Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nina last won the day on October 10 2019

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,537

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,406 profile views
 1. W-healing er heller ikke alt for dyre. En del av travbutikkene selger dem billigere enn for eksempel Skoies.
 2. Jeg har magnetdekken fra W-healing, og er fornøyd med det. Vi er to på stallen som bruker det, og man merker at hestene slapper av når de står med det på. Det er også merkbart varmere over ryggen der magnetene er.
 3. Mine mål for 2019: På denne tiden i fjor var jeg i gang med hestesalg, så hadde vel ikke noe annet mål enn å få solgt Blævar og finne ny hest. Mål for hesten 2019: - Ri fast på treninger. - Starte de stevnene vi kan for å få trening, og forhåpentligvis ligge rundt 6 i de fleste gangarter i løpet av året. Hesten kan jo, så jeg må bare få han til å yte bedre. - Få han mer stabil i formen, uansett omstendigheter. Nå girer han seg litt fort opp,og mister da rygg og bakbein i farta. For meg selv: - Spise sunnere og begynne å gå turer slik at min form blir bedre. Målene for hesten ble aldri noe av. Oppdaget skaden hans i januar,og i mai ble han avlivet. Målene for meg selv var jeg godt i gang med frem til høsten. Da ble jobbsituasjonen min litt tøff,og jeg fikk mer enn nok med å ha hodet over vannet. Så nye mål for 2020: Med Eidur er målet å ha en frisk og glad hest,og være flink til å holde treningen variert. Håper å få rundpaddock på stallen så det blir lettere å jobbe mer fra bakken,da han bør bli bedre på å slappe mer av og bruke overlinja bedre ved longering. Målet er å ri for instruktør minst en gang i måneden, og komme litt jevnt ut på stevner. Målet på stevner er å komme over 6 i T2 slik at vi er kvalifisert. For meg selv er målet litt samme som i fjor. Å bli flinkere med eget kosthold og helse,og å tenke litt mer på hva som er bra for meg selv.
 4. Fra dagens tur. Savner puddersnø og kuldegrader, men kommer da litt ut i skogen om dagen.
 5. Selger et par Mountain Horse Active Rider vinterridestøvler i str 38 regular-regular. De er kun brukt et par ganger,og ser ut som nye. Selges for 800 kr. Bilder kommer. Størrelsestabell:
 6. Ja,jeg er nok også heldig med tanke på pris. Hovslageren har nok ikke økt prisen på en god del år.
 7. Betaler 1000 kr for sommersko, og 1200 for vintersko(uten såler). Om jeg kjøper sko selv betaler jeg 800 kr.
 8. Stübben golden wings trinsebitt str 9,5, 14 mm tykt. Selges for 450 kr. Harmony trinsebitt med løse ringer og barrel munndel i str 9,5 cm, 12 mm tykt. Bittet er kun brukt en gang, så er som nytt. Info om bittet her: https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/bitt/islandshestbitt/harmony-blue-med-lose-ringer-og-barrel-munndel Selges for 400,- Bomber tredelt islandsk stangbitt med lang stang selges. Bittet er 11 cm langt, og 12 mm tykt. Bittet er kun brukt noen få ganger, og ser ut som nytt. Ny pris: 2800 kr. Selges for 1600 kr.
 9. Nina

  Utstyrstråden

  Noen som har erfaring med hodelaget Fairfield Lingus 2 fra Hööks? https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hodelag-lingus-ii-fairfield
 10. Nina

  Omstopping av sal

  Pris kommer vel an på hvor mye som må endres. For små endringer i stoppen har jeg betalt i underkant av 1000 kr.
 11. Nina

  Omstopping av sal

  Sjekker salen min minst en gang i året på Salsenteret, og fyller stopping ved behov.
 12. NÅ er det shoppestopp! Men ble et bitt fra Skoies siden de hadde tilbud, og kjøpte et 100 grams Bravo-dekken for litt siden siden det gamle ikke passet Eidur så godt. Men nå er det stopp altså.
 13. Nina

  Dekkentråden

  Har ikke hatt på hals, men kan sette på om det lekker inn like mye på det nye Amigo-dekkenet. Vil helst ikke ha så mye tykkere enn 100 gram da han jo har mye pels. Er jo mildt om dagen, bare sabla vått. Bruker Bucas Smartex Rain litt,og det sitter som et skudd da. Så mulig jeg bare må kjøpe et til av det, selv om det er litt tynnere. Men skal sjekke ut Finn-Tack.
 14. Nina

  Dekkentråden

  Noen som har tips til 100 grams regndekken til smal hest? Eidur er veldig smal i front, så sliter med at vann renner inn foran. Bucas ligger godt på han, men ikke greid å finne noe i 100 gram fra dem. Kjøpte et Amigo Bravo med disc front nå,og det var bedre enn det vanlige, men fremdeles litt vidt foran.
×
×
 • Create New...