Jump to content

Mona

Administrator
 • Content Count

  5,601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Mona last won the day on February 6

Mona had the most liked content!

Community Reputation

14,004

About Mona

 • Rank
  Merr
 • Birthday 27/03/1986

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Gren
  Kjøring og dressur

Recent Profile Visitors

2,376 profile views
 1. Jeg hadde iallefall forventet å få ta med meg den mengden høy man betaler for, så kan man enten selge det videre eller bruke det på nye stallen.
 2. Nei, det vil jeg ikke tro er vanlig, men hva står det i kontrakten?
 3. Jeg setter tlf på ridebanen med tripod, og så holder jeg meg sånn at jeg vet jeg er i bildet. Bruker trådløst headsett med Bluetooth. Ikke noe forskjell på live undervisning kontra online for min del, annet enn at det av og til hadde vært greit å be treneren sitte litt på hesten Har gjort det mange ganger, og det går helt fint både på facetime og Skype. Skal faktisk ri for Cecilie i dag, og så for min faste trener på tirsdag, anbefales.
 4. De minner litt om active winter, men de er vel ikke i lær... Ja, stemmer, Richmond har vel snøring og når jeg tenker meg om.
 5. Tipper Richmond high rider.
 6. Pisk fra piskmakaren Bestilte en helt enkel standard svart karbonpisk til dressurkjøring, så kom på rett over 1000kr inkl frakt og toll. Ikke ille!
 7. Mona

  Fjordhesten

  Vi skal til NM ja Må bare se om jeg får kvalifisert meg til det jeg skal starte
 8. Jeg betaler også normal pris i beitesesongen, da har jeg tilgang til ridebanen, stallen og det jeg ellers har tilgang til.
 9. Mona

  Noen gode råd?

  Min vallak er 8 år, og hvis jeg slakker opp på rammene blir han helt uspiselig. Han er verst når jeg ikke står på bakken, så må alltid være i forkant når jeg rir eller kjører, så han ikke får sjans til å kødde seg til. Brukte mye tid på bakken også på å få han til å flytte seg vekk fra meg, han var som en bulldoser, og hver gang han skvatt hoppet han inn i meg. Helt uakseptabelt, så jeg har trent mye på bakken med pisk og lagt på stemme for å kunne dra nytte av det i vogna og. Nå kan han stoppe, svinge og rygge på kommando når han står løs, og er generelt mye kjekkere å være rundt. Jeg har ikke noe god peiling på horsemanship og sånt, så hvis jeg greier det er det definitivt håp for andre
 10. Men da kan man risikere hest som IKKE vil rygge av hengeren, hatt det, og det vet et mareritt... Måtte lesse den ut menneskedøra foran.
 11. Han som skor nå tar 1200 inkl sko bare for å være grei, hun jeg bruke før tar 1600, pluss evt snøsåler og brodder mener jeg det er nå.
 12. Mona

  Omstopping av sal

  Luft i den ene og ull i den andre, som var ny for 5mnd siden
 13. Jeg har spurt om å få ri på et jorde ganske nær stallen, og det får jeg, men kun når det er frost og hardt i bakken Helt fint, jeg er høflig og holder min del av avtalen
 14. Mona

  Komme over redsel

  Nå tok jeg meg selv i nakken i dag og tok en bakkeøkt, det pleier jeg å prioritere vekk... Jobbed først i longe med at beskjeder skal følges, både opp og ned i gangarter. Han skulle rygge selv om jeg sto rett foran eller 5 meter unna, og flytte ræva når han får beskjed om det. Sistnevnte sliter han generelt med, han syns det er tungt, så jeg må være nærmere og tappe litt for at han skal gjøre det. Rart med det, men jeg koste meg faktisk. Hektor gjorde det han skulle, null tull. Det var litt deilig å kjenne på.
 15. Mona

  Komme over redsel

  Ja, jeg holder på med andre hester også som faktisk også kan utagere verre enn Hektor, og jeg blir ikke redd da
×
×
 • Create New...