Jump to content

Mille

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About Mille

 • Rank
  Føll
 1. Ahh, nei, heh, den er nok ikke så billig... Har sett en del på prestige-saler også ja! Vi har en saltilpasser i området, men er i så fall jeg som må snakke med de, men jeg er bortreist nå frem til jul, så blir ikke sal før det uansett . Har begynt å tenke på det nå i forkant da sånn at jeg i hvert fall kan vise saltilpasseren noen saler jeg har tenkt på og høre om han tenker den ville ha passet osv. Derfor jeg lagde innlegget, kanskje noen med like teit rygg hadde noen idéer og gi haha! Har noen av målene på hesten, men vil gjerne sjekke det skikkelig før jeg kjøper ja, veldig kjipt med bom
 2. Åja, har god erfaring med at spesielt de syntetiske legger seg fint langs ryggen (vi har en, men er ikke nok plass til manke i den) Har du noen anbefalinger?
 3. Helst ikke, er ganske redd for manken hennes, den har også vært øm grunnet feil sal tidligere
 4. Hesten er ikke min, og jeg er student, så har absolutt ikke mye penger å bruke - det blir en bruktsal. Hun endrer seg endel, så har tenkt mye på Wintec. 17-årig kaldblodstraver. (Hun har vært ute av arbeid en god stund grunnet skade, skal trenes opp igjen nå, og har ikke sal per nå da den gamle ikke passer lenger) Størrelse helst 16-17,5! Vid bom, og 4 fingre i kanalen. Gjerne kom med egne erfaringer og anbefalinger! Tusen takk på forhånd Legger ved bilde.
×
×
 • Create New...