Jump to content

Sprangrytter

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Sprangrytter

 • Rank
  Føll
 • Birthday September 7

Profile Information

 • Kjønn
  Jente
 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase
  Sportsponnier
 • Gren
  Sprang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hesten min sleit veldig med å bite av en litt tykk gulrot her om dagen. Den klarte ikke å knekke gulroten. Kan det være noe med tenna? Evt hva
 2. Sprangrytter

  Hodelag

  Får høre mange forskjellige ting fra forskjellige personer om hvor slakk/stram en reim på hodelag skal være. jeg lurer veldig på hvor stram dere tar disse reimene på hodelagene nedenfor: (tall på reimene jeg er usikker på)
 3. Har fått beskjed av veterinær at jeg skal hoppe med den, så håper hun har rett. Hadde vært veldig kjedelig om det hadde skjedd..
 4. Fått beskjed av veterinær å begynne å trene henne som vanlig, så jeg hopper eller rir på banen annenhver uke eller med lenger tid mellom
 5. Hun har hatt varme sener, så må trene henne opp til å gå lenger på banen for å ikke belaste senene for mye
 6. Jeg holder på å trene den opp igjen til å kunne brukes 1 time på banen og være på banen flere dager i uka. Den har blitt brukt til tur i et halvt år.
 7. Min danske sportsponni, KAT 2 ELSKER å hoppe. Når jeg hopper med henne er hun utrolig sterk (vanligvis hele tida bare jeg rir på banen). Flere ganger prøver hun å låse halsen sånn at jeg ikke klarer å få hodet opp og hun kan løpe i sitt temp (veldig raskt). Det blir et slags problem da hun ikke får noen store bevegelser i galoppen og den går mere rett frem, jeg får ikke kontroll og blir bare dratt fremover som ender med at jeg står fremoverlent i salen hele tida fordi jeg ikke får satt meg tilbake. Noen som har tips? Helst tips som ikke innebærer å ri for trener da hun ikke er i god nok
 8. Når jeg hopper hinder følger beina mine etter kroppen om man kan si det sånn. Når jeg ser andre hoppe er beina plassert stødige og rolige i en perfekt form inntil hesten. Hvordan kan jeg få til det selv? Hva må jeg trene eller gjøre?
 9. Jeg vil kjøpe hest, men har ikke råd til å eie den i lenger tid. Vet dere om bra møter for å tjene penger for de som er for unge til å jobbe? Foreldrene mine stiller så klart opp, men må tjene litt ekstra sånn at vi har råd til ha den.
 10. Vet noen her hva disse boksene heter evt hvor man kan kjøpe de og hvor høye de er?
 11. Ei venninne av meg solgte hesten sin for ca 2 år siden. Nå vet hun ikke hvor den er lenger da den de solgte den til nekter får å ha ponnien osv. Har noen sett den? Navnet er Anghelina. En nederlandsk sportsponni født i 03.
 12. Er det dyrere å ha hest på helfor enn eie en? Hva er forskjellen i prisene?
 13. De har broderi, men ikke for pannebånd
 14. Noen som vet hvor man kan få bestilt en pannereim til hesten sin hvor de har tatt på navnet til hesten? Ikke på stoff osv, men rett på reima, laget av bokstaver i samme type som all den andre pynten man har på reimene
 15. Har ridd i det med stallen egne hester, og det er veldig dypt og tungt (nesten vått)
×
×
 • Create New...