Jump to content

Timmyjenta

Medlem
 • Content Count

  2,011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Timmyjenta last won the day on May 15 2020

Timmyjenta had the most liked content!

Community Reputation

4,124

About Timmyjenta

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 07/05/1982

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bergen
 • Hesterase
  Kaldblodstraver
 • Gren
  Trav

Recent Profile Visitors

1,143 profile views
 1. Første hesten jeg kan huske å ha kjøpt(sammen med min far da jeg var under 18) møtte oss på boks med ræven i høyeste luften og to blanke sko rett foran fjesene våre. Vi kom midt i kveldsfôring, og han var visstnok veldig sur på boks. Det var han for øvrig aldri hos oss, men merket at han var tøft behandlet i flere situasjoner. Jeg var håpløs hestejente på den tiden og denne hesten MÅTTE vi bare ha! Han ble hentet noen dager senere og endte sine dager hos oss mange år senere. Kom for øvrig frem flere historier i årenes løp som ikke ble fortalt ved kjøp. Den første hesten jeg
 2. Hadde en hoppe en gang i tiden som hatet regn, vind og snø. Hun ble pottesur og nektet å gå ut Jeg lot henne gå på stallgangen bare og støvsuge gulvet på de verste dagene, så ikke noe poeng i å tvinge henne ut. Men dette er eneste hesten jeg har hatt som ga så tydelig beskjed om hva hun syns om været, hvis vi glemte oss bort, eller de gangene før vi fant ut at hun ikke likte dårlig vær så bråstoppet hun i stalldøren og gikk inn igjen på boksen mens den som holdt henne sto igjen og ikke skjønte noenting
 3. Ene treåringen hans fikk jo andre i kriteriet forrige helg, så han har jo gode unghester, men virker nesten som at den tidlige treningen merkes på hestene etterhvert som de vokser til- forståelig nok. Likte uttalelsen hans da de hadde spurt de forskjellige i løpet på forhånd om tips til hvem folk skulle vurdere å spille på. Han hadde kun sin hest fordi han mente den var nok. Bra han har tro på hestene iallfall Han har jo seks hester på treningslisten sin, deriblant to åringer og en toåring, sistnevnte har startet løp i år. Men har vel ikke lov å trene de yngste før neste år.
 4. Vi har jo drevet med trav og hatt en del unghester. Riktignok har vi ikke overtatt dem før de har vært en seks-syv måneder men vi har latt de være hest i noen måneder før vi begynner tilvenning av sele og hodelag, venne de til å stå bundet, løfte bein, bli børstet og ellers dagligdagse ting. Så har vi sendt på beite og så når høsten kommer har vi begynt med sele og hodelag igjen før vogn kommer på. Vi har ikke vært av de som har det travlest med å få hestene i gang som traver, så fire måneder syns jeg høres veeeldig tidlig og lite bra ut.. Eneste grunn til at vi har vogn på ti
 5. Vi har kun 95 rundballer i år mot 178 i fjor. Telefonen har nesten ikke stått stille, "alle" vil ha. Men alt er solgt til en fast kunde. Alt av dyr ser nesten ut til å gå ute enda også, så tydelig at folk vil spare vinterfôret lengst mulig- forståelig nok. Vi kunne laget til tørrhøy også, men vedkommende som fikk tilbud var ikke interessert så da ble det ikke noe av. Pratet med en som jobber på slakteri, det merkes veldig godt visst at folk slakter ned buskapen sin.
 6. Dere husker Lilja? Den borkete som "aldri" kom noe nærme start?? Nå har hun endelig blitt løpsklar og skal gå sitt første løp i Drammen den 19/6! Er veldig spent! Dessverre får jeg ikke vært med, den er seig!
 7. Vi ønsker oss også ny traktor, har en trofast gammel grønn sliter nå. Men åh, den er jammen god å ha! Har en vei til huset på 800 meter, glad jeg slipper måke den for hånd! Blir en større og nyere grønn en utpå året. Går med planer om å sette opp fjøs og da er det godt å ha traktor!
 8. Endelig har jeg travhest å følge med på igjen! Onkel har kjøpt en seks år gammel kaldblodshoppe, hun var ute første løpet for han i går, lå på andre nedover oppløpet, kusken tenkte seier var i sikte(noe det var) og var etter henne en gang for mye. Heldigvis var hun i trav rimelig fort igjen og fikk en fullt godkjent fjerdepremie. Ny start på torsdag igjen.
 9. Jeg har den, veldig fornøyd(ok i størrelsen syns jeg da, har samme str i den som resten av buksene mine), både på hesteryggen og i vogn. Har også Finn Tack sin vinterbukse, liker den også veldig godt, liker vel den best siden den ikke har skinn i rumpaMen så er jo ikke det ridebukse heller da
 10. To starthester på lørdag! "Bare" prøveløp på begge da, men for de av dere som har lest i Liljatråden min- DETTE er stort!! Jeg er så sinnsykt spent!!
 11. @GunnE Fjerde må nå være bra!
 12. Lykke til, dere med starthester!
×
×
 • Create New...