Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  5,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Nina last won the day on April 30

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,774

About Nina

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,986 profile views
 1. Nina

  Dekkentråden

  Og ponni-varianten passer de store og brede også? Kjøpte meg visst stor hest.
 2. Nina

  Dekkentråden

  Er det normalt i str?
 3. Nina

  Dekkentråden

  Jeg må nok kjøpe nytt fluedekken til sommeren da Beta er en del større enn Eidur, og har i tillegg store boger. Ikke helt forenlig med Bucas altså. Har sett litt på de fra Horseware, men ser at de fleste ikke har feste til halsen ved hodet. Holder de seg på plass da, eller vil halsen bare skli ned? Og hvilke dekken vil dere eventuelt anbefale? Hun har ikke eksem, men på beitet der hun skal stå litt i sommer er det en del busk og kratt, og dermed en del insekter. Blir det varm sommer er det også mye klegg, så greit at dekkenet dekker under magen også.
 4. Nina

  Utstyrstråden

  Kan ta bilde av spennene på Hilbar om det er av interesse.
 5. Nina

  Utstyrstråden

  Hadde Geysir for en del år siden, men de ble for lange til meg. Ble ikke nok hull. Mulig de har gjort noe med det nå. Mener de var ålreite ellers. Har nå disse fra Hilbar som jeg liker godt. Mykt og godt lær. https://www.hestifokus.no/produkt/saler-og-utstyr/stigboyler-og-remmer/stigba-yleremmer-enkle-hilbar
 6. Ny sal til ny hest. Så nå er kontoen tom.
 7. Mitsubishi Outlander er også en ålreit bil,og fin å trekke med. Må nok kjøpe en litt eldre modell med tanke på prisen,men bør være noen greie på bruktmarkedet.
 8. Hvor lang tid tar det etter behandling før kløen avtar? De to nettene etter behandling har hun klødd mye ser det ut til, mer enn før.
 9. Hvor lenge bør det gå før man tar med hesten bort? Tror jeg må ha ny sal, så skulle vært på salsenteret etter hvert.
 10. Jeg fikk en defekt flaske, så Beta fikk en halv flaske på seg i dag. Så de lusene bør dø! Dyrlegen sa heldigvis at det ikke var farlig da, men kjipt å sløse med dyrt middel. Men har heldigvis nok til et par runder til.
 11. Lus på min nye hest og. Behandlet med Switch i dag,så håper det hjelper. Vaska børster og slik i dag og,men hvordan gjør dere med utstyr som brukes daglig på hesten? Lusa forsvinner jo ikke umiddelbart, så må det vaskes jevnlig de neste ukene? En del år siden forrige luseangrep,så husker ikke hva jeg gjorde da.
 12. Nina

  Dekkentråden

  Jeg har Bucas Buzz-Off, nettopp pga. mageplaten. Men da kan man ikke ha så bred hest. Så hvis min neste hest er av det bredere slaget må jeg finne noe annet til klegg-sesongen.
 13. Nina

  Dekkentråden

  Beskytter det Amigo- fluedekkenet noe særlig under magen? Greide ikke å se på bildene hvordan det så ut.
 14. Nina

  Dekkentråden

  Om du ikke trenger ører på fluemaska, vil jeg anbefale den her: https://www.hooks.no/hest/fluebeskyttelse/fluemaske-fluepanneband/fluemaske-comfort-fairfield Har prøvd en del ulike, men liker den best. Sitter godt på, gnager ikke, og de får den ikke inn på øynene. Ikke er den så dyr heller.
×
×
 • Create New...