Jump to content

Mona

Administrator
 • Content Count

  5,661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Mona last won the day on June 23

Mona had the most liked content!

Community Reputation

14,057

About Mona

 • Rank
  Merr
 • Birthday 27/03/1986

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Gren
  Kjøring og dressur

Recent Profile Visitors

2,555 profile views
 1. Mona

  4 åring

  Jeg tenker at en 4åring er voksen, og skal kunne håndteres, reises med, gå LC osv. Får litt fnatt når folk har 6-7-8-9åringer som er "unghest".
 2. Selger en turkis dressurshabrack i full og en brun sprang/allroundshabrack i full. Ingenting galt med fargen på dem, bare lyset som tuller litt. 400 pr stk.
 3. Jeg har Kent&masters low profile dressage Den er ikke like rett som en cobmodell, men det funker.
 4. Mona

  Utstyrstråden

  Kunne tenkt meg en syntetisk dressurgjord til regntiden, finnes det? Må ligne på lær...
 5. Mona

  Sal-snikksnakk

  Noen som har wow-sal? Noen som skal selge en wow-sal (sprang), og så skjønner jeg at de kun kommer i hele setestørrelser. Betyr det at en 17" har litt ekstra god plass, eller burde jeg hatt 18" siden jeg normalt sett ville hatt 17,5? Disse kunne man tilpasse mye?
 6. Mona

  Sele

  Disse blir ikke stive, men de er vanvittig vanskelige å holde rene. Dvs, hvis de blir våte og det fryser til og man ikke har plass å tørke dem i plussgrader blir de stive De bruker også lang tid på å tørke hvis man skulle finne på å vaske dem, eller kjøre i regn.
 7. Oh, hvilken frakk? Jeg finner aldri noe som er stort nok! Bruker stort sett 44 i ridejakker, men i Harrys Horse-jakken min har jeg 46
 8. Jeg skal ha brune ridestøvler, og vil helst ha mørkebrunt. Vil ikke ha stive skaft, men heller ikke noen som blir helt lefsete etter litt bruk. Har et par MH estelle i svart, og orker ikke ri inn et par stive skaft igjen, så vil ha en mellomting. Noen forslag?
 9. Toregardens Caiser
 10. Jeg har jo bare vallak, så jeg har ikke produsert noe selv, men jeg skal hente denne på nyåret
 11. Da blir det neppe et problem å klasse ned "hva som helst" så lenge egenvekten er lav nok...
 12. Hvordan fungerer det med tillatt totalvekt, si jeg vil ha 1400kg. Ser alle Gaupen hestehengere har egenvekt på 660kg, men ulik TT. Betyr det at det går an å kjøpe en gaupen med TT 2000kg og nedregistrere den til 1400kg? Vil ha mulighet til å lempe hesten på hengeren uten å måtte ta arbeidsbilen hvis jeg bare skal feks i ridehallen eller en kort kjøretur.
 13. Er utegang der jeg står på Vikeså, men vi tar dem ikke inn ved dårlig vær, er så godt overbygd og god plass under tak at det ikke er nødvendig. Er riktignok to bokser som kan brukes til fôring og ved sykdom. Har ridebane og 10min skritting til ridehall. Ellers er det vel en del bortover Jæren etter hvert med litt diverse fasiliteter
 14. Mona

  Hodelag

  Nesereima strammer jeg ikke, den har ingen reell funksjon hos meg. Har den bare fordi jeg synes det er fint Hakereima er egentlig samme greia, strammer den ikke veldig, bare nok til at den ikke henger og slenger. Den nedre nesereima bruker jeg aldri i ridning, men på kjørehodelaget er den på bare som en del av sikkerheten ifht at jeg absolutt ikke vil ha bittet dratt gjennom munnen i en krisesituasjon
 15. Hektor går også inn på alt, veldig praktisk. Man vet liksom aldri når man bare må, og jeg sitter ofte på med folk siden jeg ikke har egen henger enda, da må han kunne gå rett inn når jeg sier det
×
×
 • Create New...