Jump to content

IngvildM

Medlem
 • Posts

  1,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

IngvildM last won the day on December 16 2019

IngvildM had the most liked content!

About IngvildM

 • Birthday 26/11/1995

Profile Information

 • Fra
  Oslo, bor i Ås
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,141 profile views

IngvildM's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

1.9k

Reputation

 1. Noen her som har montert støttebein på gaupenhenger? Hengeren min er enakslet (bedriten henger, men kjører så lite at det ikke er noe poeng å bytte den ut) og vipper hvis den ikke er koblet på bil. Jeg skulle gjerne ha hengertrent litt oftere uten å måtte låne bil, så lurer egentlig på om det kan funke å montere støttebein bak, om det holder for at hengeren skal stå stødig uten å være koblet på bil? Og eventuelt om det er mulig å montere selv eller om det er verkstedmat?
 2. IngvildM

  Sal-snikksnakk

  Er det ikke mulig å se fargen på jernet uten å skru opp salen?
 3. Veldig varierende i Ås-området føler jeg, første stallen Grieg sto på her var det en liten skogteig som vi red gjennom på 20 minutter, mens stallen han står nå (i Vestby) er det timevis med grusvei og stier. Men i Oslo hadde vi også ganske gode turmuligheter, eneste problemet var om vinteren hvis stiene i skogen snødde igjen og det var skiløyper i lysløypa.
 4. Kvisti islandshest i Folldal, ikke strand men veldig flotte områder i Rondane og Dovre
 5. IngvildM

  Bitt-tråden

  Skulle ikke solgt det todelte til meg? Haha. Men Grieg kunne ikke fordra todelt trinse, men todelt stang var finfint. Ikke at jeg kjenner den grå din, men kan jo være verd et forsøk?
 6. IngvildM

  Utstyrstråden

  Ser den, er like nøye på sånt sjæl
 7. IngvildM

  Utstyrstråden

  @Sivoya det er svart Mulig jeg har bilde liggende et sted, men det er ihvertfall med D-ringsfester, og strikk på biten mellom ringene og midten (hvis det gav mening)
 8. IngvildM

  Utstyrstråden

  Jeg har et fortøy med avtagbar martingal du kan kjøpe billig
 9. @Stelpa hvis ikke du har funnet sko så er nesnalobber geniale! De er i ull da, så funker ikke så godt i vått og slapseføre. Selges ihvertfall på protex.no, men jeg vet ikke hvordan kvaliteten på de nyere er (mine er egentlig moren min sine og kjøpt på 80-tallet ). Holdt meg varm i Folldal ihvertfall Ellers er ikke redbacks med ullsokker i så gæærnt, men de er jo helt ufôra så best hvis man er i bevegelse.
 10. Hvis jodphurs funker synes jeg Hööks sin Svás (tror jeg det var) er veldig god
 11. @Nina Jeg synes Eskadron sine i neopren og kunstlær er fine https://lowenborg.no/butikk/hesten/eskadron-kopper/?attribute_pa_farge=sort&attribute_pa_storrelse=xl&gclid=CjwKCAjwjZjZBRAZEiwAPeLSKxj3hd_ZcuO02Vv4iJQMq9Jrw3G97NfGiOAy8UfTHpRR69VQcyqBqhoCvmoQAvD_BwE
 12. Tips til god fluemaske? Grieg må ha fluemaske, men får fort gnag på ene siden under borrelåsen
 13. IngvildM

  Bitt-tråden

  Hvis du er på rette trakter har Horze på Vinterbro pleid å ha godt utvalg av Globus. De har rimelig godt utvalg i tynne 9,5
 14. IngvildM

  Fjordhesten

  Min gamle fôrhest ble 34 år, jeg begynte å ri henne når hun var 28
 15. IngvildM

  Bitt-tråden

  Tror jeg ville sjekket ut et vanlig rett trinse, for den "happy mouth" tungefriheten kan være ganske stor, og vanskelig å se på bildet hvor høy porten er. Blir mye press på ladene om porten er så stor som jeg har sett på andre av den typen. Stengene kan være fine for en støtte på siden, men ikke strengt nødvendige. Jeg synes det er veldig kjekt med sånne siden 9,5-bitt har en tendens til å ha veldig små bittringer
×
×
 • Create New...