Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Nina last won the day on June 25

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,624

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,587 profile views
 1. Jeg liker godt det øverste Eva linket til. Tåler en del,og aldri opplevd våt hest under dekkenet. Men det passer ikke så godt om hesten er veldig smal, da renner vannet inn i front. Måtte bytte til disc-lukking på min smale.
 2. Kommer an på hesten. Min er veldig smal,så jeg bruker Bucas Buzz Off. Men de er ganske smale i front.
 3. Er det noen som har bilde av hvordan de har festa selve kameraet i hengeren? Eller som kan forklare.
 4. Satser på Biltema har slik forgreiner og da. Er det lett å koble strømmen til taklyset? Er så ubrukelig på slikt.
 5. Er det noen her som har installert ryggekamera fra Biltema i hengeren som kan forklare hvordan det gjøres? Og må den kobles i sigarettenneren i bilen,eller kan man koble til skjermen med USB? Har allerede dab-radioen i sigarettenneren.
 6. Nina

  Aktiviseringsleker

  Jeg kunne ha min hest ute i liten luftegård så lenge det var tørt etter artroskopi. Kunne vel også begynne å leie korte turer ganske fort og, så lenge hesten var rolig. Min var ikke det da,så han måtte stå. Når han sto inne hadde han en bizzy bite å styre litt med,også fikk han en del høy og halm.
 7. Ble ca 1000 kr for bitt fra Bomber nå, og er ikke dyrere enn mye annet det. Bare sykt lang ventetid.
 8. Om du skal bestille fra Bomber er der greit å legge inn bestilling så fort som mulig. Bestilte derfra nå, men fabrikken går på 20%, så måtte forvente enda lengre leveringstid enn vanlig.
 9. Jeg endte opp med et slikt hodelag fra Collegiate da. Og et par Uvex hansker. Så den shoppestoppen gikk jo strålende.
 10. Jeg har måttet lage ekstra hull på alle nesereimer for at de ikke skal henge og dingle på Eidur. Han er så smal rundt nesa, noe som også gjøre bittjakten utfordrende. Har Tøltrider- hodelag til han som passer veldig godt da. Ikke måttet lage ekstra hull en gang. Sitter og ser på de Collegiate- hodelagene nå. Er jo 10% nå da. Men er de like unntatt pannereima?
 11. Eidur har litt sånn ponni-hode, ikke sånn kjempekort, men smalt. Så jeg ringte Høøks og ba dem ta vekk hodelaget fra bestillinga. Eidur er kjempesmal rundt nesa, så store nesereimer funker særs dårlig! Så nå angrer jeg på at jeg ikke bestilte det fra Collegiate i helga når jeg kunne fått 20% på det.
 12. Æææh, kanskje jeg valgte feil da. Hadde jo tenkt å kjøpe det fra Collegiate, men JH sitt var billigere. Men veldig irriterende at det nå er 20% på JH også da!
 13. Kjøpte et JH Cassini hodelag, en pannereim, fluemaske og slik longeringsstrikk fra Hööks. Egentlig shoppestopp da,men hadde et svakt øyeblikk.. @Legaat Hvilket hodelag kjøpte du?
×
×
 • Create New...