nå siden hun er alvorlig? syk Jeg kjøpte sal der i fjor uten problemer heldigvis
 7. Haha hadde jeg hatt værsjuk hest så hadde vi nok ofte blitt uvenner er ute og trener okke som. Bare flink og bruke kjøredekken/ridedekken og er det virkelig nedbør og mye vind så putter jeg på en løs hals også så er hesten stort sett fornøyd med trening ute. Finnes sjelden dårlig vær- bare dårlige klær og innstilling Er jo så GODT og komme inn etter tur i mye vær
 8. 1550 inkl kjøring. Holder sko og brodder selv. Og skor vi til løp med aluminiumssko har jeg søm selv også. Ikke noe forskjell på sommer og vintersko.
 9. Herrgud @julnil, du er jo tynn i leggene målte meg selv på det tykkeste til 43cm med litt plass til ridesokker/ridebukse mellom.
 10. Jada ble meldt til lokal kjøringa i harstad til helga
 11. Den regnes jo som 3 åring i trav-verdenen 1.1.2020. Men hvorfor ri på en så ung hest som enda er i vekst? Og hvor mye rekker man på 5 min?
 12. Fleece er ikke veldig varmt om vinteren, så da kan man like gjerne ri uten(i hvertfall her jeg bor med en god del vind og ofte nedbør) Ellers så er det jo som nevnt over her, kommer jo mye an på ridedyret, hva den trenger/trives med.
 13. ME&FB

  Varme sener

  @Ponnirytterrr hvordan går det med hesten og de varme senene?
 14. ME&FB

  Sal-snikksnakk

  Hva står HWD for og hva betyr det for salen sin del, og/el hesten/rytter sin del? Har hatt en T8 surface block da de kom, men passet ikke hesten sin rette rygg.
×
×
 • Create New...