Jump to content

GunnE

Medlem
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

339

About GunnE

 • Rank
  Kaldblods travhest
 • Birthday 02/12/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Fredrikstad
 • Hesterase
  Kaldblods
 • Gren
  Trav

Recent Profile Visitors

1,002 profile views
 1. GunnE

  Kingsland jakke str

  Kingsland er veldig små i størrelsen, bortsett fra unisex størrelsene. Som det meste blir klærne produsert i Kina, derav de små størrelsene.
 2. Luna har blitt inseminert med Will Prinsen. Innmari spent på det resultatet. Håper på rød eller sort hingst. Så storebror får en lekekamerat.
 3. Du får lære han å stå "ground tied". Noen hester er ett og slett farlige å binde opp. Har opplevd en del som har "hengt seg", til tross for at de har vært bindt på begge sider av grimen. Verste er de som får fullstendig panikk. Huttetu.... Bruk gjerne en halsring, slik at ikke hesten "svimer av" av for hardt trykk over nakken. (Spesielt farlige er disse nylongrimene, som "aldri ryker"...)
 4. Finnes mange "profil og skilt" bedrifter, som kan lage akkurat av den type "dekaler" du er ute etter. Kjapt søkt på google ga meg sikkert minst 50 bedrifter som tilbyr dette. Det jeg synes er vanskelig er å klistre de på, uten at det kommer luftbobler.
 5. Synd man ikke vinner millioner i lotto... Mange flotte staller rundt omkring: https://www.hippson.se/artikelarkivet/prylkollen/pa-silvakra-gard-finns-plats-for.htm http://vitadromgarden.blogspot.no/ https://www.hippson.se/bildspel/bildspel-hang-med-till-nybyggda-hastanlaggningen.htm http://www.equilife.no/livsstil-hesteport-trender-mote/767-drømmestall-strømsholm
 6. Gøy! Her er det dårlig med starthester for øyeblikket. Minstemor ble bedekt i sommer, men til tross for 3 turer ned til stasjonen, tok hun seg ikke. Så da blir det opptrening på henne, så fort hun kommer hjem fra fjellet. Luna'n går fremdeles med lillegutt og skal settes forsiktig i gang i løpet av vinteren. Har liten tro på at det er noe vits i å mase noe mer med henne, da magesåret -garantert- kommer til å blusse opp igjen. Innmari synd med disse nervene hennes. Får håpe lillegutt arver løpshodet til bestefaren sin. Da blir vi å se, om 3-4 år, ute i fjerde spor, "konklende" med det hvite i øya og tenna på tørk; "flytt dere, her kommer jeg"... Hadde vært innmari artig med en "skikkelig" løpshest igjen. Er ihvertfall lov å drømme.... Lykke til dere andre, som er ute å starter... Bare pyttebittelittegrann misunnelig på dere nå.
 7. GunnE

  Stigbøyleproblem

  Stigbøyler med bred flate er ett "must" for meg, som ikke er noen rytter. Jeg må ha noe bredt å hvile beinet i. Tåbur hjalp meg ingenting. Ei heller sprenger stigbøylene (de som var først ute (?) med disse "leddet" stigbøyler).
 8. GunnE

  Astma

  Indi fikk diagnosen "reaktiv astma". Merket det veldig godt på pusten, da hun slet med å få luften UT av lungene. Hun fikk "hostekuler" etter å ha rullet seg i boksen, siden flisa var så tørr. Hun fikk oralpasta av veterinær, uten at det hjalp nevneverdig. Løsning ble alternativ behandling og Hilton Herbs sin Freeway. http://www.rikstotoklinikkene.no/“astma”-recurrent-airway-obstructionrao/ http://forushesteklinikk.no/k/informasjon-til-henvisende-veterinærer/kroniske-luftveislidelser-hos-hest/
 9. Lillemor totlet rundt på 1.38 ettellerannet og fikk med seg siste pengene. Tirsdag 28 mars var vi på Momarken og jaggu fikk hun med seg siste pengene igjen. Veldig hyggelig, men det spørs hvor lenge til dette går, siden de andre unghestene løper i 34 fart. (Og kjappere nå mot sommeren.) Jeg får håpe at lillemor får en opptur på fjellet i sommeren, slik at hun klarer å få stokket beina kjappere.
 10. Minstemor skal ut å teste hvordan det er å være travhest 17 mars. 8 løp på Jarlsberg. 11 spor var vel ikke akkurat heldig, men vi tar det som en ren trening. Hun er 4 år, men ser fremdeles ut som en dårlig sammensatt 2 åring... Forventer ingen premie, som sagt. Håper bare at hun klare å henge med sånn tålig. Har ikke all verdens tro på det oppdrett, men.. men.... Hun er nå ihvertfall verdens søteste, om ikke annet.
 11. http://www.stallhoymyr.no/products/improwin-1-kg-for-god-fordyelse-og-mot-sre-koder Kjøpte en stor dunk til Luna, men hun nektet å spise det! Hun har gått på Succeed sin oralpasta i mange år. Nå er hun tatt ut av trening og går drektig. Derfor trenger hun heller ikke magesår "medisin". http://www.pgroos.com/index.php?main_page=product_info&products_id=529 En hest som har magesår blir som regel foreskrevet en kur med Gastrogard. http://www.felleskatalogen.no/medisin-vet/gastrogard-merial-573715 Havens har til og med kommet med ett fôr til hester med magesår: http://hest24.no/produkt/for-tilskudd/for/gastro Improwin, Succeed og alle de andre remediene er som regel noe man bruker som "oppfølgning". http://hest24.no/produkt/for-tilskudd/tilskudd/naf-gastri-aid-1-8kg Men nå er det vel kanskje ikke magesår hesten din har, men løs mage? Det finnes dusinsvis av remedier du kan prøve: http://hest24.no/produkt/for-tilskudd/tilskudd/naf-haylage-balancer-1-8kg http://hest24.no/produkt/for-tilskudd/tilskudd/trm-gnf-3kg Jeg hadde en ponni som fikk diarê etter at hun flyttet til meg. Hun var vant med å gå på høy med lite næring. Så hun måtte jeg rett og slett kjøpe inn halm til. Jeg forsøkte Biola, Yesac osv uten at det hjalp. (Det var jo høyet som var problemet. Det ble for kraftig kost for henne stakkars.) Så før du kaster bort en masse penger på diverse remedier, ville jeg funnet ut årsaken til mageproblemene.
 12. Kanskje du finner noe matnyttig her: http://langthesteliv.no/trening-og-pleie/foring/foring-av-hester-med-ppid/
 13. Mink Horse sine sjabraker er svært lik enkelte av Le Mieux.... og koster 499,-
 14. Det er ett gammelt Høøks dekken, så det er ikke å få tak på lenger dessverre.
 15. http://www.kingslandequestrian.com/prod/budy-131409/ http://www.kingslandequestrian.com/prod/classic-121396/ Denne? Hvilke andre merker har herreklær forresten? Mountain Horse?
×
×
 • Create New...