Jump to content

Hestejentemamma

Medlem
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13

About Hestejentemamma

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Oslo
 • Hesterase
  Welsh cob
 • Gren
  Hobby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjekk Jacek Bak Hoofcare Vi fikk anbefalt han av noen andre i stallen som er veldig fornøyd med han. Vi har hatt han en gang, og kommer til å fortsette med han.
 2. Tuuuusen takk for at du tok deg tid til å svare langt og informativt. Utrolig nyttig og lærerikt for meg. Bor i Oslo, så skal sjekke ut SN sal
 3. Ikke helt sesong. Men noen som har tips til fluedekken til en bred welch, ca str 140. Både når han står ute, men også et å bruke når man rir. Og til god fluemaske?
 4. Jeg er fortsatt nybegynner og har hatt en bratt læringskurve. Nå lurte jeg på om dere kloke og erfarne hesteeiere kan forklare litt for meg. Det snakkes om 3-delt, hack, kandar, pelham, kimblewick,++ Jeg har også funnet sider med bilde og navn på forskjellige bitt. Men kan noen forklare de forskjellige «effektene» til de forskjellige bittene? Samme med ringene, faste, løse, D, osv. Fordeler og ulemper med de forskjellige? Og... hva får man feks av et 3 del trinse bitt til 1500,- som man ikke får av et til 400,-? Og hva gjør de forskjellige typene metal
 5. Noen spørsmål om utstyr: Micklemmultibridle: Har lest i mange gamle innlegg om at dere har kjøpt det. Men få innlegg om man er fornøyd eller ikke. Så, hva er dommen til dere som bruker dette? Hva liker dere med det? Hva liker dere evt ikke med det?
 6. Ønsker å kjøpe brukt, sort str full Helst i Oslo eller omegn så jeg kan hente
 7. Det var kjekt å høre at det er slik hos flere. Hvor mye bæsjer han? Hvordan er konsistensen? Hvor mye drikkerhan? Hvorfor gjør han slik? Er det noe galt? Fryser han? Er han for varm?
 8. Hei. Takk for alle innspill. Er betryggende å lese hva dere erfarne tenker Er ikke superaktiv her, da jeg er midt i eksamensperiode. Men det er på tide med en oppdatering. Tror rett og slett hele greia var en "fase", som nå er på vei til å gå over. Litt som trassalderen på barn. Vi intensiverte ridetimene med 2 timer i uken en periode, og sakte men sikkert løsnet ting og det ble bedre. Når vi kjøpte hest var jeg forberedt på jobben, altså dra til stallen hver dag, møkke, fôre, trene, +++ Det jeg ikke var forberedt på var alle bekymringene. Hvorf
 9. Ja Ja, men vi har bare gjort det 1 - 2 ganger da den ikke er så glad i longe. Ja, sjekket av flere kyndige. Han er vanskeligere til en av døtrene mine, men begge opplever det. Nei, men det er en del av planen fremover. Må bare finne riktig person. Han kommer til uken. Det er først i det siste av vi har koblet at det kanskje kan være relatert til det. Bruker Ola Fargam, har forstått det slik at han har fagbrev og lang erfaring.
 10. En ting er sikkert, læringskurven er ekstremt bratt når man kjøper hest for første gang. Kort historikk: Kjøpte hest rett før sommeren, den gikk med sko på forbeina. Skoene ble tatt av, John Anders Johnsrud hjalp oss å få skik på høvene (ref. tidligere post). Hesten fungerte som en drøm. Ifbm full vetsjekk, vaksiner, osv sier dyrlegen at hesten virker øm og bør skos. Vi har flyttet for langt unna til at John Anders kan være vår hovslager, så vi bruker den de andre på stallen bruker. Hesten blir skodd på alle 4. I det siste har hesten
 11. Trenger tips til gode sjabrakmerker som er slitesterke og holder seg i vask.. etter vask... etter vask... . Veldig fornøyd med LeMiux sine, men litt lei de fargene. Betaler heller litt mer hvis de holder seg, slik LeMiux sine gjør, enn disse som ofte er litt billigere og blir fort stygge ved slitasje.
 12. Takk for tilbakemeldinger. Kanskje jeg bekymrer meg mye ubegrunnet? Mer bekymret nå enn de gangene jeg har fått barn
 13. Bekymret for gnaging på krybbe
 14. Hvordan ser uken ut for deres hest og rytter? Har dere en fast plan hver uke? Hvor lenge er hver økt? Hvor lange turer? Hvor mye fri? Er fri helt fri eller f.eks leietur?
 15. Gikk på en liten smell igjen i dag tidlig. Bestilte Thermobar, refleksdekken, og diverse til "apotekbaggen". Så nå kan frosten og mørket bare komme.
×
×
 • Create New...