Jump to content

CruVal

Medlem
 • Content Count

  4,120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

CruVal last won the day on August 21

CruVal had the most liked content!

Community Reputation

9,400

About CruVal

 • Rank
  Innridd
 • Birthday June 6

Contact Methods

 • Website URL
  http://christineurud.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Hesterase
  En av hver.
 • Gren
  Kos, tur og dressur.

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. CruVal

  Sal-snikksnakk

  Jeg avtalte at min skulle sjekkes stoppen på idag, men den var sjekket og «fin» og sendt med hjem igjen. Hellu sal med skjeve puter for noen måneder siden jaja ble en billig affære da, men hadde jo foretrukket få den stoppa som var avtalen. Klart putene kanskje ikke ser skjeve ut når den ikke har vært brukt(sammenpresset) på hesteryggen de siste to tre månedene. Jeg vet at jeg er skjev og påvirker salen (og hesten), så litt sånn «meh» når de bare kjapt kjenner og ser på den. Men men, får gi den et nytt forsøk da og se det an
 2. Om du får sjangsen til å løp eller prøve igjen, please do. Fortsatt veldig få hooks-butikker her
 3. https://www.horze.no/vaar-hoest-ridejakker-til-dame/horze-freya-lang-softshelljakke-dame/33154.html har noen erfaring med disse?
 4. CruVal

  Plastplank

  Gubben sier gjerdsag eller sirkelsag
 5. CruVal

  Skur

  Så kjekt
 6. Nei den blir innendørs, men godt poeng ang hjørnet og lengden på plassen. Akkurat lengden blir faktisk ganske gitt og lite mulighet gjøre noe med når jeg tenker meg om. Har sett mange med sånne plater, og tenker vel egentlig at det er ganske ok? Hvir mange hester driver og sparker mens de vaskes/spyles, rent egentlig? Slange i talet var lurt! Det skal jeg prøve huske på. Ja, og helningen. Hvor mye er passe rent teknisk?
 7. Har noen bilder fra sine vaskeplasser? Tar gjerne bilder/tips på lure ting/tang
 8. CruVal

  Dressurprat

  ...hvor mange «ruller med lårene» når dette leses...?
 9. Hahahajo men det er jo logisk? Jeg kompenserer for all den tiden jeg ikke får hestet, med å skaffe hesteting hjem til meg?
 10. Huff, det har blitt litt mye i det siste.. -kopper med lammeskinn, forbruksvare -sprangbelegg foran og bak fordi det var så billig -selvheftende bandasje -olje -sporer -et fleecedekken -ogilvy pad -prestige trapezium pad -sokker -også trengte jeg fluemiddel igjen, så da ble det også en: -boblejakke Lite ridning i det siste, kan man si, da handler jeg visst
 11. Har også på venstre side, og har alltid hatt det av nevnte grunner over her. Ja man skal kjøre som Lisa nevner, men likevel må man også være forberedt på julies scenario. Det gjelder flere plasser enn Lofoten, og man trenger ikke snakke om høy fart ol for at behovet for å legge seg ut er der. Det kan likegodt være i tilnærmet stillstand ved møtende trafikk. Føler selv meg tryggest med hest på venstre side de gangene jeg kjører med en hest.
 12. Tipper hun refererer til stall Hammersborg, som nevnt lengre opp med bilde-annonse. Stall Hammersborg, forkortelsen til han som driver = Hammers?
×
×
 • Create New...