Jump to content

hildevictoria

Medlem
 • Content Count

  696
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hildevictoria

 1. anbefaler ikke wenche
 2. Migo er også godt pakket inn om dagen. Barbert og frysepinn Når graden kryper nedover mot 10 minus får han på seg 550 rambo jumbo inne. Ute blir det (over innedekken) 200 g rhino wug hvis det er varmere enn -8, og amigo bravo med halv 400 g hvis det er kaldere enn -8.
 3. hildevictoria

  Dressursal

  jeg har en amerigo cervia siena til salgs, den er smal og gir MYE støtte. Send meg PM om det er interessant.
 4. 17 i setet og normal/vid bomjern (men dette er bomjern som kan skiftes ut på få minutter) Nypris er rett over 20.000 i Norge, selges for 13.000 Jeg er faktisk usikker, men den passer min hest sin monstermanke
 5. Hvis du vurderer kent and masters så har jeg modellen/salen som er over denne til salgs Fairfax heter den. Gir god manke og skulderfrihet.
 6. Byttet fra D&H til champion, og hesten er må mye finere i kropp og hold. Tror mye av det er litt dilldall
 7. Som Kjersti sier: han har mye mer utstråling! Skikkelig energisk og en "her-kommer-jeg"-utstråling. Synes han har flottere gang, og mer kraft i stegene. Som flere over nevner også blir Valegro nesten litt for ryddig og pent - savner litt WOW-faktor hos han.
 8. Jeg skyter meg sikkert i foten nå, men jeg synes Totilas er MYE finere enn Valegro. Synes dommerne tok litt av når det gjaldt poenggiving. Over 90 % skal være tilnærmet perfekt og det er fortsatt litt pirk spesielt i overgang passage-piaff. Men for all del den hesten er nydelig! Bare synd at man snart er oppe på 100 %, da skal det bli litt vanskelig å toppe det for kommende ekvipasjer..
 9. Noen som klarer å søke opp den dekken-dreper-tråden igjen? Finner den ikke og trenger sårt noen tips
 10. jeg er litt usikker på hva slags rygger, siden den ikke lå optimalt mtp tyngdepunkt på min - den ble litt baktung. Men den gir masse plass til ryggrad og manke iallefall. Nypris er litt over 20.000 i norge, kunne tenkt meg 12.000 for den?
 11. Hvis noen vil kjøpe min fairfax-sal så er den til salgs
 12. man får aldri nok til hestene sine..
 13. skrittedekken med brodering? typ KL eller noe lignende
 14. hildevictoria

  Sal-snikksnakk

  Noen som kan hjelpe meg i et saldilemma via PM? Har to videoer av to saler jeg rir med, og trenger sårt tips
 15. Tips til gode innedekken med halvhals??
 16. Ute fra 9-16, får lunsj ute og middag når han kommer inn då kommer jeg selv rundt 18-tiden og trener.
 17. Haha, vil heeelst ha alu-gulv sikler på böckmann
 18. Minus 8 i dag. Min står med 350 g amigo insulator inne og 400 g amigo bravo over ute.
 19. Kan noen anbefale meg en fin hestehenger med tillatt totalvekt på under 2200 kg? Jeg gidder ikke ta BE så satser heller på B96 og en litt lettere bil+henger! Skal trekke med en A4 allroad
 20. Nå har jeg bestilt meg: Horseware Fleece Liner og Neue Schule Verbindend som jeg gleeeder meg til å prøve på! Teit at man kan glede seg såå mye over å kjøpe ting til hesten sin..
 21. Så da er det bedre med 5 cm for lang på innedekken og 5 cm for kort på utedekken? Da tror jeg jeg får bestemt meg
 22. Ja det var min tanke også.. Men er redd den skal bli for kort for utedekkenet da.. Men det gjør vel kanskje ikke noe
×
×
 • Create New...