Jump to content

SiljeB

Kasserer
 • Content Count

  3,002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

SiljeB last won the day on May 13 2019

SiljeB had the most liked content!

Community Reputation

3,840

About SiljeB

 • Rank
  Dressurtante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Østlandet. Strandet på øy i sjø på Vestlandet.
 • Hesterase
  Norsk Varmblod
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

1,411 profile views
 1. Mener du fremtrukket/normalt/tilbaketrukket gjordleie? Kan du beskrive problemet?
 2. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Mente det var de korte, men ble usikker når jeg så Thorowgood sin side, for der står det lang: https://thorowgood.com/t8-saddles/item/3-t8-jump#.Xm1oY5NKhPM
 3. 230 kroner betalt for forumskall i 6 måneder. Saldo på konto: 378 kroner.
 4. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Denne saltilpasseren skriver om nettopp dette problemet med bomjernene i sin blogg: http://saddlefitter.blogspot.com/2011/09/changeable-gullets-details.html
 5. Det er jo vanskelig å si uten å ha vært der selv, men senene utsettes jo for enda større belastning ved hopping, så jeg for min del hadde vært skeptisk til å hoppe på veldig dypt og tungt underlag.
 6. Er underlaget dyrt eller dypt? Hvis det er mye dypere og tyngre underlag enn ponnien er vant til kan det være lurt å kjøre en periode med forsiktig tilvenning. Dype og tunge underlag kan være skumle mtp senene. Ellers tenker jeg sånn rent generelt at variasjon av underlag er bare bra.
 7. SiljeB

  Sal-snikksnakk

  Joda, Thorowgood er å finne for høy manke. Lav, normal og høy. Thorowgood og Kent and Masters har jo "samme grunnformen", forskjellen er bare at Thorowgood er syntet og Kent and Masters er lær, sånn enkelt forklart. Nå ser jeg på Thorowgood sine sider at de nye modellene har de nye kneputene som Kent and Masters har fått. Jeg har hatt begge deler, Thorowgood med de gamle putene og nå Kent and Masters med de nye og jeg har vært knall fornøyd med begge. De gamle putene er litt "trangere" enn de nye (mer problematisk for de med lange ben), men begge gir god støtte. Også har jo begge utskiftsbar bom, det synes i alle fall jeg er helt knall.
 8. Da er vi i mål. Men, det gjør ingenting om flere vippser/overfører, pengene står pent på plassen sin til neste betaling står til forfall.
 9. 575 kroner på forumkontoen og vi trenger 817 for å betale webhotell og forumskall for 2020. Forumkonto 3520.38.03697 eller Vipps til 97 75 87 15, så sørger jeg for å overføre pengene til forumkontoen.
 10. Hun der kledde du, Lisa! Blir spennende å følge dere framover, ser ut til at du har fått deg en kanon ridehest!
 11. Forumskall for 6 måneder betalt (225), ny saldo på kontoen er 475 kroner (Det stod 700 der fra før).
 12. SiljeB

  Dressurvideoer

  Så fine dere er, Kine! Nå begynner øvelsene virkelig å sitte godt! Flotte traverser, bytter og økninger.
 13. Rygging er bare å øve. Kjøre hest går fint når du har teken på hengerkjøringa.
×
×
 • Create New...