Jump to content

CruVal

Medlem
 • Content Count

  4,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

CruVal last won the day on October 29

CruVal had the most liked content!

Community Reputation

9,424

About CruVal

 • Rank
  Innridd
 • Birthday June 6

Contact Methods

 • Website URL
  http://christineurud.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Hesterase
  En av hver.
 • Gren
  Kos, tur og dressur.

Recent Profile Visitors

1,594 profile views
 1. CruVal

  Bitt-tråden

  Hva ønsker du for det?
 2. Eh jeg ser faktisk at jeg muligens har blingsa på bildene For det er visst b vertigo på det lille bildet øverst gitt Meeeen beskrivelsen er høvelig lik på de buksene, det var visst ryggstøtte på begge to, omtrent. Aner du hvordan Tara er mot Desiree? Sånn både i stoff og passform?
 3. Det var altså disse det var snakk om
 4. Så hvis man ser bort fra spøken, så er buksene behagelige? Og brukes sidestilt med b vertigo og pikeur?
 5. Noen som har testet om disse buksene faktisk forbedrer rytters prestasjoner og posisjon i salen?
 6. Jeg har den i S, jeg er 180cm/70 kg. Passe i armene, får plass til Tykk ull under men da er jeg ørlite «sprengt», liker helst ha litt luft. Skulle jeg hatt ull fast under, feks ved ridning kalde dager, hadde jeg tatt en str større. Nå når jeg har ull under, er det når jeg likevel har genseren på og jeg feks skal et kjapt ærend i bilen og bare slenger jakka over.
 7. https://www.horze.no/ridejakker-til-herre/b-vertigo-kensington-dunjakke-unisex/33329.html#color=BDRE denne ble det, men til en mye hyggeligere pris som sagt
 8. Kjøpte den på bud til en tusning eller noe sånt tidligere i høst. siden alle stallklærne mine er finere enn de vanlige klærne, brukes denne enn så lenge som vanlig-jakke
 9. Har kjøpt den vinrøde varianten av denne
 10. Jeg også, har fjørten hestejakker, men aldri det jeg trenger
 11. Du får gi meg en review, vurderer samme
 12. “Godt», for jeg klarte ikke finne de nå
 13. Hadde de ikke det på horze nå @LisaFi?
 14. CruVal

  Utstyrstråden

  Har grand prix softshell, noen år gammel, sort med sort helskinn. Den er ikke av de høyeste buksene jeg har, men jeg blir ikke «mellombær»
 15. Min var en sånn *bank i bordet!!!!* bruker ulike typer kopper og bytter daglig. Gummikopper, neopren eller en variant av de, kan se om jeg finner bilder om det er av interesse. Hovslager skor gjerne med draktene litt avrundet bake, og prøver lage de så korte som mulige. Noen ganger også kortere enn hun liker, for å beholde skoen på. Det viste seg forøvrig at selv om hovene var fulgt opp av dyktig hovslager og «så høvelig normale ut», så var hovbeinet bak negativt vinklet. Antagelig vært sånn en stund - men det er bare gjetting så klart. Etterhvert som det ble tatt tak i, så har hun *bank bank bank oppi bordet* slutta tråkke av seg sko. Jeg bruker kopper på tur, og gjerne de siste ukene i skointervallene. Skos gjerne etter 5-6 uker, for å unngå at hun blir lang og ubalansert.
×
×
 • Create New...