Jump to content

CecilieA

Medlem
 • Content Count

  1,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

CecilieA last won the day on June 22 2018

CecilieA had the most liked content!

Community Reputation

3,104

About CecilieA

 • Rank
  Innridd
 • Birthday January 25

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Gren
  Trav

Recent Profile Visitors

1,272 profile views
 1. Jeg tenkte det samme... men han sa det bare var å legge over. Vi la på begge sider da, for det hadde blitt hull i veggen.
 2. Nei, han på biltilsynet sa at det bare var å legge på utsiden.
 3. Du trenger ikke bytte hele veggen. Jeg la på en ekstra plate nederst på den forrige hengeren, ble godkjent 2 ganger
 4. Jeg ble veldig imponert av Amigo-kvaliteten i går da eldstemann hang i siden på minsten med tenna så frontspennene ble revet rett av. Men stoffet holdt
 5. Ja. Stålkontroll! Driver med trav.
 6. Intal mener jeg det het
 7. Lykke til! T har også IAD. Jeg har utebokser, ganske grov flis som ikke støver, vanner høyet (i vinter bruker jeg ensilasje, veldig deilig!), spiser høy fra bakken. Jeg har hatt en runde med maske for et år siden, og synes det funka fint! Ny rekord i 2018 på gammer’n og tegn til gammel form Har ellers blitt anbefalt Tellerup for IRAP-behandling (var i kontakt, men skulle se ann effekt på maske først, ettersom jeg hadde begynt) og å bruke en vaksine som heter Zylexis.
 8. 2 stk Kentucky innetepper (vel vel, er jo utebokser jeg har da men) som takk til gutta mine for en god sesong
 9. Så flere nordlandshester på ponnilandsleir i sommer, og de var flotte! Greie barneponnier med godt gemytt, og de gjorde det bra i trav også
 10. Jeg bløter ikke opp soyapellets.
 11. Her hørs det ut som hesten har fått overtaket på deg, og gjør som den vil. Anbefaler deg (helst med kyndig hjelp av noen som ikke er redd) å ta tilbake kontrollen før det ender med at han tar deg. En hingst med full kontroll på dette viset er farlig. Kastrer så fort som mulig, helst før du begynner å jobbe med å ta tilbake kontrollen. Usikkerheten kommer av at han ikke stoler på deg, og synes ikke du er en verdig leder. Derfor må han finne ut ting selv, istedenfor å gjøre som du sier. Denne blir ikke bedre av å sendes bort, for når han kommer tilbake til deg så er dere i samme situasjon som dere var før han ble sendt bort. Kastrer og jobb med lederskap, så vil du nok se resultater ganske kjapt når du ikke er redd lengre. Trist hvis det går så langt at du mister hesteinteressen fordi han skremmer deg. Beklager å være så direkte, men jeg synes du beskriver en svært skummel situasjon.
×
×
 • Create New...