Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  5,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Nina last won the day on July 22 2020

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,705

About Nina

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,925 profile views
 1. Nina

  Dekkentråden

  Jeg har Bucas Buzz-Off, nettopp pga. mageplaten. Men da kan man ikke ha så bred hest. Så hvis min neste hest er av det bredere slaget må jeg finne noe annet til klegg-sesongen.
 2. Nina

  Dekkentråden

  Beskytter det Amigo- fluedekkenet noe særlig under magen? Greide ikke å se på bildene hvordan det så ut.
 3. Nina

  Dekkentråden

  Om du ikke trenger ører på fluemaska, vil jeg anbefale den her: https://www.hooks.no/hest/fluebeskyttelse/fluemaske-fluepanneband/fluemaske-comfort-fairfield Har prøvd en del ulike, men liker den best. Sitter godt på, gnager ikke, og de får den ikke inn på øynene. Ikke er den så dyr heller.
 4. Jeg har ikke hest, men savner hesteutstyrshopping, så ha handla litt likevel. Kjøpt ei ridejakke fra Hööks som var utrolig lett og god, et Tølthester hodelag, Acavallo Opera stigbøyler og stigbøylereimer. Det kan jo brukes uansett hva slags hest jeg ender opp med.
 5. Jeg har bruksverdi også, det er derfor det blir så himla dyrt. Men uten den får man jo ikke igjen på noe omtrent.
 6. Forsikrer dere hesten for full kjøpsum, eller hvordan gjør dere det? Det kan jo fort bli skrekkelig dyrt. Med Eidur hadde jeg full forsikring til 100.000, så medium dekning på de resterende 30.000. Men med en enda dyrere hest blir jo dekningen lav i forhold til verdi.
 7. I vilkårene for Ridehest Pluss står det: - beløpsbegrenset til kr 8.000 pr forsikringsår: - diagnostisering, vaksine (immunterapi) og sykdomsbehandling ved allergi - alternativ behandling ved sykdom/skade, utført eller rekvirert av veterinær -IRAP- behandling Er det denne alternative behandlingen som dekker kiropraktikk?
 8. Agria har for så vidt utbetalt alt de skal til meg, og det begynner jo å bli litt, så sånn sett ingen grunn til å skifte. Men ble litt nysgjerrig på om det var noen grunn til prisforskjellen, annet enn egenandelsordningen. Om Gjensidige faktisk dekker flere typer skader/sykdom enn Agria kunne det for min del vært aktuelt å bytte, men har foreløpig ikke funnet store forskjeller i vilkårene (men skal finlese dem mer i helga).
 9. Jeg har slutta å gamble på flaks.
 10. Jeg har hatt egenandel på 1800 kr, så da blir det ikke så voldsomt. Har jo litt høyere premie da,men fremdeles langt under Gjensidige da. Skal sjekkes ut! Med min flaks må jeg ha noen som dekker "alt" da, og vet at Agria og Gjensidige begge er gode der i hvert fall.
 11. Jeg har sjekket litt ut angående forsikring nå, siden jeg forhåpentligvis blir hesteeier igjen snart. Jeg har alltid hatt Agria, og stort sett vært fornøyd. Har i hvert fall fått valuta for forsikringspremien. Men hører mange som sverger til Gjensidige, så kontaktet dem for tilbud nå. De skal ha ca. 5000 mer i året enn Agria, uten at jeg finner noen store forskjeller i vilkårene. Noen her som vet om det er verdt å betale 5000 kr mer i året hos Gjensidige? Hva er det i så fall de tilbyr som ikke Agria har?
 12. Nina

  Sal-snikksnakk

  Norsk Salsenter er på Stav med jevne mellomrom. Har en facebook-side der man kan melde seg på. "Saltilpasning med Norsk Salsenter i Gudbrandsdalen" tror jeg den heter.
 13. Nina

  Dekkentråden

  På Eidur passet Disc-utgaven bedre enn den vanlige. Han var jo veldig smal,så med den vanlige rant det vann inn ved bogen,men det gjorde det ikke med disc-versjonen. Jeg kjøpte mitt i fjor da,så mulig de har endra det?
 14. Nina

  Ridebukse-tråden

  Min er romslig i str i hvert fall.
×
×
 • Create New...