Jump to content

Izzy

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Izzy

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  kvinne
 • Fra
  Trøndelag
 • Hesterase
  Frieser
 • Gren
  alt
 1. Takk for tipsene, skal sjekke ut
 2. jeg ser ikke negativt på å bli spurt, det betyr at de liker hesten. Spørs måten de spør på selvsagt men et enkelt "skal du vurdere å selge den" eller "om du skal selge hesten mens jeg har den, kan jeg få bli spurt først?" Det synes jeg personlig er greit Om jeg skjønner rett er eieren ikke mye der, som kan tyde på lite interesse, så tenker dele en egen erfaring. Jeg gikk på rideskole og hadde lenge en hest på fôr, denne ponnien elsket jeg overalt på jord, men den var privateid og ble tatt inn privat igjen. Eieren var nesten aldri oppe, det ble ikke flidd hver dag (for eieren ble sur om hun oppdaget at noen prøvde å hjelpe henne) Så stalleier tok hesten inn i skolen igjen på tvang. Det var da jeg startet for fullt med henne. Vi skulle kjøpe hest og vi ville selvsagt ha den lille djevelponnien. Fikk selvsagt nei, spurte flere ganger, men nei hesten skulle de beholde (men de var aldri der som vanlig) Til slutt fikk jeg kjøpe den, fordi en mor i stallen som var halveis på godfot med faren til eiern ringte og sa noe som at "selger dere til disse folka vil hesten få det fantastisk, de er flotte sammen. Ikke gå glipp av denne muligheten" (vet ikke nøyaktig hva som ble sagt) Etter mye om og men bestemte de seg for å selge, riktignok til overpris men de solgte den og hun var min følgesvenn i mange år før jeg pensjonerte henne da hun ikke ville arbeide hardt lenger De eierne var aldri der fordi de ikke gadd, du sier eieren til din aldri er der, gir de f eller er det tiden deres (altså at de bare drar opp og flir) Er de som de jeg nevnte så kan det gå med et lite push fra andre. Er det tiden så tviler jeg på at de ønskr å selge fordi de håper på mere tid senere men som folk har nevnt så skjer det mye i vgs tiden så å kjøpe er muligens ikke optimalt, med mindre du er som meg, totalt venneløs og hesten er det eneste som får deg ut av huset. Sats i så fall heller på fôr hest (går jo å spørre om du får ta med fôrhesten, har eieren lite tid, kanskje de vil bli letta over å slippe et år)
 3. Noen som har forslag til andre boots enn Cavallo sine? skal ha boots på alle 4 føttene, bare på tur (hesten reagerer på grus, men klarer seg i skog og ridebane i uten noen form for sko) så føler at nesten 4000 for sko som blir brukt 4 ganger i måneden er litt i meste laget. Som alt annet i hesteverdenen antar jeg det finnes et annet merke som er litt rimligere. kan selvsagt starte med sko igjen, men hun tramper av seg raskt så ender opp med stygge høver der skoene ikke sitter mer enn en uke (Mye gjørme på beitet hun står i på dagtid, dette kan ikke gjøres noe med foreløpig)
 4. Takk for svar^^ Da bruker jeg den^^
 5. dette er med panneluggen dratt til side, den vil jo dekke over en del når den brukes til daglig/på et stevne
 6. Hei ser det er litt sånn si som så med aktivitet, men prøver likevel:) I dressur reglemanget står det "Det skal brukes hodelag, som skal bestå av kinnstykker, hakerem, pannebånd, neserem, bitt og tøyler" står ikke mer utdypende om TYPE pannereim. I dressuren skal det jo være enkelt, så store midtstykker og alle regnbuens farger skjønner jeg ikke passer. Problemet mitt akkurat nå er at jeg har fargeglade reimer, eller en enkel dråpeformet pannereim. Disse går jo lenger ned enn vanlige reimer og lurer da på om dette er lov eller vil gi minuspoeng for på et stevne? står ingenting i reglene om at det ikke er lov, men vil likevel høre andres meninger/erfaringer om dette
×
×
 • Create New...