Jump to content

julnil

Systemeier
 • Content Count

  6,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

julnil last won the day on September 13

julnil had the most liked content!

Community Reputation

10,165

About julnil

 • Rank
  med Monty og Asti
 • Birthday 31/07/1978

Profile Information

 • Kjønn
  kvinne
 • Fra
  vakre Lofoten
 • Hesterase
  welsh og NV
 • Gren
  dressur

Recent Profile Visitors

2,776 profile views
 1. Nå bør dere slutte å bruke den hesten, før den er sjekket av en hestekyndig veterinær
 2. Problemet er ikke å måle, men å ha erfaring med akkurat hva Cavallo trenger. Og om jeg selv ikke måler, så ligger heller ikke ansvaret på meg om støvlene til 7-8000 ikke skulle passe når de kommer tilsendt På Cavallo f.eks så må man ta mål/omriss av fotbladet, mål av vristen, avstand fra hæl til helt foran på risten, leggvidde og høyde hele veien å leggen. Er raskt å gå vill der, særlig når man skal definere hvor vristen slutter og leggen starter... Er nok enklere å kjøpe et par juniorstøvler å dra med seg både leggene og støvlene til en skomaker, for så å få ordnet kilene slik at det passer som fot i hanske..
 3. er ikke helt rett frem, når man bor LANGT unna de som har erfaring med å ta mål til det
 4. Jeg har gitt opp å finne ridestøvler som passer korte meg. Står nå igjen med to alternativer: 1.bli et beinrangel så jeg passer inn i juniorstøvler 2. Kjøpe juniorstøvler og få skomaker til å sy i kiler så jeg får de igjen over leggen. Men generelt sett så synes jeg juniorstøvlene har dårligere lærkvalitet enn de for voksne, iallefall det jeg har sett hos MH Noen formeninger på det?
 5. Utfra de andre innleggene dine her inne, så virker det som at du og eier er ganske uenig når det kommer til helse og velvære til denne hesten. Hvor er foreldrene dine oppi dette? Om det er slik at dyrevelferden ikke er ivaretatt, så bør vel iallefall de steppe inn siden du driver å rir denne hesten?
 6. i alle 4 samtidig?
 7. Seneskader på alle 4 bena samtidig? Neppe... har hesten blitt trollridd? er hesten blitt forfangen? er hesten virkelig hoven og varm, eller er det noe du tror pga lite erfaring? er eier over 18 år?
 8. nå er nå hun fulgt opp syyykt mye på skoing, hovrøntgen etc. Er ikke noe som man bare kan gå til en hovslager å gå gjort bedre, så her må det kopper til
 9. Dette er ikke noe kropp eller skoing kan endre, hun er en "kle av seg fremsko"-hest fordi hun liker det, GARANTERT. Hun ELSKER å se meg gråte som et barn Er uke etter konkrete tips, sånn DISSE funker fjell-konkret
 10. Ja bruker ikke dere å ringe nødnummeret når sko faller av? Det gjør alltid jeg, er jo krise sant...? "To serve and protect" heter det jo, og det å få slått på en sko som har falt av, mener jeg kommer inn under begge utsagnene der... So what's a girl to do then?
 11. Hvilke kopper anbefaler dere til hest som elsker å kle av seg fremskoene. Nå er det rett før jeg surrer de fast med GORILLATAPE !!!!!!
 12. Jeg har også begynt å bruke vanlige våtservietter i stor grad, for å vaske daglig skitt av sal, hodelag, ridestøvler etc
 13. Har sånn til Monty, skal finne merket
×
×
 • Create New...