Jump to content

Mona

Administrator
 • Content Count

  5,423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Mona last won the day on June 11

Mona had the most liked content!

Community Reputation

13,784

About Mona

 • Rank
  Merr
 • Birthday 27/03/1986

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Gren
  Kjøring og dressur

Recent Profile Visitors

2,067 profile views
 1. Mona

  Kjørebilder.

  Jeg rakk å kjøre litt i dag før himmelen åpnet seg..
 2. Mona

  Sommer 2019

  Avtalen på utegangen jeg står på er at 1.juni skal de over veien og gå på grønt, men det er ca samme areal som utegangen (kan åpne opp til større plass), og vi har stallen, ridebanen osv tilgjengelig som ellers i året. Trener normalt, har alltid lært at trim er forebyggende for forfangenhet, i tillegg er det jo nå sesongen er, så da kan vi ikke ligge på latsiden akkurat Tenker 23 timer fri i døgnet er helt innafor, så får han tåle at han er i gang er jo sommeren som er beste tiden å ri på.
 3. Mona

  Dressurvideoer

  Jeg kan bare si med en gang at når jeg blir nervøs setter det seg i hoftene og beina spretter noe vanvittig, hjemme sitter jeg veldig mye mer i ro med sjenkel altså (det blir alltid kommentert) Dette er fra LB4 i helga som var. 57% ca, noe jeg synes er helt fair når jeg ser filmen.
 4. Vi drar til Stord
 5. Kjempegøy med kurs! Vi skal på kurs med Maria Henriksson i juni før vi drar på stevne helgen etter. Gleder meg
 6. De er veldig myke og stretchy, vanvittig god på.
 7. Ny stevnejakke, hadde lyst på noe annet enn svart/mørk.
 8. Mona

  Sal-snikksnakk

  Saltilpasseren kommer hit neste uke, satt og prata med instruktøren i går mens jeg hadde en pustepause, og stappa hånda inn under forsvisselen, og den er jo blitt alt for vid og ligger helt nedpå jo Stakkars Hektor. Ikke rart han løper litt når jeg ber om noe.
 9. Slik jeg og flere andre teknisk personell har tolket det er konvensjonelle sko sko som sitter fast, enten ved hjelp av lim eller søm, og som ikke kan tas av som boots.
 10. Er ikke lov at hesten går to ganger i samme klasse nei, jeg har allerede klaget på det til TK. Argumentet var hensynet til at hesten ikke skal bli sliten, men jeg skrev at hesten antageligvis driter i om den går to ganger i LC med en time mellom rytterne eller om den går en LC og en LB med et kvarter mellom med samme rytter, som folk gjerne gjør når de starter flere klasser. Jeg sa også at slike ting burde rytterne få bestemme selv, er jo allerede regulert hvor mange klasser man kan starte pr dag.
 11. Mona

  Sal-snikksnakk

  Ja gjerne! Jeg har prøvd k&m normal manke, men den ligger selvfølgelig ikke helt optimalt... skulle ønske den gjorde det, så mye bedre å ri i enn min sal
 12. Mona

  Sal-snikksnakk

  Jeg vurderer sterkt å bytte ut salen min, den gjør ikke mye for sitsen min, og når Hektor har så enorme bevegelser i galoppen flyr jeg omtrent av, og havner man feil i salen gjør han mye rart på toppen av alt.. Han passer veldig godt inn i alt av Thorowgood og K&M cob-modeller, men jeg vil ha mer støtte og dypere sete, så spørsmålet er hva man skal vurdere da. Helst ikke noe som koster mer enn 10 000 brukt, har ikke råd til noe helt nytt -_-.
×
×
 • Create New...