Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  2,009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Albina last won the day on April 6

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,597

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

1,108 profile views
 1. Bruker nok noen penger på hestemat med årene. Går mye på han eldste for å holde vekta på han. Orker ikke å regne på det, vet bare jeg er innom FK ca annenhver uke nå. Hun "yngste" (20) er nok relativt billig i drift med bare antydning til betfiber/gresspellets morgen og kveld.
 2. Det står utløpsdato på sekkene når man kjøper de. Er som regel holdbare en god del måneder.
 3. Var akkurat det om hunder jeg skulle si også Er ei på jobb som nettopp har fått seg valp fra Sverige. Det var visst ikke et problem å få gjennomført.
 4. Albina

  Sal-snikksnakk

  Jeg har bare sett en i levende live en gang, og så for meg at setet ble veldig rart? Stigbøylefestet var altfor langt bak. På den jeg så den ene gangen da. Vet ikke om det er sånt som kan flyttes på også? Tror ideen kan være god? Kan ikke helt huske om jeg kjente på putene under. Isåfall gjorde ikke den delen noe varig inntrykk på meg.
 5. Du får ta runden gjennom de du kjenner som har utstyr i riktig størrelse og prøve litt forskjellig. Jeg har god erfaring med Prestiges UFO selv, men også god erfaring med å ha noen å bytte på med. Det kan jo ta litt tid før symptomene går over også, "muskelminnet" vil vel sitte i en stund.
 6. Isj, litt tander han. De røde er mer robuste
 7. Hvilken av de tre er det? Eldst, yngst, mellom?
 8. Albina

  Sal-snikksnakk

  Akkurat de fine kvalitetene Albina har også. Heldigvis landa hun i Prestigefasong til slutt, så har hatt den i mange år. Hun har ikke endra fasong over ryggen på 3 år. Krysser fingrene for at hun i en alder av 20 bare blir der nå. Men vet akkurat hvor frustrerende det er, stoooor sympati. Håper Danmark kan gi deg uttelling på sikt. Evt så er det vel en del i Vestbytraktene som har hatt sånne saler da Julie underviste (underviser?) i området i mange år. Du kjenner jo noen i traktene der kanskje?
 9. Albina

  Sal-snikksnakk

  Du er så heldig med den tønneryggen ass - høres jo ut som Albina du beskriver. Den likner litt på de gamle Hillbarene når du sier det, ja. Falt litt ut av markedet nesten de, men er kanskje mer å oppdrive brukt i f.eks. Danmark? Jeg likte de ikke så godt, men jeg er 10cm kortere enn deg og særs kort i beina. Så vi ser nok ikke etter de samme tingene i et sete.
 10. Albina

  Dressurprat

  Det er jammen ikke lett å undervise Tror det er fint å få forklart hvorfor, jeg.
 11. Det er jo en god historie etterpå Freidig da.
 12. Det er noe med det å formulere seg assa. Vi skulle ha et sånt morrostevne en gang på stallen, og da var det ei som skulle komme for å dømme - hun reklamerte med at hun hadde jo "tatt dommereksamen"..... At hun hadde strøket på disse eksamenene (for det var faktisk flere forsøk også), det unnlot hun å fortelle. Har også sett hun har solgt hester på samme måte.
×
×
 • Create New...