Jump to content

GunnE

Medlem
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

339

About GunnE

 • Rank
  Kaldblods travhest
 • Birthday 02/12/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Fredrikstad
 • Hesterase
  Kaldblods
 • Gren
  Trav

Recent Profile Visitors

1,073 profile views
 1. Kingsland er veldig små i størrelsen, bortsett fra unisex størrelsene. Som det meste blir klærne produsert i Kina, derav de små størrelsene.
 2. Finnes mange "profil og skilt" bedrifter, som kan lage akkurat av den type "dekaler" du er ute etter. Kjapt søkt på google ga meg sikkert minst 50 bedrifter som tilbyr dette. Det jeg synes er vanskelig er å klistre de på, uten at det kommer luftbobler.
 3. Synd man ikke vinner millioner i lotto... Mange flotte staller rundt omkring: https://www.hippson.se/artikelarkivet/prylkollen/pa-silvakra-gard-finns-plats-for.htm http://vitadromgarden.blogspot.no/ https://www.hippson.se/bildspel/bildspel-hang-med-till-nybyggda-hastanlaggningen.htm http://www.equilife.no/livsstil-hesteport-trender-mote/767-drømmestall-strømsholm
 4. Gøy! Her er det dårlig med starthester for øyeblikket. Minstemor ble bedekt i sommer, men til tross for 3 turer ned til stasjonen, tok hun seg ikke. Så da blir det opptrening på henne, så fort hun kommer hjem fra fjellet. Luna'n går fremdeles med lillegutt og skal settes forsiktig i gang i løpet av vinteren. Har liten tro på at det er noe vits i å mase noe mer med henne, da magesåret -garantert- kommer til å blusse opp igjen. Innmari synd med disse nervene hennes. Får håpe lillegutt arver løpshodet til bestefaren sin. Da blir vi å se, om 3-4 år, ute i fjerde spor, "konklende"
 5. Stigbøyler med bred flate er ett "must" for meg, som ikke er noen rytter. Jeg må ha noe bredt å hvile beinet i. Tåbur hjalp meg ingenting. Ei heller sprenger stigbøylene (de som var først ute (?) med disse "leddet" stigbøyler).
 6. Indi fikk diagnosen "reaktiv astma". Merket det veldig godt på pusten, da hun slet med å få luften UT av lungene. Hun fikk "hostekuler" etter å ha rullet seg i boksen, siden flisa var så tørr. Hun fikk oralpasta av veterinær, uten at det hjalp nevneverdig. Løsning ble alternativ behandling og Hilton Herbs sin Freeway. http://www.rikstotoklinikkene.no/“astma”-recurrent-airway-obstructionrao/ http://forushesteklinikk.no/k/informasjon-til-henvisende-veterinærer/kroniske-luftveislidelser-hos-hest/
 7. Lillemor totlet rundt på 1.38 ettellerannet og fikk med seg siste pengene. Tirsdag 28 mars var vi på Momarken og jaggu fikk hun med seg siste pengene igjen. Veldig hyggelig, men det spørs hvor lenge til dette går, siden de andre unghestene løper i 34 fart. (Og kjappere nå mot sommeren.) Jeg får håpe at lillemor får en opptur på fjellet i sommeren, slik at hun klarer å få stokket beina kjappere.
 8. Minstemor skal ut å teste hvordan det er å være travhest 17 mars. 8 løp på Jarlsberg. 11 spor var vel ikke akkurat heldig, men vi tar det som en ren trening. Hun er 4 år, men ser fremdeles ut som en dårlig sammensatt 2 åring... Forventer ingen premie, som sagt. Håper bare at hun klare å henge med sånn tålig. Har ikke all verdens tro på det oppdrett, men.. men.... Hun er nå ihvertfall verdens søteste, om ikke annet.
 9. http://www.stallhoymyr.no/products/improwin-1-kg-for-god-fordyelse-og-mot-sre-koder Kjøpte en stor dunk til Luna, men hun nektet å spise det! Hun har gått på Succeed sin oralpasta i mange år. Nå er hun tatt ut av trening og går drektig. Derfor trenger hun heller ikke magesår "medisin". http://www.pgroos.com/index.php?main_page=product_info&products_id=529 En hest som har magesår blir som regel foreskrevet en kur med Gastrogard. http://www.felleskatalogen.no/medisin-vet/gastrogard-merial-573715 Havens har til og med kommet med ett
 10. Mink Horse sine sjabraker er svært lik enkelte av Le Mieux.... og koster 499,-
 11. http://www.hest.no/experts.html?id=34&aid=23152 æsj...ekle kryp!
 12. Det er ett gammelt Høøks dekken, så det er ikke å få tak på lenger dessverre.
 13. http://www.kingslandequestrian.com/prod/budy-131409/ http://www.kingslandequestrian.com/prod/classic-121396/ Denne? Hvilke andre merker har herreklær forresten? Mountain Horse?
 14. GunnE

  Sal-snikksnakk

  Kun prøvesittet i butikken. Veldig dypt sete hvor man sitter "låst fast". Super sal for slike som meg (elendig kjernemuskelatur - elendig rytter )
 15. æsj.... det gikk den veien høna sparker, så nå blir det mest sannsynlig sommerferie og "babyruging" på snuppa. (Satser på at lilleflekk fremdeles lever i god behold der inne.)
×
×
 • Create New...