Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Albina last won the day on December 31 2017

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,550

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. Tenkte på akkurat den samme. For han var jo litt halt diffust her og der, ble nesten verre mens man bedøvde ut ledd for ledd for utredning , og ingenting gav mening mens man forsøkte å finne årsak. Men han har jo blitt mye bedre nå etter operasjonen, ble vel egentlig helt bra. Fantastisk at man fant årsaken.
 2. Synes kanskje ikke noen av de hestene mine bryr seg spesielt om vær egentlig, men Albina fungerer dårlig hver eneste høst. Har ingenting å si om det er en varm/kald/våt eller tørr høst, hun er alltid på sitt absolutt kjipeste å ri i september. Tror det er pelssettinga som setter henne ut av spill? Men vet ikke. Hestene mine har derimot en svært værsyk eier, jeg hater å ri i regn. Hvis jeg blir våt og kald på hendene er turen litt ødelagt.
 3. Glemte stigbøylereimer som jeg skulle kjøpe, men huska å kjøpe belte. Som er veldig spennende.
 4. Eneste som tok muggen til Albina i gamle dager var den derre "vaniljesausen" som Bjerke lagde. Kosta flesk, men da ble det i orden. Aldri fått med meg hva som faktisk var i den. Den er kanskje blitt litt utdatert? Ikke hørt om noen som har brukt den på hundre år, og det er sikkert 6-7 år siden Albina slet med mugg sist gang.
 5. FK sin finnes vel som pulver også? Sånn.... granulat heter det? Eller innbiller jeg meg ting nå?
 6. OooooOoooo. Føsj med deg @Issa, du oppfordrer til så ufornuftig atferd!
 7. Hva slags frakk har du da?
 8. Det spørs på så mye. Da jeg arrangerer litt enkle sprangtreninger med en lokal dame så synes jeg det er helt fint å være mer enn en. 3 stk sammen er i grunn perfekt. Å være aleine på sprangtime ser jeg for meg at er som en PTtime. Ingenting jeg er interessert i. Men om det er litt mer dyre helgekurs foretrekker jeg å være alene på timen, tror jeg. Ny instruktør trenger jeg mer tid med, men om det er gamle kjenninger trenger jeg egentlig ikke så mye tid på en time. Da kan jeg varme opp på forhånd selv. Ofte iallefall. Men alt spørs litt på hvordan instruktøren er synes jeg, de legger jo gjerne opp et opplegg - som da passer med tidsrammen de velger. Mange er flinke å lage til et opplegg som passer stilen de har. Er min mening.
 9. Et par vinterridestøvler. Som jeg har hatt lenge men aldri helt orka å ri inn. Min mor tjuvlånte de og der kommer de til å bli.
 10. Jeg tenker samtidig at hvis dette er prisen fremover så er det vel ikke vits i å krangle mye. Uansett så er dette et menneske du må forholde deg til videre og som sannsynligvis kan si deg opp som oppstallør også. Om det er riktig å gjøre dette mot oppstallørene sine, tja, det tror jeg ikke, men vet ikke om det er verdt å krangle om heller. Om dette er stedet du ønsker å stå oppstallet mener jeg.
 11. Albina

  Utstyrstråden

  Har prøvd på den første buksa der, og det ble ikke kjøp for å si det sånn. Ganske liten i str, og fasongen passet iallefall ikke hverken meg eller min mor. Overraskende stiv i stoffet.
 12. Albina

  Webbers

  Godt vi fant ut av dette, på tide med nye par hos meg også.
 13. Albina

  Webbers

  Er ikke 70cm vanlig "damestørrelse"? Nå ble jeg usikker med en gang jeg skrev noe her.....
 14. Jeg har oppklipt gammelt sengetøy og håndklær til kluter. Det fungerer like fint som dyrere saker. Orker ikke engangsservietter til sånt, de tåler for lite.
×
×
 • Create New...