Jump to content

Nina

Medlem
 • Content Count

  4,880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nina last won the day on October 10 2019

Nina had the most liked content!

Community Reputation

5,560

About Nina

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 29/03/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren
  Gangartsridning

Recent Profile Visitors

6,485 profile views
 1. I følge henne var visst nesten alle titanium-bittene litt små. Men jeg tenker at 10,5 cm burde vært 10,5 cm uansett. Aldri skjønt det der. Og fremdeles snurt fordi de nesten ikke har noen bitt i 9,5cm.
 2. Bestilte Bianca. Min er jo egentlig uproblematisk med bitt,men kan stive av litt når han girer seg opp. Litt spent på størrelsen da. Han bruker jo egentlig 9,5 cm,men hun Louise mente 10,5 i dette ville passe. Slang med et par bittskiver for sikkerhets skyld da.
 3. Bestilt et bitt fra Fagerbits. Se om de er så fantastiske da.
 4. Nina

  Bitt-tråden

  Noen som har bestilt bitt rett fra Fagerbits? Hvordan blir det med moms og toll?
 5. De der er kjempegode! Men er de fremdeles absurd store i str?
 6. Har en Böckmann Champion R, og er fornøyd med den. Litt større salrom enn den vanlige modellen. Romslig henger som hesten og jeg liker. Ligger godt på veien også.
 7. Kjøpte et Tøltrider-hodelag, som jeg fikk gubben til å kjøpe i forskuddsgave til bursdagen min. Ville ha et hodelag til bakkearbeid, og likte godt utformingen. Ønsker meg masse andre hodelag og, men har jo allerede alt for mange til den ene hesten min.
 8. Prøvde å gi en neve soyapellets uten noe annet,og det gikk ned på høykant.
 9. Da prøver jeg soya. Eidur syntes lucerne var gørt i hvert fall. Litt rart,for han er jo veldig glad i høy. Han spiser jo høyet før kraftfôret, den raringen.
 10. Min er kresen på kraftfôr, og var ikke spesielt imponert over vanlig lucerne. Men hvordan er lucernepellets og soyapellets på smak?
 11. Fått analysen av høyet nå,og det er litt lite protein (47 g/kg TS). Jeg får dekt ptoteinbehovet om jeg øker litt på høy og kraftfôr, men driver jo og bygger opp hesten etter sykdom der han tapte seg en del,særlig i muskekatur. Vurderer derfor soyapellets en periode,men ble usikker på om det er bortkastet når jeg kan dekke opp akkurat med det jeg har. Noen erfaring med lignende tilfeller? Hjelper den ekstra proteinboosten?
 12. W-healing er heller ikke alt for dyre. En del av travbutikkene selger dem billigere enn for eksempel Skoies.
 13. Jeg har magnetdekken fra W-healing, og er fornøyd med det. Vi er to på stallen som bruker det, og man merker at hestene slapper av når de står med det på. Det er også merkbart varmere over ryggen der magnetene er.
 14. Mine mål for 2019: På denne tiden i fjor var jeg i gang med hestesalg, så hadde vel ikke noe annet mål enn å få solgt Blævar og finne ny hest. Mål for hesten 2019: - Ri fast på treninger. - Starte de stevnene vi kan for å få trening, og forhåpentligvis ligge rundt 6 i de fleste gangarter i løpet av året. Hesten kan jo, så jeg må bare få han til å yte bedre. - Få han mer stabil i formen, uansett omstendigheter. Nå girer han seg litt fort opp,og mister da rygg og bakbein i farta. For meg selv: - Spise sunnere og begynne å gå turer slik at min form blir bedre. Målene for hesten ble aldri noe av. Oppdaget skaden hans i januar,og i mai ble han avlivet. Målene for meg selv var jeg godt i gang med frem til høsten. Da ble jobbsituasjonen min litt tøff,og jeg fikk mer enn nok med å ha hodet over vannet. Så nye mål for 2020: Med Eidur er målet å ha en frisk og glad hest,og være flink til å holde treningen variert. Håper å få rundpaddock på stallen så det blir lettere å jobbe mer fra bakken,da han bør bli bedre på å slappe mer av og bruke overlinja bedre ved longering. Målet er å ri for instruktør minst en gang i måneden, og komme litt jevnt ut på stevner. Målet på stevner er å komme over 6 i T2 slik at vi er kvalifisert. For meg selv er målet litt samme som i fjor. Å bli flinkere med eget kosthold og helse,og å tenke litt mer på hva som er bra for meg selv.
 15. Fra dagens tur. Savner puddersnø og kuldegrader, men kommer da litt ut i skogen om dagen.
×
×
 • Create New...