Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Albina last won the day on December 31 2017

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,537

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

643 profile views
 1. Albina

  Sal-snikksnakk

  Har bestilt meg tilsyn på salen min, den trenger litt fyll iallefall. Forhåpentligvis er det nok denne gangen også.
 2. Albina

  Ridestøvler

  Det krever et ønske om å ville bruke støvler i utgangspunktet, tenker jeg. De første ridestøvlene mine måtte jeg "ri til" først, og de ble aldri særlig gode å gå med, men de var fine å ri med etter litt tilvenning. Men hadde jeg ikke hatt et ønske om å bruke støvler hadde jeg sikkert gitt opp prosjektet med en gang. De jeg har nå er litt mykere. Litt mindre støtte, men sannsynligvis lettere å akseptere om det er uvant.
 3. Det er vel så dyrt som mange skal ha det til. Litt variasjon i prisnivå mtp fasiliteter, tjenester som er tilbudt og beliggenhet. Nærme Oslo er hovedregelen at det er dyrt. Husker noen på jobben min ville ha meg til å fortelle hva som faktisk gikk med av penger i mnd på hest, men hun ene som spurte brukte samme sum på snus i mnd når vi regnet på det..... Det handler jo noen ganger om prioriteringer. Jeg tror jeg har mer glede av pengene jeg har brukt enn hun som har brukt det opp på snus..... Men ja, man må være ærlig på hva man har råd til. Være realistisk. Er man virkelig villig til å prioritere dette hardt nok til å få det til?
 4. Litt stor. Måtte gå ned en str fra det jeg trodde jeg skulle ha. Synes ikke måleskjema som ligger på nett stemmer, dessverre.
 5. Den er som en litt solid tights, mer solid i stoffet enn ordentlige tights. Heller mot litt stor i størrelse. Jeg har en tights fra PSoS også, men den er i str 40, da var str 38 perfekt i denne. Høy i livet, som jeg liker godt. Til sammenlikning liker jeg også den originale fitsbuksa - den har lik passform. Så om det er en bukse du har prøvd og liker, så vil du nok like denne også. For oss med islandshest var den lik Hrimnirs Embla i størrelse og passform til sammenlikning. Jeg bare "måtte" ha denne. Ble helt håpløs oppi hodet av den. Hadde sikkert vært mer praktisk med den mørkeblå utgaven, men grønnfargen er. så. fin.
 6. Hva lurer du på? Den er allerede på plass
 7. https://www.psofsweden.se/sv/rider-ss19/olivia-lichen-green.html Bra nok?
 8. Grønn ridebukse fra PS of Sweden
 9. Mens jeg synes KL er både store, små og vanlig i størrelsene. De varierer fra sesong til sesong, som gjør at jeg synes de er vanskelige å forholde seg til.
 10. Albina

  Dressur på tur

  Jeg rir ganske likt på tur som på bane, synes jeg. Hater å "bare sitte på", så det går i overganger og øvelser på lik linje som på banen. Kan utnytte terrenget til min fordel også, lettere å trene galopp i bakker for min hest bl.a. Sparer å trene på tølt med hesten til mamma til vi er på veien hjem hvor han trekker bedre fremover helt av seg selv. Det byr han ikke på inne på en bane. Voltene blir å spare til banen, da. Orker heller ikke sånn frem og tilbake på en strekke. Trener i det hele tatt mest på tur, har også tidvis tatt med meg instruktører med på tur iom at det er der vi trener mest i hverdagen.
 11. Sentrert ridning ☺ av Sally Swift (eller noe liknende)
 12. Men ser hva du mener @Sivoya om hva hestens eier skriver selv på facebook. Vi har iallefall fått beskjed om å forholde oss som om den har.
 13. Jeg ser ikke noen grunn til at informasjonen jeg har fått ikke skal stemme, men kilde har jeg ikke å dele iallefall. Det er informasjon vi har fått som nærliggende stall (at de er i karantene), på direkte forespørsel har jeg fått beskjed om at den har testet positivt.
 14. Den i Lørenskog er bekreftet og stallen det gjelder er satt i karantene. Synes mange har rare tiltak. Stenger hallen for utenforstående - lurt. Men, når de som står der fortsatt reiser ut og rundt? Vet ikke, jeg...
×
×
 • Create New...