Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Albina last won the day on December 31 2017

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,541

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Du kjenner da lørenskog godt da Cathrin. Masse fine muligheter, og du vet nå om mange av de. Hva med der Officerrittet går ute i Nannestad?
 2. Er foreldrene mine sin, sånn egentlig, og de stoler ikke på at folk ikke vil bruke den på hester......
 3. Jeg har egentlig vært fornøyd med Gaupenhengeren vi har hatt i 10 år. Den har trofast gått gjennom alle kontroller og ikke kostet en krone i reparasjon - helt til i år. Nå avgår den med døden da den ikke vil bli reparert for mer enn han er verdt og jeg følger tett med på alle som skriver her nå om diverse merker. Men den gamle har ligget godt på veien og vært god å kjøre med. En trofast venn.
 4. Hun ene venninna mi har en helt ny en som ser lekker ut, men den andre venninna mi som også har en fin en derfra, den hengeren er det alltid noe galt med. Den er ikke mange år gammel, og ikke veldig mye brukt heller. Jeg stiller meg litt skeptisk til kvaliteten, mener jeg. Utformingen er fin, den.
 5. Albina

  Sal-snikksnakk

  Prøve Asthor sin, en halvgammel ideal? Synes du nettopp beskrev ryggen hans.
 6. Albina

  Utstyrstråden

  Og min stod på salrom med varierende temp hele året. Har fryst litt diverse der inne før. Jeg fikk sikkert en god batch og du en dårlig?
 7. Albina

  Utstyrstråden

  Så rart, jeg brukte opp hele min da jeg hadde den, og fikk aldri det problemet. Likte den veldig godt. Som minner meg på at jeg snart er tom for den jeg har nå....
 8. Albina

  Utstyrstråden

  Jeg har et lager med gammelt sengetøy/håndklær som jeg klipper opp i biter for pussing. Liker kluter bedre enn svamper, og det er gratis.
 9. Albina

  Sal-snikksnakk

  Hurra. Vært en tur med begge hestene på salsenteret og fått beholde begge salene. Puhhh. Jeg regna jo det med det, også, men så vet man aldri helt. Visste det trengtes litt justeringer, men heldigvis bare på det vi allerede har. Albina hadde lagt seg ut en liten cm bakerst i salleiet, men null stress. Bare litt etterfylling i stoppen der. Asthor har vagt lagt seg litt ut, og hans sal trengte en full omstopp og litt småreparasjoner. Alt som er gjort er deilig. Nå kan vi dra på hytta i sommer og ri litt lengre turer med god samvittighet. Også deilig med en god økt i ridehuset når min egen hest var raskt unnagjort med tilpasning, da. Hun var liksom fiks i orden med en gang, så da gikk de videre til Asthor, og da kunne jeg og Albina kose oss i fred.
 10. Albina

  Sal-snikksnakk

  Har bestilt meg tilsyn på salen min, den trenger litt fyll iallefall. Forhåpentligvis er det nok denne gangen også.
 11. Albina

  Ridestøvler

  Det krever et ønske om å ville bruke støvler i utgangspunktet, tenker jeg. De første ridestøvlene mine måtte jeg "ri til" først, og de ble aldri særlig gode å gå med, men de var fine å ri med etter litt tilvenning. Men hadde jeg ikke hatt et ønske om å bruke støvler hadde jeg sikkert gitt opp prosjektet med en gang. De jeg har nå er litt mykere. Litt mindre støtte, men sannsynligvis lettere å akseptere om det er uvant.
 12. Det er vel så dyrt som mange skal ha det til. Litt variasjon i prisnivå mtp fasiliteter, tjenester som er tilbudt og beliggenhet. Nærme Oslo er hovedregelen at det er dyrt. Husker noen på jobben min ville ha meg til å fortelle hva som faktisk gikk med av penger i mnd på hest, men hun ene som spurte brukte samme sum på snus i mnd når vi regnet på det..... Det handler jo noen ganger om prioriteringer. Jeg tror jeg har mer glede av pengene jeg har brukt enn hun som har brukt det opp på snus..... Men ja, man må være ærlig på hva man har råd til. Være realistisk. Er man virkelig villig til å prioritere dette hardt nok til å få det til?
 13. Litt stor. Måtte gå ned en str fra det jeg trodde jeg skulle ha. Synes ikke måleskjema som ligger på nett stemmer, dessverre.
 14. Den er som en litt solid tights, mer solid i stoffet enn ordentlige tights. Heller mot litt stor i størrelse. Jeg har en tights fra PSoS også, men den er i str 40, da var str 38 perfekt i denne. Høy i livet, som jeg liker godt. Til sammenlikning liker jeg også den originale fitsbuksa - den har lik passform. Så om det er en bukse du har prøvd og liker, så vil du nok like denne også. For oss med islandshest var den lik Hrimnirs Embla i størrelse og passform til sammenlikning. Jeg bare "måtte" ha denne. Ble helt håpløs oppi hodet av den. Hadde sikkert vært mer praktisk med den mørkeblå utgaven, men grønnfargen er. så. fin.
×
×
 • Create New...