Jump to content

CruVal

Medlem
 • Content Count

  4,065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

CruVal last won the day on June 10

CruVal had the most liked content!

Community Reputation

9,377

About CruVal

 • Rank
  Innridd
 • Birthday June 6

Contact Methods

 • Website URL
  http://christineurud.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Hesterase
  En av hver.
 • Gren
  Kos, tur og dressur.

Recent Profile Visitors

1,457 profile views
 1. CruVal

  Bilder i dressur

  ...også kommer nysgjerrige Nils (jupp, thats me) og lurer på hva canter seat challenge er? (Vantet Seat challenge i følge autocorrect)
 2. @Mariell har nettopp kjøpt samme stigbøyler selv. Så langt fornøyd. Sjabrakene var flotte
 3. Jeg må klage på filmingen som ikke var tregt nok Hvilken sal, stigbøyler og sjabraker kjøpte du?
 4. CruVal

  Carrot stick

  Her går de for en hundrings bruk på hestegruppa på fb mener jeg
 5. Mens jeg er fornøyd med min hønngamle Ifor
 6. CruVal

  Kjørebilder.

  artig med bilder! Dere får kjøring ril å se så lett ut
 7. Min kunne finne på sånt før. Rulle på stranden eller i vannet. Han digga det. Regner med han gjorde det fordi han ville rulle seg, og din sikkert det samme. Jeg måtte begynne følge med på typiske «rulleplasser» og bare sørge for at han ikke fikk legge seg, enkelt og greit. Kan jo beint bli farlug om man ikke rekker nappe beina ut av stigbøylene.
 8. CruVal

  Bilder i dressur

  Det er helt greit skylde på ammingen
 9. CruVal

  Bilder i dressur

  Synes du alltid er så flink kommentere konkret og alltid med positiv holdning i alle kommentarene dine, Silje! Det er fint å lese hva du skriver (ikke bare nå til de siste ridebildene her, men generelt til ridebilder)
 10. DV 15 år, står og tygger på en banan, derav strekt hals og rar kjeve. Står på utegang, enda ikke satt på beite. Usikker hva jeg synes.
 11. CruVal

  Sommer 2019

  Vi har grønt umiddelbart utenfor stallen og luftegård, men det brukes til kyr og slåttemark. Derfor står de på grus så lenge vi har fôr (en liten stund til), og deretter blir det skogsbeite. Litt knotete med adkomst på beitet ifht henger og sånt (for å dra i hall) men trenes ellers stort sett som normalt. Pleier gå på beite så lenge vær/gressmengde/forhold tillater det.
 12. Nå skal ikke jeg bagatellisere eller noe, men som ene dyrlegen min sa, om de ikke har puls så er de dau. Noe puls er normalt kjenne, noen kjenner man det lett på, andre er helt umulig finne puls på. Jeg tenker at det viktige for deg og din hest, er at du vet hva som er unormal puls, altså forhøyet eller kraftigere. Når noe begynner bli unormalt er det lurt være litt ekstra detektiv for henne. Hun kan likegodt være sårbeint, som de andre sier. At hun kun greSser 7min, trenger ikke bety at hun får i seg like mye/lite gress/sukker på den tida. Det er mer summen at det inntaket hun får opp mot forbrenning du må tenke på. Men det vet du sikkert. Om det er tuster hun kan få i seg i gjerdet, så kan det likegodt være det og det tildels blaute underlaget som gjør at hun ømmer seg.
 13. CruVal

  Fluemaske

  Glemmer av og til hvordan hun ser ut uten..
×
×
 • Create New...