Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Nina last won the day on July 8

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,446

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,213 profile views
 1. Nina

  Fluemaske

  Har aldri opplevd at Cashel ligger innpå øynene.
 2. Fluespray og fluekrem. Ikke at det hjelper mot den helsikes kleggen da.
 3. Jeg har nå min andre Böckmann,og er veldig fornøyd med det. Solgte den forrige da den var 10 år gammel, og da hadde det blitt byttet noe elektrisk pluss bremser, og den var da i svært god stand. Gikk rett gjennom kontroll,med bemerkning om at det var en veldig solid henger. Så jeg holder meg til det. En venninne av meg har hatt Humbaur i mange år,og de virker også veldig solide.
 4. Vurderte Cheval Liberte,men la heller i noe mer penger og kjøpte en Böckmann. Der vet jeg kvaliteten er god,og de holder seg godt i pris.
 5. Skal til Gardermoen på onsdag, men ellers ikke noen planlagte Oslo-turer dessverre.
 6. Den fra Mountain Horse er mindre i str enn den fra Horze. Litt trang for min del som bruker 40 til vanlig. Horze sin er mer vanlig 40. Synes det er vanskelig å beskrive stoffet, men den er litt tykkere i stoffet enn den fra Horze. Står mer info om den her: https://www.horze.no/helforsterkede-ridebukser-til-dame/mountain-horse-chantelle-ridebukser-mountain-horse-grip-teknologi-helforsterket/323603.html?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYbeqZmZvTrVX97XZmlk_4tH2nWpiLMLVvNVCezLHEiaJvGquKsrDmBoCeMYQAvD_BwE
 7. Hvit Horze Desiree kneforsterket ridebukse i str 40 selges. Buksa er ubrukt. Selges for 300,- Svart Micro helforsterkede ridebukser med silikon fra Horze, str 40. Den er i fullsilikon og har smussavvisende stoff. Medium høyt liv. Ubrukt. Selges for 300,- Hvit Mountain Horse Chantelle ridebukse med fullsilikon, str 40. Medium høyt liv. Ubrukt. Selges for 300,- Bilder kommer senere i dag.
 8. Nina

  Fluemaske

  Cashel har gode masker,både med og uten ører.
 9. Jeg bestilte for et par måneder sida,men det er vanskelig å finne tidspunkt som passer for jobben min.
 10. Skal på kontroll med hengeren på tirsdag. Bør jeg ta ut flisa inni,eller går det greit tror dere? Sist hadde jeg tømt og vaska hengeren for salg, så slapp problemstillingen.
 11. Bandasjemateriell, type MYE.
 12. Da kan jeg glo på de fine støvlene mine litt til.
 13. Hvilken str bruker du? Disse er 38, men husker ikke leggvidden i farta.
 14. Jeg vurderer å selge mine nesten ubrukte Mountain Horse Sovereign støvler. Hesten er skadet hele tida,så bruker de jo ikke.. Må bare prøve dem igjen, og se om jeg vil skilles fra de.
×
×
 • Create New...