Jump to content

smulemor

Medlem
 • Content Count

  1,174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,005

About smulemor

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 02/11/1980

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Lier/Moss

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. Støtter kureim som du kaller det. Da har du fangstmulighet uten å være pokka nødt til å få noe over nesa på han i situasjoner som du nevner over.
 2. Ja sitter og leser nå. Men det de har kommet frem til er jo i praksis ting både jeg og mange andre har tenkt i mange år så det er godt å få det litt mer dokumentert.
 3. Likte løsningen med ringfeste på delene på nesereima. I mitt hode må det gjøre passformen mye mer behagelig for hesten siden det kke blir så statisk ? Hadde de fått til spenner i nakken istedet for på sidene eller så hadde det vært tilnærmet perfekt.
 4. Jeg bør vel egentlig holde helt kjeft. Har 3 saler i kjelleren og har ikke hest en gang Men stemmer for westernsal. Du finner ikke mer behagelig turfølge etter min mening (Og det er HELT innafor å ha med sal på jobb. Uttrykket til mine kollegaer i diver stillinger innen IT når jeg kom drassende på en diger salveske en morgen - Priceless)
 5. @Emsy Hvor mange saler har du til Brego nå ?
 6. Aha. da er jeg litt mer med. Klarte bare ikke å fatte hvilken farge dere egentlig pratet om ut i fra det bildet som ble lagt ut
 7. Men ingen av de bildene fra WF som du la ut heter jo "gul", det er der jeg er forvirra Er det den "BEC" eller palomino dere tenker på når dere omtaler fargen "gul" på isis ? Eller finnes det enda flere ?
 8. Nå er jeg forvirra... Den gule dere prater om, er det den "BCO" (eller hva det nå enn sto) cremmellosaken det var bilde av ?
 9. Egentlig et veldig godt poeng Legaat kommer med her. Mener å huske jeg så bengalakk i rosa på Maxbo ?
 10. Håper inderlig ikke du ga overpris for det liket der
 11. Vil jeg egentlig vite hva planen din er med den der ?
 12. Hjelper det at jeg har tre stykker hengende i kjelleren og ikke har hest en gang ?
 13. noen som vet hvor jeg kan finne supertykke ullsåler ? tenker på de som ofte selges i boder etc, rundt centimeteren tykke.
×
×
 • Create New...