Jump to content

Liz

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Liz

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Hordaland
 • Hesterase
  Blanding
 • Gren
  Alt mulig

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Liz

  Sal-snikksnakk

  Tips til sal til kaldblodshoppe som kommer rett fra travbanen og skal bli hobby hest? utrolig vanskelig å finne sal til henne. - store skuldre. Så trenger en som gir mye skulder frihet. - rett rygg - litt overbygd - hun er smal og har en del manke. - må kunne byttes bom i selv. - sprang /allround sal. Str 17 i sete - ikke bomløs - skrå puter - og helst i pris klassen 10 000,- pluss/minus. Kan kjøpe brukt. Tips til hva vi kan se etter?
 2. Tips til ridestøvler med solid såle, rund tupp (altså ikke slike "spisse) og som finnes i høyde 53'cm? Har mountain horse sine vinterride støvler som jeg er veldig fornøyd med. Ønsker meg liknende til bruk om sommeren og på stevner. Må ikke koste skjorta.
 3. Tusen takk for utfyllende svar:) Ja små godbiter er mer utfordrende enn store. Men sliter med at det da blir store mengder godbiter på en allerede liten og en smule for rund ponni Skal sjekke ut linkene til klikker trening. Er så mye gøy man kan lære de små ponniene. Er nytt for meg å ha en liten ponni som jeg ikke kan ri, så nå må jeg leite frem ny kunnskap og tenke trening på en annen måte enn tidligere. Skal prøve ut tipsene ang det å gi godbiter fra bakken. Vi har vært på ett kurs med Margrethe og jobbet der en økt med det å trene på og ta godbiter. Skulle gjerne hatt flere kurs med dette, en helg går fort og er begrenset hva vi fikk jobbet med. Lærte der hvor viktig timingen var med når jeg gav godbiten, i forhold til dette med at han ikke tar den pent. Har trent på dette, men har hittil ikke klart å løse problemet. Han blir bare veldig frustrert og enda verre. Jeg klarer nok ikke å være så presis som Margrethe. Tar gjerne imot flere tips til filmer om trening fra bakken.
 4. Siden jeg er for stor til å ri ponnien min, må jeg tenke alternativ trening. Han blir veldig motivert av godbiter, og jeg vil gjerne fortsette å bruke det som belønning. Problemet er å gi han fra hånden. Han blir veldig voldsom og kan fint bruke tenner. Ikke fordi han er slem, men han blir så ivrig at han ikke "ser hånden min". Har jobbet mye med lukket hånd, og at han skal ta pent. Men har ikke lykkes med å få han til å ta den pent og rolig. Noen som har tips? Kan man trene med klikker, og gi godbiten fra bakken i steden for hånden? Han blir ikke ufin og massete, det er bare selve det å ta imot godbiten som er problemet.
 5. Liz

  Linfrø

  Noen som gir vanlige linfrø istedenfor olje? Holder det å legge de i vann, eller må de kokes?
 6. Takk for alle svar. Spurte dyrlegen om dette, men de hadde aldri vært borti slike komplikasjoner. Skal ha behandler på ponnien min. Spent på hva hun sier.
 7. Har lest litt om kastrasjon og eventuelle senskader. Er det noen som har vært borti dette? http://sportshestfysioterapi.com/675-2/
×
×
 • Create New...