Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nina last won the day on October 10

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,529

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,365 profile views
 1. Nina

  Omstopping av sal

  Pris kommer vel an på hvor mye som må endres. For små endringer i stoppen har jeg betalt i underkant av 1000 kr.
 2. Nina

  Omstopping av sal

  Sjekker salen min minst en gang i året på Salsenteret, og fyller stopping ved behov.
 3. NÅ er det shoppestopp! Men ble et bitt fra Skoies siden de hadde tilbud, og kjøpte et 100 grams Bravo-dekken for litt siden siden det gamle ikke passet Eidur så godt. Men nå er det stopp altså.
 4. Nina

  Dekkentråden

  Har ikke hatt på hals, men kan sette på om det lekker inn like mye på det nye Amigo-dekkenet. Vil helst ikke ha så mye tykkere enn 100 gram da han jo har mye pels. Er jo mildt om dagen, bare sabla vått. Bruker Bucas Smartex Rain litt,og det sitter som et skudd da. Så mulig jeg bare må kjøpe et til av det, selv om det er litt tynnere. Men skal sjekke ut Finn-Tack.
 5. Nina

  Dekkentråden

  Noen som har tips til 100 grams regndekken til smal hest? Eidur er veldig smal i front, så sliter med at vann renner inn foran. Bucas ligger godt på han, men ikke greid å finne noe i 100 gram fra dem. Kjøpte et Amigo Bravo med disc front nå,og det var bedre enn det vanlige, men fremdeles litt vidt foran.
 6. Nina

  Utstyrstråden

  Har den øverste der. Aldri brukt den i øsepøseregn uten noe over,men positivt overrasket over hvor godt den holder regn ute. Bedre enn mange andre softshellbukser i hvert fall,og i tillegg veldig god å ha på.
 7. Nina

  Dekkentråden

  Sliter også med at det vanlige Amigo Bravo dekkenet er for vidt foran til Eidur,så det renner vann inn foran. Så har bestilt et med disc front nå,og håper det er bedre. Akkurat kjøpt et Amigo Hero 200 gram,så håper det passer greit da. Men er vel ikke så vått når det skal brukes,så mulig det går greit uansett.
 8. Nina

  Bitt-tråden

  På Freyr brukte jeg en del islandsk stangbitt. Han var generelt lite glad i bitt, og kunne veldig lett bli urolig i munn og hode. Men på stag var han roligere i munn og hode, og aksepterte bittet p en helt annen måte. Red likevel en del på trinse, men i skikkelige arbeidsøkter sverget jeg til stanga. Jeg har alltid vært litt skeptisk til bruk av stangbitt, men fikk meg en vekker der på at hesten faktisk er fasiten uansett.
 9. En Top Reiter softshellbukse og et par G-boots på Skoies sin auksjon i går. Og har bestilt et 200 grams HW dekken fra Hööks.
 10. Champion har granulat ja. Det er ikke småpellets, men pulver nærmest.
 11. Foretrekker å ri alene,og synes 40 min er ålreit lengde. Men alt mellom 30 og 45 er greit. Opplevd at noen har 2x20 min,og det var ikke noe for meg. Vil heller ri en gang pr dag og litt lenger time.
 12. Noen som har erfaring med denne: https://www.horze.no/vinter-ridejakker-parkas-til-dame/horze-charlotte-lang-ridejakke-dame/33368.html#color=VDB
 13. Den har jeg og,men den er også litt tykk nå synes jeg. God på rolige turer i skogen,men blir så varm om jeg rir mer aktivt.
 14. Jeg har en vinterjakke som er veldig varm,så ser etter en som ikke er sånn kjempevarm,men som kan brukes nå om dagen. Forslag? Helst ikke svindyr da.
×
×
 • Create New...