Jump to content

SiljeB

Kasserer
 • Content Count

  2,996
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by SiljeB

 1. Det er jo vanskelig å si uten å ha vært der selv, men senene utsettes jo for enda større belastning ved hopping, så jeg for min del hadde vært skeptisk til å hoppe på veldig dypt og tungt underlag.
 2. Er underlaget dyrt eller dypt? Hvis det er mye dypere og tyngre underlag enn ponnien er vant til kan det være lurt å kjøre en periode med forsiktig tilvenning. Dype og tunge underlag kan være skumle mtp senene. Ellers tenker jeg sånn rent generelt at variasjon av underlag er bare bra.
 3. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Joda, Thorowgood er å finne for høy manke. Lav, normal og høy. Thorowgood og Kent and Masters har jo "samme grunnformen", forskjellen er bare at Thorowgood er syntet og Kent and Masters er lær, sånn enkelt forklart. Nå ser jeg på Thorowgood sine sider at de nye modellene har de nye kneputene som Kent and Masters har fått. Jeg har hatt begge deler, Thorowgood med de gamle putene og nå Kent and Masters med de nye og jeg har vært knall fornøyd med begge. De gamle putene er litt "trangere" enn de nye (mer problematisk for de med lange ben), men begge gir god støtte. Også har jo begge utskiftsbar bom, det synes i alle fall jeg er helt knall.
 4. Da er vi i mål. Men, det gjør ingenting om flere vippser/overfører, pengene står pent på plassen sin til neste betaling står til forfall.
 5. 575 kroner på forumkontoen og vi trenger 817 for å betale webhotell og forumskall for 2020. Forumkonto 3520.38.03697 eller Vipps til 97 75 87 15, så sørger jeg for å overføre pengene til forumkontoen.
 6. Hun der kledde du, Lisa! Blir spennende å følge dere framover, ser ut til at du har fått deg en kanon ridehest!
 7. Forumskall for 6 måneder betalt (225), ny saldo på kontoen er 475 kroner (Det stod 700 der fra før).
 8. SiljeB

  Dressurvideoer

  Så fine dere er, Kine! Nå begynner øvelsene virkelig å sitte godt! Flotte traverser, bytter og økninger.
 9. Rygging er bare å øve. Kjøre hest går fint når du har teken på hengerkjøringa.
 10. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Så kjekt å ha saltilpasser i rimelig nærhet, @kineba! Hilsen hun som har tre og en halv time å kjøre. Godt vi har gode venner i @Bitten&Betty og co der nede så man kan kombinere sjekk med besøk.
 11. Hm, ja da så. For jeg tenkte sånn umiddelbart en fotosensibilitets-reaksjon. Kan mørke hester få det av å ha spist noe de ikke skal, mon tro?
 12. Jeg red masse dressur på tur med min når han var 4-5. Tror det er bare dumt, får masse gratis fremdrift av å ri på tur.
 13. SiljeB

  Bilder i dressur

  Å, tusen takk, det var hyggelig sagt! Ble jo helt rørt nå, skylder på amming.
 14. SiljeB

  Bilder i dressur

  Det er jo alltid noe å pirke på, sånn er det med oss alle, men jeg synes det ser jevnt over bra ut og du ser ut til å være godt balansert oppå der!
 15. SiljeB

  Bilder i dressur

  Hun ser kjempefin ut, @Chiquita! Ser ut som du sitter veldig godt oppå der og.
 16. Neida, jeg ser den. Han lider jo absolutt ikke noen nød ved å ikke bygge mer muskler, var mer poenget med at det er sikkert derfor du får kommentarer på at han er "for tynn".
 17. Jeg synes ikke M ser for tynn ut, Stine. Han ser ut til å være i helt fint hold, skulle han lagt på seg noe burde det vært i form av muskler, ikke masse fett. Men, det ser ikke folk forskjell på, vet du.
 18. SiljeB

  Kjørebilder.

  Hun der gamla di altså, Lisa! Hun er bare så flott!
 19. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Kanskje Kent and Masters cob-modell passer? Da kan du og gå for en Thorowgood cob-modell avhengig av hva du finner på bruktmarkedet.
×
×
 • Create New...