Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Albina last won the day on February 5

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,568

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. Skjedde det samme med gamlemannen vår her i våres, han trengte tannsjekk/fiks. Det gikk ikke over øyeblikkelig etter fiksen, men det gikk gradvis vekk igjen etterpå. Skummet bare voldsomt på en side han, forøvrig. Den andre siden var "normal".
 2. Det husker jeg når vi kjøpte han første hesten vår. At vi måtte kjøpe alle børster og pussekasse. Sånn koselig minne. Kjøpte selvfølgelig bare ræl av noen børster, tok litt tid før vi skjønte hva vi egentlig trengte. Pussekasse eller bag er det en del år siden vi har hatt - nå er alt i FKbøtter.
 3. Ardor.no pleide å selge Kerrits i Norge. Ser de har pause når jeg går på nettsiden. Synd, for hun som drev var hyggelig og ordentlig. Håper hun starter opp igjen.
 4. Jeg har altså ingen plan for noen. Vet ikke om jeg har hatt en veldig spikra plan noen gang for hestene egentlig. De har mer fridager nå enn før, minst 2 dager i uka. Begge går som håndhest 1 gang i uka (minst, helst mer). Rir mest på tur, selv om vi rir mest "treningstur", med tempo og dressur langs veien. Er ikke på banen hver uke en gang. Rir en gang i blant for sprangtrener, på det meste en gang annenhver uke. Nå som jeg jobber en vanlig jobb kunne jeg jo kanskje hatt litt mer struktur, en av hovedgrunnene til at det aldri har vært særlig planlagt før har vært fordi jeg har
 5. Ja, enda litt tung den banen ja, men gøy å få litt trening
 6. Så gøy, hvor og når skal du starte?
 7. Liggesår skal vel godt gjøres så lenge de er bevisste og bevegelige
 8. Også er jeg veldig glad for frontutlaster. Litt forskjellig hva folk synes om det, men jeg liker det. Deilig å åpne både dør og lem foran når man laster inn. Så først ordentlig på 511 på messa i Lillestrøm i februar Både jeg og familien var helt sjokkerte over hvor stort det var innvendig. Så da slapp vi å se mer på de. Men flotte de også, om man har en sånn stor hest da.
 9. Sånn som meg! Jeg er veldig fornøyd. Har litt mindre hester enn deg, men den er jo veldig tilpasningsdyktig (Om man kan skrive det ) Trodde vi skulle ha 511 men der var det jo danseplass, det trengte vi ikke.
 10. Albina

  Utstyrstråden

  Det går overraskende bra med den vanlige ufoen - jeg har jo en liten islandshest (på 135cm sikkert), og vi fikk prøvd både ponni og vanlig størrelse, det var ikke det samme. Hun ville kun ha vanlig størrelse. Noen hester liker de visst ikke, men Albina liker den veldig godt.
 11. Jeg tror ikke min er den aller nyeste modellen selv om den er helt splitter ny. Så den nyeste modellen på stand når det var hesteshow på Lillestrøm i februar. Den hadde litt flere duppedingser å tilby, den var fin, men vi var avhengige av å forhandle prisen først og fremst. Ble 506 da vi innså at vi aldri kom til å ha bruk for så mye plass som det er i 511. Jeg var helt overbevist om at vi skulle ha 511 før vi kunne sammenlikne de fysisk.
 12. Gled deg, jeg har akkurat fått hb506 (?!) Ifor og er veldig fornøyd. Har tatt med frontutlaster, da. Han ene som står litt dårlig på hengere har gjerne vært svett før på henger, og det er han ikke lengre med denne hengeren. Smart med sånn høyduk, det tror jeg jammen jeg skal kjøpe meg også.
 13. Men hva slags sal, hæ hæ hæ?
 14. Albina

  Sal-snikksnakk

  Man må aaaaldri prøve dyrere enn man har tenkt til å kjøpe. Hallo.
×
×
 • Create New...