Jump to content

Hestejente

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Hestejente

 • Rank
  Føll
 1. Hei. Jeg ønsker å bytte stallplass etter beitetid. Hesten står nå på beite hos en annen enn den jeg leier stallplass hos. Har kun muntlig avtale angående stallplassforhold. Antar når jeg sier opp nå, betaler jeg ut august-måned. Er det riktig tenkt? Dessuten lurte jeg på om det blir helt feil å si opp ved å skrive en SMS-melding? Er sikkert bedre å snakke sammen ordentlig, men oppstalleren er ikke alltid tilstede og å avtale tid virker jo også litt rart da. Dessuten kan det være greit å ha oppsigelsen skriftlig som en SMS. Hva tenker dere?
 2. Det skjønner jeg, men hvorfor finnes det så store prisforskjeller?
 3. Lurte på om det var en vanlig pris, kr. 25.000, for å betale for et dølaføll? I dette tilfelle hoppe. Eieren vil selge for denne prisen. Ser en del på FINN og der ligger de på ca. kr. 15.000. Hva mener dere er en ok pris?
 4. Takk for alle svarene Virker sånn at jeg må bite i det sure eplet ellers må jeg flytte, det er trangt om plassen der og tror ikke jeg kan komme tilbake når jeg sier opp plassen før beitesesongen.
 5. Hei. Jeg har kun muntlig avtale med oppstalleren om månedsleie, ingen andre avtaler. Var dessverre dumt av meg. Snart kommer beitesesongen og oppstalleren ønsker full betaling selv om hesten står et helt annet sted. Er det noe som kan kreves? Og hva er oppsigelsestiden på en stall når man ikke har signert en kontrakt? Hvor står det i lovverket? Noen som vet/kan hjelpe?
×
×
 • Create New...