Jump to content

Kristina

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kristina last won the day on October 19 2020

Kristina had the most liked content!

Community Reputation

8

About Kristina

 • Rank
  Føll

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Veterinær sjekket hesten og fant ingen skadet. Mente at han hadde vondt i musklene etter for hardt trening. Han prøvde å løpe så fort som de andre e hestene på tur. Han fikk 5 dager med kos og små skritt turer og ble bedre. Ingen får lov til å ri han. Snakket med venina og hun skjønte feilen sin etter jeg saa nei til å låne hesten igjen. Etter liten samtale er vi fortsatt stall venner. Liker ikke å være sint på mennesker for lenge... Takk for støtten!
 2. Nope... Hun mente at hesten var frisk før tur.... Null spørsmål om helsa hans nå....
 3. Leste om krysslammelse og hovbyll. Ikke noe symptomer på det. Det er begge frambeina. Banket litt i hovene :null reaksjon. Mest sannsynlig alt for hardt trening. Hest som ris på bane halv time kaan ikke galoppere to timer på tur. Veterinær anbefalte å ikke låne han ut mer.
 4. Veterinær kommer i morgen. Mente at siden han går, det kan vente. Skal kjøle ned begge beina. Takk for svaret.
 5. Hesten min er utrent. Bygger sakte kondisjon. I går lånte jeg han til venninna mi som visste om det og sa at hun skal ta han på liten skritte tur. Hesten kom svett som en gris, med gjennomvåt sjabrak og hun var stolt over å presse han til mye galopp!!!! I dag halter han. Ikke noe hevelse, ikke noe vondt steder, hovene har sammen temperatur som vanlig. Prøvde å ringe veterinær men siden deter søndag... Hvordan kan jeg hjelpe han? Er det bare musklene som ble stive og vonde etter for hardt trening? Er så redd for hesten og skuffet over hun....
×
×
 • Create New...