Jump to content

Torhild

Medlem
 • Content Count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Torhild last won the day on May 3 2019

Torhild had the most liked content!

Community Reputation

1,361

About Torhild

 • Rank
  og mine fire NV- barn :-)
 • Birthday 26/11/1977

Profile Information

 • Fra
  Karmøy, bor i Skien
 • Hesterase
  Norsk Varmblod
 • Gren
  Dressur og sprang

Recent Profile Visitors

1,167 profile views
 1. Drar opp denne jeg. Ser grovfôret mitt er litt lavt på svovel. Hvor bestiller dere nå til ok pris? Både til å gi i maten og til evt å ha på beina (har en tinker her)
 2. Du kan prøve å bite en tykk gulerot selv over med framtennene.... Vi bruker jo jekslene
 3. Ikke kjøpe mer kraftfôr enn hva du bruker opp på max en mnd er mitt motto! Men ja, helt "nomalt" at det kommer midd om det lagres over sommeren, og sekkene er åpnet. Og spillers inneholder jo oljer, så de er jo ekstra gode synes midden. ..
 4. Torhild

  Botar vs domar

  Takk for svar
 5. Torhild

  Botar vs domar

  Hva er forskjellen?
 6. Whaat? Har Kamara vært solgt til ei på Åkrehamn?? Det har ikke jeg hørt noe om. Er jo der hun var født, men har ikke hørt at noen hadde henne senere??
 7. Litt ot, men som tiden flyyyr! Husker når Kamara var føll jeg ❤
 8. Saffier fikk de tidlig ned og bedekket før fylte 9 mnd Fikk klasket en vanndunk i siden på han og jaget han ned, men ble jo litt styr, siden min plan var at han skulle gå med de andre hestene en mnd til, og ene hoppa var jo plutselig overklar og rygget etter han Så da var det bare å fri til naboen; kan han please få gå oppe hos dere en liten stund??? Men det gikk bra
 9. Jeg har min tredje cheval. Og blir det ny he ger til neste år, er det godt mulig det blir en en 4.de
 10. Torhild

  4 åring

  En 4 åring skal kunne alt det samme som en voksen hest når det kommer til håndtering. Den skal også kunne gå minimum en LC bane dressur og hoppe en enkel sprangbane. Høyden varierer jo selvsagt etter hvilken rase.
 11. Torhild

  Ride away

  Noen som har bestilt utstyr herifra? Stemmer prisene i norske kroner som står på sidene? Hva kommer i tillegg??
 12. Tja, jeg bor jo i Grenland, så.... Og ja, det er masse slike hvite planter nede ved elven på den ene delen (men ikke så høye da).....
 13. Jeg har ihvertfall brukt coopersect fra føllene er små
 14. Drar denne opp igjen jeg. Jeg har 3 beiter. I mai gikk de på et beite, i juni på nr to, og nå i juli på nr tre. I juni var det jo strålende sol og tropevarme, ikke antydning til solbrent mule. Men nå på dag nr 9 på beite tre, er to av hestene skikkelig solbrente på det lyse på mulene + prikkete på det brune. Og nå har det vært mye overskyet... Så da er spørsmålet; Solbrent? Men hvorfor først nå? Dyttet mulene i brennenesler? Eller reagert på noe annet på beitet??? (ja, det er noe kløver i gresset) De tre andre hestene har ikke fått utslett.
 15. Torhild

  Sele

  Noen som har vært borti denne? https://www.driveout.se/product/drive-out-syntet
×
×
 • Create New...