Jump to content

Nina

Medlem
 • Posts

  5,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Nina last won the day on September 8

Nina had the most liked content!

About Nina

 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

7,134 profile views

Nina's Achievements

Gamp

Gamp (4/4)

5.8k

Reputation

 1. Nina

  Dekkentråden

  Var noen hundrelapper å spare i hvert fall.
 2. Nina

  Dekkentråden

  Er det noen som vet om transportdekken med haleflapp? BOT fleecedekkenet har jo det, men hadde vært greit med noe litt rimeligere.
 3. Nina

  Dekkentråden

  Jeg bruker også 50 g nå, synes 100 blir for tykt. Har hest som har satt mye vinterpels tidlig, så tenker at 100g fort blir litt for varmt nå om dagen. Venter med det til det er mer rundt 0 grader.
 4. Nina

  Utstyrstråden

  Jeg har den fra Hooks, og den funker gull. Regna sidelengs på fredag, men jeg var knusktørr etter ridetur. Litt dyrere da, men verdt det!
 5. Nina

  Dekkentråden

  Bruker Amigo Hero 50 g og Bucas Irish Turnout 50 g om dagen, og begge holder hesten tørr. Min er bred i front da,så måtte gå opp en str i Amigo-dekkenet.
 6. Nina

  Utstyrstråden

  Jeg tenker å kjøpe ny gjord, men blir helt svimmel av alt utvalget. Må være dressurgjord, og må finnes i str 55-60 cm. Hun har for så vidt ok gjordleie, men stor skulder og albue. Ønsker helst en som er anatomisk utformet og i lær. Har prøvd Prestige RP på henne, men hun var ikke noe fan av den. Så om noen har en dressurgjord de er veldig fornøyd med, kom gjerne med tips.
 7. Jeg har dessverre brukt min forsikring en del,så har relativt god dekning. Har premium veterinær samt Agria pluss, 100 i bruksverdi og 130 i liv. Blir for dyrt å ha full dekning, men da får jeg da igjen en del om ting skulle gå skeis igjen. Har egenandel på 1800 på veterinær,siden den også har blitt flittig brukt.
 8. Beta er ikke så kresen på bitt,så bruker tredelt eller todelt trinsebitt. Hun er ikke så begeistret for sweet iron og blanding av metaller,så bruker "rene" metaller. Nå har jeg tre titanbitt fra Fagerbitt jeg bytter på.
 9. Nina

  Dekkentråden

  Var visst Bug Buster Vamoose jeg hadde kjøpt. Her er det i str 125 på min store islandshest. Helt passe,men kunne faktisk hatt litt lenger hals dette da.
 10. Nina

  Dekkentråden

  Jeg har et vanlig Bug Buster som jeg glemte å prøve på hesten i dag,men skal prøve å få gjort det i morgen og kan si hvordan størrelsen er da. Eneste jeg ble skeptisk til med Bug Buster-dekkenet er at det er så store hull i stoffet i forhold til Bug Rug,men mulig Vamoose-versjonen er annerledes.
 11. Nina

  Dekkentråden

  Jeg endte med å returnere mitt,men hadde nok passet min matglade dame på beite også da.
 12. Nina

  Dekkentråden

  Veldig irriterende at 125 ikke bare kan være 125. Skjønner ikke hvorfor halsen på det ene må være 10 cm lengre enn på et annet heller.
 13. Nina

  Dekkentråden

  Jeg kjøpte vanlig, men Beta er ganske stor og kraftig.
 14. Nina

  Dekkentråden

  Jeg kjøpte Amigo Bug Rug og Rambo Protector til min islandshest i dag, begge kjøpt på Hööks. Bug Rug passet helt fint, mens Rambo dekkenet ble litt langt i halsen. Passet godt utenom det. Vurderer å levere Rambo-dekkenet pga den halsen.
 15. Nina

  Dekkentråden

  Artige greier! Skal på Hööks på onsdag, så da får jeg sett det live i hvert fall. Sånn nettshopping fører til en del bomkjøp.
×
×
 • Create New...