Jump to content

VivianK

Medlem
 • Posts

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

VivianK last won the day on August 2

VivianK had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Troms
 • Gren
  Hobby

Recent Profile Visitors

905 profile views

VivianK's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

451

Reputation

 1. Min er overhodet ikke jevn - noen plasser. Han vokser i rykk og napp. Framme og bak. Aller mest bak. Ser ut som en hest framme og en annen hest bak... Håper han jevner seg ut med årene
 2. Jeg fant ut av det, bomjernet som mangler kommer mellom det svarte og det gule. Så da er saken grei
 3. Her har jeg sammenlignet de 4 bomjernene som fulgte med salen (det bredeste mangler). Salen med bomjern er kjøpt brukt. Jeg lurer rett og slett på om det gule (wide) kan være modifisert. For det ser skjevt ut når jeg sammenligner med de andre. Eller mangler jeg det nest bredeste bomjernet (medium-wide)? Er wide det bredeste? Jeg trodde x-wide var det bredeste, og at det var det som manglet.
 4. Er det noen her som har bomjernene til en apelles-sal? Skal det virkelig være så stor forskjell på medium og wide bomjern som på bildet? Medium er bare akkurat bittelitt for trangt, men wide er så superbredt at jeg tror ikke det er håp selv med oppbygd pad under.
 5. VivianK

  Sal-snikksnakk

  Tusen takk for svar! Jeg har nå fått litt kontakt med hun som forhandler apelles salene, kanskje de kan være noe for oss i stede for arena.
 6. VivianK

  Sal-snikksnakk

  Er det noen som har testet de nye arena salene fra samme produsent som bates/wintec? Og er bates like svai som wintec når man kommer opp i x-vid bomvidde? Eller gjelder dette kun de eldre wintec-modellene? Jeg leter etter dressursal til min pinnerette fjording, ikke superbred. Han vil nok legge seg mer ut over ryggen med tid og stunder (bare 4 år i år), lite manke. Ligger nå og vipper mellom vid og x-vid i wintec sine bomjern. Er det noen som har noen tips? Jeg vil aller helst ha en lærsal, med utskiftbart bomjern og 17" sete.
 7. Dragon Hofsvang, fjordingvallak, født 10.06.20. Min årelange drøm om en grå en ble endelig en realitet i år. Dragon er i kraftig vekst, spiser og sover mye for tiden. Han er veldig grei under håndtering og hovtrim, er med på leietur når det passer seg sånn, og er så vidt introdusert for kapsunen og de lange tøylene. For øvrig er han mest bare unghest sammen med de to andre mine som tar seg godt av han.
 8. VivianK

  Utstyrstråden

  Jeg har samme problemstillingen, har akkurat kjøpt denne i strl. XL til fjordingen: https://www.horze.no/grimer/harrys-horse-air-gressemaske/324485.html#color=BL Skal teste den på i morgen. Skal prøve å huske å ta bilde. Gått snart 4 uker mer eller mindre på begrenset beite nå, og jeg ser at han har lagt litt på seg. Vil gjerne holde han i greit hold. For øvrig bruker jeg gressemaske nesten 24/7 på welsh-ponnien vår, og så langt viser denne å holde seg veldig bra: https://www.horze.no/grimer/horze-munnkurv/50539.html#color=BL Ponnien får lett gnag, så på denne masken laget jeg enkelt hull i selve munnkurven og festet på en saueskinnspus som egentlig er beregnet på hakekjede til bitt. Jeg tror ikke denne blir stor nok til fjordingen i strl. full (som er den største størrelsen i denne masken hos horze), derfor bestilte jeg den andre modellen til han. Denne masken klippet jeg ekstra "pustehull" i også. Jeg kjøpte strl. cob til ponnien, og hun bruker normalt sett shetland/ponni i grimer og hodelag.
 9. VivianK

  Varmehansker

  Hittil i år har vi vært velsignet med kun noen få kuldegrader, men det kan se ut til at det ikke varer så mye lengre. Jeg gruer meg alltid litt til januar og blir lettere demotivert av kulden, og tenkte derfor litt på å gå til anskaffelse av oppladbare varmehansker. Er det noen her som har prøvd ut slike varmehansker? Hvilket merke, er dere fornøyd, og hvordan er de eventuelt å ri med/arbeide i?
 10. VivianK

  Utstyrstråden

  Jeg har hatt et kieffer-hodelag, og læret var supermykt og godt.
 11. To grimer til den lille grå, et ekstra langt leietau, en brukt prestige rp dressurgjord, og en kongeblå lemieux dressursjabrak.
 12. Jeg føler at horseware amigo med normal t-spenne er ganske store i halsen, for store til min normalbygde 3-årige fjording. Da velger jeg heller rambo, eller horze nevada/avalanche. De virker til å ha smalere passform i front. Jeg har hatt unghingster som leker og virkelig river i dekkenene. Amigo (de enkleste modellene) samt bucas freedom blir ødelagte rimelig raskt. Rambo og Horze sitt holder.
 13. Jeg tipper framover i kontraversaden, men hesten jobber på. Også ser han så fint inn i kameraet til fotografen på det første bildet Sparer forresten til lang man, derav den halvlange ustelte hårmanken.
×
×
 • Create New...