Jump to content

Torhild

Medlem
 • Content Count

  1,109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Torhild last won the day on March 24

Torhild had the most liked content!

Community Reputation

1,394

About Torhild

 • Rank
  og mine tre NV- barn :-)
 • Birthday 26/11/1977

Profile Information

 • Fra
  Karmøy, bor i Skien
 • Hesterase
  Norsk Varmblod
 • Gren
  Dressur og sprang

Recent Profile Visitors

1,375 profile views
 1. Torhild

  Passer denne??

  Westernsaler er ikke mitt felt. Ligger greit uten å vippe. Burde kanskje vært videre, men da hadde den kanskje vippet opp bak? Skulder og ribbein innafor? Salen er ikke strammet som dere ser.
 2. Nope, ser ingen problemer verken med høyde eller vekt.
 3. Da har vi begynt på sprangtrening også. Lille gutten er superflink og så positiv til alt. I dag hoppet vi 80 bane med tre kombinasjon til og med (bildet er ikke fra i dag)
 4. Aner ikke, og er heller ikke interessant for meg Regner med det går ca 2 sekker oppdrett og 2 sekker komplett i måneden + diverse vitaminer osv
 5. Jeg har helklippede hester. Bruker ullridedekken eller lendedekken med ull om vinteren når det er minusgrader. Nå som det er sol på dagene og 8 - 10 grader får de gå nakne noen timer hver dag. Bruker da heller ikke lendedekken ved ridning.
 6. Ikke kjøp hybrid outlander phew ihvertfall, det høres ut som om du prøver å drepe den i alle oppoverbakker med hengeren på!!!!!
 7. Hvorfor vanskelig mtp corona? Her går alt av privattreninger som normalt, man holder jo god avstand til instruktøren mens man rir??
 8. Hadde mercedes stasjonsvogn som jeg drog henger med. Kunne dra to tonn, men følte henger + en hest (1400 kg) var nok for den. Hadde jeg to hester på luktet det "clutsj-lukt" selv om det var automat. Knapt en mnd etter vi solgte den røk girkassen
 9. Vi vasser året rundt, og hestene elsker det. Bilde her fra forrige uke. Vasser til over hasene, men ikke sånn at magen blir våt når det er minusgrader ute.
 10. H4 er lavt på næring, og de må spise mye mer kilo enn feks h2. Gis til feite hester.... Så om du ikke har mulighet til å få tak i feks h2 med høyere proteininnhold, så må dette fores i tillegg ja. Oppdrett og olje er for de fleste lett å få tak i.
 11. Men salt tørker jo ut både hud og pels (tenk på deg selv hvor stivt håret blir etter en dukkert). Så om vi bare skritter, har vi ikke pleid å spyle. Men svømmer vi, spyler jeg både hest + hund etterpå + selvsagt meg selv Og så lenge du spyler etterpå, kan du også bade hvor ofte du vil
 12. Noen steder de har gode vinterridehansker på tilbud til en fin pris?
 13. Hva med Vallemyrene i Porsgrunn?
 14. Jeg har hestene i Agria. Har sikkert betalt 200.000 gjennom årene på de, men kun brukt den en gang, på noen tusenlapper Men hunden derimot, som også er i Agria, har brukt forsikringen sin flittig! Katten er også i Agria.
 15. Jeg gir b-injeksjon når røytingen starter på våren + på høsten når de begynner å sette pels
×
×
 • Create New...