Jump to content

Annie85

Medlem
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

About Annie85

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Østlandet
 • Hesterase
  Frieser
 • Gren
  Tur

Recent Profile Visitors

137 profile views
 1. Annie85

  Dressurgjord

  Ja for den jeg har er 60 cm men er usikker på hvor mange cm jeg burde gå opp
 2. Annie85

  Tynn hest.

  Vet denne er gammel nå. Men jeg kan forklare litt hva jeg gjorde for å få hun opp i vekt. Jeg fikk henne i Januar, da lite brukt, tynn og gikk på en veldig liten utegang, dårlig muskulert. Fikk raspet tenner før hun kom til meg og vaksine. Fikk ormkur når hun kom til meg Står inne på stall, bruker dekken når det er kaldt og når det regner/lav temp ute. Avføring er normal Blank i pelsen. Sjekket tenner av tannspesialist. Sjekket foranalyse, litt for mye proteiner men skal kjøpe nytt grovfor til høsten. Gikk på Linomega, grasspellets en stund, men fikk da mugg så det måtte jeg stoppe med. Begynte på ekstrem og olje og b-vit. Har gått ganske greit. Liker ikke betfiber i følge forrige eier men det skal prøves til høsten. Hesten er en frieser å jeg bruker den til tur, hun er 17 i år. Jeg begynte å se forandringer når jeg gikk over til ekstrem og olje, står nå på beitet, kunne trengt noen kilo til men det ser ut som det går den rette vei nå i alle fall, mangler bare en del muskler da hun ser litt spinkel ut og ikke har blitt brukt av meg noe særlig før nå siden hun var så tynn og dårlig muskulert.
 3. Annie85

  Dressurgjord

  Hei! Jeg lurer på hvor langt oppe sitter spennende til din Dressurgjord. Jeg har sal med lange gjordreimer, men ikke sånn kjeeeempe lange. Men jeg syntes ikke det er så sykt fint når spennende ligger under der shabracken ligger.. Hva gjør dere? Se på bildet så ser dere hva jeg mener
 4. Annie85

  Tynn hest.

  Tusen takk! Hu får olje nå linolje.
 5. Annie85

  Tynn hest.

  H3 kvalitet.. desverre
 6. Annie85

  Tynn hest.

  Hva skal jeg se etter i foranalysen da? Hva er bra? blir ganske forvirret av de hehe Hesten får 3 ganger med kraffor hver dag, får ikke til den 4 gangen.. Hesten kan nok være matlei ja, blir ikke jaget vekk fra matfatet, kan være lite næring, er i alle fall h3
 7. Annie85

  Tynn hest.

  Hei er det noen her som gir linomega og linfrø olje til hest? Må bare si at tenner er sjekket! Hesten må opp i vekt å gir nå luserne, linomega, multitilskudd, b vitamin. Tenker jeg skal bytte over til grass pellets når hesten har spist opp lusernen som er snart.. Hva tenker dere/hva gjør dere med tynne hester? Hesten har fri tilgang på grovfor.
 8. Jeg hadde alltid ønsket meg en hest.. å jeg skjønte ikke det som ung at det er ikke hesten som koster det er dyrlege, stallplass, mat, hovslager/trimmer og transport til og fra stallen.. Selvsagt kan man være heldig med en hest som aldri blir syk.. men man vil uansett trenge dyrlege til å gi vaksine, tannrasp.. sko må den ha også! På en måned betaler jeg rundt 4500 kr i stallplass, flis, høy, kraftfor. Hver andre måned må jeg betale ca 1500kr for sko. Men her om dagen hadde hesten kollikk.. det kostet meg 9000kr!! Da er det viktig med forsikring som jeg betaler 500-600kr i måneden men likevel dekker ikke det hele utgiften... Alle disse utgiftene er vanskelig å få til med små jobber.. Om foreldrene dine ikke har rå til det nå så er det bedre å vente til du blir litt eldre å kan få din egen jobb. I mellomtiden finnes det jo så mange hester du kan ha på halvfor, man finner jo maaange på finn som trenger hjelp med hesten sin. Du kan jo bruke pengene du jobber for til rideleier eller andre morsomme aktiviteter du kan ha med hest akkurat nå. Jeg er veldig glad at jeg ventet til jeg ble 24 år med å skaffe min første hest, da har man brukt kanskje hele livet til å ønske seg en hest men det er ikke like gøy om du egentlig ikke har råd til det! Da blir det veldig fort kjedelig om du finner ut at du må selge hesten du har blitt så glad i..
 9. Ja det er vel det jeg mener hehe! Jo altså jeg syntes gjorten glir langt bak på min.. Salen er tilpasset, bruker dressur sal nå.. kanskje jeg bruker feil gjord?
 10. Hei! Er det noen som kan forklare meg med bilder og tekst hva som er høyt og lavt gjordleie...? Lurer litt på om jeg har et problem med hesten jeg har eller at den er normal. Har ikke bilde atm.. Men tusen takk for svar på forhånd!!!
 11. Annie85

  Jones canaves

  Tusen takk for svar!
 12. Annie85

  Jones canaves

  Tusen takk! Er nok en quantum vet du ca pris på disse? Finner ikke mye på nett å alt står på tysk.. denne er brukt med litt hvit mugg.. hehe ellers god stand
 13. Annie85

  Jones canaves

  Noen som har noe erfaring med jc saler? Da tenker jeg på denne på bildet.. finner ikke serie nr eller noe merker annet en at den er en Jones canaves sal å at den har en blå linje bak på seteryggen.
×
×
 • Create New...