Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  2,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Albina last won the day on December 14 2020

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,587

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

1,065 profile views
 1. Albina

  Sal-snikksnakk

  Jeg har bare sett en i levende live en gang, og så for meg at setet ble veldig rart? Stigbøylefestet var altfor langt bak. På den jeg så den ene gangen da. Vet ikke om det er sånt som kan flyttes på også? Tror ideen kan være god? Kan ikke helt huske om jeg kjente på putene under. Isåfall gjorde ikke den delen noe varig inntrykk på meg.
 2. Du får ta runden gjennom de du kjenner som har utstyr i riktig størrelse og prøve litt forskjellig. Jeg har god erfaring med Prestiges UFO selv, men også god erfaring med å ha noen å bytte på med. Det kan jo ta litt tid før symptomene går over også, "muskelminnet" vil vel sitte i en stund.
 3. Isj, litt tander han. De røde er mer robuste
 4. Hvilken av de tre er det? Eldst, yngst, mellom?
 5. Albina

  Sal-snikksnakk

  Akkurat de fine kvalitetene Albina har også. Heldigvis landa hun i Prestigefasong til slutt, så har hatt den i mange år. Hun har ikke endra fasong over ryggen på 3 år. Krysser fingrene for at hun i en alder av 20 bare blir der nå. Men vet akkurat hvor frustrerende det er, stoooor sympati. Håper Danmark kan gi deg uttelling på sikt. Evt så er det vel en del i Vestbytraktene som har hatt sånne saler da Julie underviste (underviser?) i området i mange år. Du kjenner jo noen i traktene der kanskje?
 6. Albina

  Sal-snikksnakk

  Du er så heldig med den tønneryggen ass - høres jo ut som Albina du beskriver. Den likner litt på de gamle Hillbarene når du sier det, ja. Falt litt ut av markedet nesten de, men er kanskje mer å oppdrive brukt i f.eks. Danmark? Jeg likte de ikke så godt, men jeg er 10cm kortere enn deg og særs kort i beina. Så vi ser nok ikke etter de samme tingene i et sete.
 7. Albina

  Dressurprat

  Det er jammen ikke lett å undervise Tror det er fint å få forklart hvorfor, jeg.
 8. Det er jo en god historie etterpå Freidig da.
 9. Det er noe med det å formulere seg assa. Vi skulle ha et sånt morrostevne en gang på stallen, og da var det ei som skulle komme for å dømme - hun reklamerte med at hun hadde jo "tatt dommereksamen"..... At hun hadde strøket på disse eksamenene (for det var faktisk flere forsøk også), det unnlot hun å fortelle. Har også sett hun har solgt hester på samme måte.
 10. Skjedde det samme med gamlemannen vår her i våres, han trengte tannsjekk/fiks. Det gikk ikke over øyeblikkelig etter fiksen, men det gikk gradvis vekk igjen etterpå. Skummet bare voldsomt på en side han, forøvrig. Den andre siden var "normal".
 11. Det husker jeg når vi kjøpte han første hesten vår. At vi måtte kjøpe alle børster og pussekasse. Sånn koselig minne. Kjøpte selvfølgelig bare ræl av noen børster, tok litt tid før vi skjønte hva vi egentlig trengte. Pussekasse eller bag er det en del år siden vi har hatt - nå er alt i FKbøtter.
 12. Ardor.no pleide å selge Kerrits i Norge. Ser de har pause når jeg går på nettsiden. Synd, for hun som drev var hyggelig og ordentlig. Håper hun starter opp igjen.
×
×
 • Create New...