Jump to content

Sprangrytter

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Sprangrytter

 • Rank
  Føll
 • Birthday September 7

Profile Information

 • Kjønn
  Jente
 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase
  Sportsponnier
 • Gren
  Sprang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg vil kjøpe hest, men har ikke råd til å eie den i lenger tid. Vet dere om bra møter for å tjene penger for de som er for unge til å jobbe? Foreldrene mine stiller så klart opp, men må tjene litt ekstra sånn at vi har råd til ha den.
 2. Vet noen her hva disse boksene heter evt hvor man kan kjøpe de og hvor høye de er?
 3. Ei venninne av meg solgte hesten sin for ca 2 år siden. Nå vet hun ikke hvor den er lenger da den de solgte den til nekter får å ha ponnien osv. Har noen sett den? Navnet er Anghelina. En nederlandsk sportsponni født i 03.
 4. Er det dyrere å ha hest på helfor enn eie en? Hva er forskjellen i prisene?
 5. De har broderi, men ikke for pannebånd
 6. Noen som vet hvor man kan få bestilt en pannereim til hesten sin hvor de har tatt på navnet til hesten? Ikke på stoff osv, men rett på reima, laget av bokstaver i samme type som all den andre pynten man har på reimene
 7. Har ridd i det med stallen egne hester, og det er veldig dypt og tungt (nesten vått)
 8. Stallen jeg har ponnien min oppstiller på har ikke noe særlig med hindermaterialer lenger da unger som har lånt banen har slengt de fra seg og ødelagt dem (gamle hinderstøtter lagd av tre). Jeg og ponnien min er veldig klare for å hoppe høyere enn 90 (det er det høyeste vi kan hoppe der nå). Er en stall som låner ut ridebanen sin ikke langt unna, men de har et veldig dyrt og tungt underlag, mens ridebanen på stallen jeg er oppstiller på er kun grus. Kan ponnien min bli halt eller skada om jeg hopper og rir på dem sin bane med et veldig forskjellig underlag enn ponnien min er vant til?
 9. Sprangrytter

  Fatte Galopp

  Om den traver kjappere og kjappere før den fatter galopp burde den kanskje få mere muskler? Eller så har du evt. litt lange tøyler. Husk å ha god kontakt med bittet sånn at hesten får støtte når du fatter
 10. Jeg fikk en ridetime med fôrponnien min, hvor jeg lærte hvordan jeg skulle ri den. Etter den timen hadde jeg helt forferdelig vondt i fingrene mine av å holde i tøylene (ekstremt sterk ponni), jeg hadde vondt i armene og beina som jeg måtte presse med for å skyve den ut i svinger osv. Hvordan kan jeg trene fingrene, armene og beina (sjenklene)? Hvilke treningsmetoder kan jeg bruke for å bli sterke der? Gjerne kom med tips eller noen treningsmetoder du gjør, evt. et treningsprogram for 1 uke. Hadde vært flott om alt av treningsmetodene kunne gjøres hjemme, helt uten utstyr!
 11. Er det noe man burde huske på når en skal hoppe, med en dressursal som ser ut som det på bildet under? Jeg skal ikke hoppe noe høyt. Har heller ikke sett hesten hoppe (men det er en tidligere spranghest). Er det noe som er viktig å tenke på nå som knærne ikke har mulighet til å flytte på seg siden det har knestøtte, og evt. hesten overhopper etc? (!Jeg har ingen mulighet til å bruke en annen sal!)
 12. Hvor mye veier Free Jump Soft’up Pro stigbøylene?
 13. Sprangrytter

  Mensen

  Ja, mensen da har nettopp funnet ut at jeg har et lite (stort) problem. Stallen fôrhesten min står på har ikke Do utenom inne i huset til de som eier gården. Jeg er jo der i kanskje 4 timer hver gang jeg er der. Det innebærer oftest 1 time med ridning, og de timene hvor jeg rir og har mensen er ille. Blør alt for mye når jeg rir og er i aktivitet. Noen som har slitt med samme problem og vil dele sine tips til meg
 14. Sprangrytter

  Stigbøyler

  På min fôrponni har stigbøylereimene for få hull, sånn at stigbøylene er for lange for meg i traven. Bruker freejump stigbøyler. Hvordan kan jeg få kortere stigbøyler uten å lage flere hull? på rideskolen surret man stigbøylereimen en gang rundt stigbøylen så de ble kortere, men vet ikke hvordan det fungerer på freejump stigbøyler.
×
×
 • Create New...