Jump to content

BeccaHoff

Medlem
 • Content Count

  1,423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

BeccaHoff last won the day on November 9 2015

BeccaHoff had the most liked content!

Community Reputation

7,959

About BeccaHoff

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 01/05/1985

Profile Information

 • Fra
  Lofoten

Recent Profile Visitors

3,091 profile views
 1. Det aller meste av utstyret jeg hadde reiste sammen med Lillebror, så jeg har svært lite igjen [emoji14]
 2. Kjøpte noen langetøyler fra Maja som kommer sikkert i posten om noen dagen, gleder meg å prøve dem Nå må jeg bare sette meg litt mer inni LT Ellerd så har jeg kjøpt en del annet fra Maja, husker ikke om jeg har lagt det ut her men here goes: Bling nesereim Rosa bandasjer Grønne bandasjer Bandasjeunderlag Rosa fleecedekken Diverse hengere til utstyret mitt. Cowboy magic sjampo Sjabrak i beige med rosa kant. Troooor det var alt men mulig jeg glemte noe [emoji14]
 3. BeccaHoff

  Døl

  Et par nye bilder av Lillebror
 4. BeccaHoff

  Døl

  Min er så lat om dagen at det er flaut [emoji23] Ihvertfall når jeg bare skal leie han fra utegangen til stallen..verre enn sneglefart jo. Ikke bryr han seg om noenting heller, kjørte inn rundballe på låven mens han sto i boksen der ballen er nærmest. Der stod han bare å kikka på traktor, og når mannen var ute med traktoren tidligere så dilter han etter den [emoji14] Han ble ihvertfall såååå glad for å komme inn og få litt oppmerksomhet, kun Lillebror-tid. Han er så kosesyk den hesten der [emoji7]
 5. BeccaHoff

  Døl

  Hmm, tapatalk ville ikke samarbeide så ble bare den ene. Snodig.
 6. BeccaHoff

  Døl

  Lenge siden jeg har putta bilder inni her, kan vel slenge ut et par stykk Har ingen aning om de blir svære [emoji14]
 7. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ååååh, jeg dør!
 8. Holy moly, gleder meg til å få pakke fra Maja [emoji51] [emoji51] Råååååsa flekkhest skal det bli. Mangler bare rosa sjabrak!
 9. BeccaHoff

  Shirehest

  Trodde ikke jeg hadde nevnt den før? Jaja, jeg begynner å bli senile så det er mye mulig [emoji14] Men om det er grunnen så burde dine bilder også ha dukket opp? Edit: Jo, har visst nevnt han før. Tror jeg liker den hesten litt for godt [emoji23] Men synes fremdeles det er rart at det var kun GryCat sine bilder som kom opp her ifra.
 10. BeccaHoff

  Shirehest

  @GryCat Når jeg googlet etter bilder av den ene hingsten jeg likte godt så fikk jeg opp en del bilder av din. Er de i slekt eller noe? Hingsten heter iallefall Darkfield Desperado.
 11. BeccaHoff

  Shirehest

  Ja, må bare bli rik først [emoji14] Stutteriet jeg eventuelt skulle kjøpt ifra har jeg allerede funnet for noen år siden [emoji14] Vært der og sett og ble heeelt forelska i alle de flotte shirene.
 12. BeccaHoff

  Shirehest

  *ønsker seg shire* Det er bare noe magisk med de, vært en favorittrase siden jeg var en liten jente. En dag skal jeg ha meg en shire!
 13. Nå har jeg gått heeelt bananas! To sjabrakker og et ridedekken [emoji16] [emoji39] Hjelper på samvittigheten at alt kom på rundt 300kr.
×
×
 • Create New...