Jump to content

Måne

Medlem
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

690

About Måne

 • Rank
  Ninja

Profile Information

 • Kjønn
  f

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Har Globus tredelt fullsjekk på min unghest. (Islandshest, 4 år og påbegynt ridning nå i høst.) Har fungert veldig bra!
 2. Jeg solgte shettisen min. Problem løst. Men ellers hadde vi trestolper, treplanker i to høyder og strøm i to høyder. Han holdt seg inne der. Sommerbeite derimot var ganske vanskelig, men han fikk nå beite en god del inne hos kyrne som han brøt seg inn til.
 3. En av kassene på stallen. Med strøm på for frekke matvrak som prøver å åpne den før lunsjtid.
 4. Rart hestefolk kan komme overens i det hele tatt.
 5. De har noen hjemmelagede på stallen her. Skjønner ikke akkurat hvordan konseptet er, men det er i alle fall slik at den slipper ned 2 kg høy kl.14.00. Det er en magnet som bunnen er festet i, og så blir strømmen borte når det er foringstid. Kan få tatt et bilde av dem.
 6. Må jo bli enda bedre enn å trene hest i kjole! (Mennesket i kjole.)
 7. Jeg får vel presisere at jeg mente at hesten ikke skulle ha en sytråd på seg. Ahh, jeg har så konstruktive bidrag i dag!
 8. Helst bør man ikke ha noe utstyr i det hele tatt. Ikke før man kan trene hesten uten en sytråd på seg kan man kalle seg flink med hester. Man bør ikke ri heller, det er ikke hesten skapt for. Og man bør ikke ha grime på heller! Tenk så tungt det er for hesten, den blir jo tvunget til å holde hodet lavere enn den egentlig vil selv. Bare på grunn av den tunge, dumme grima.
 9. I prinsippet bør vel boksen stå tom, men i praksis synes jeg stalleier bør få leie videre. Om jeg velger å flytte før oppsigelsestiden er over er det mitt valg, og mine penger tapt. Sannsynligvis ikke et veldig stort økonomisk tap, og jeg poengterer igjen: mitt valg. Det er ikke lukrativt å drive stall, derfor unner jeg stalleier å benytte muligheten til å tjene litt ekstra i overlappingsperioden.
 10. Lurer på hva de forskjellige her inne gir sine islandshester. Hvilken type kraftfôr? Hvor mye? Hva begrunner dere valget med? Hva slags trening er hesten i?
 11. Festlig, først nå så jeg alle bildene. Interessant med tanke på denne tråden.
 12. En kjapp oversettelse for oss som ikke kan tysk? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
×
×
 • Create New...