Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,755
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nina last won the day on October 10

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,513

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,316 profile views
 1. Jeg har dette,og bruker det med enkappet sal. https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/reflekser/refleksdekken-bright-rider-fairfield
 2. Men samtidig må det jo tilbys noe som folk vil ha. Om det er lave besøkstall, så har de jo bommet med arrangementet. Jeg synes ikke man skal betale i dyre dommer for et hestearrangement som er totalt uinteressant bare fordi det er med hest.
 3. Og det er jo veldig dyrt da! Satser heller på å dra på Norwegian Horse Festival igjen. Bedre priser og bedre program.
 4. Det har jo ikke jeg da! Får vel vente til den Classic Ice kommer i norske nettbutikker da.
 5. Blir det dyrt i forfold til tollavklaring og sånn?
 6. Bestiller du fra Hrimir sin nettside?
 7. Nina

  Utstyrstråden

  @LisaFi Jeg har også den Grand Prix-modellen, og liker den veldig godt. Den er litt stor i str da, så kunne vurdert å gå ned en størrelse. Men får en stillongs under sånn det er nå, så greit det og. Den er veldig god å ha på, og tåler en del regn. Så jeg skal nok ha en til slik etter hvert.
 8. Nina

  Webbers

  Kjøpte Prestige sine i 70 cm,og kunne nok hatt 75. Kun 2 hull å gå på i lengden. Vurderte å bytte,men de går jo til meg. Er jo stort sett bare jeg som rir han uansett.
 9. Nina

  Webbers

  Det ble 70,så satser på de passer.
 10. Nina

  Webbers

  Da gambler jeg på 70. Så lenge siden jeg kjøpte de jeg bruker nå at jeg ikke aner str på dem.
 11. Nina

  Webbers

  Skal kjøpe meg nye webbers nå,men husker ikke lengde jeg bruker. Så er det 70 eller 75 cm som er vanlig for en som er ca 165 cm høy?
 12. Ja,kurset vårt ble avlyst lørdag 19.10 fordi instruktøren skulle ri på KOHS. Men tydeligvis ikke mye tid som er satt av da.
 13. Men når på lørdag er det islandshest?
 14. Enda en ny ridebukse () og et brukt ulldekken. Veldig fornøyd med Horze Grand Prix softshellbuksa da. Holdt meg tørr på stevne i helga!
 15. Selger et Harmony trinsebitt med løse ringer og barrel munndel i str 9,5 cm. Bittet er kun brukt en gang, så er som nytt. Info om bittet her: https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/bitt/islandshestbitt/harmony-blue-med-lose-ringer-og-barrel-munndel Selges for 500,-
×
×
 • Create New...