Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Albina last won the day on February 5

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,562

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

865 profile views
 1. Albina

  Utstyrstråden

  Hun har også monoflap
 2. Albina

  Børster

  Jeg bruker svetteskrape til 10 kr, plastbørste til 5kr og en passe stiv og passe langhåra helt vanlig, antar syntetisk, børste. Ganske ujålete på dette, samtidig som jeg er ganske spesifikk på hva jeg liker. Bytta nettopp ut den sistnevnte da den forrige var utslitt, fant endelig en som var "riktig" på FK fra Heimer. Jeg vet bare hvordan de skal kjennes ut.
 3. Han ene min har stått på utegang og trivdes jo med det i mange år. Brukte ca aldri dekken heller den gangen. Sånn som det er nå i den flokken han står i nå ville jeg ikke hatt ham på utegang. Han elsker å ligge og purke i flisa om natten, og da sjefen ute ikke lar ham være i skuret tror jeg ikke han hadde fått hvile seg skikkelig. Da han stod på utegang hadde han god tilgang på skur - og stod timesvis inne når han valgte selv. Men det er kanskje en veldig menneskelig måte å tenke? Synes utegang i utgangspunktet er en veldig god idé iallefall, er positiv til å ha utegangshest igjen på et senere tidspunkt.
 4. Veldig seint oppdatering, men hengeren ble solgt med all informasjon om mangler tilgjengelig. Var flere som ville ha den faktisk. Så det var et godt råd, som ble fulgt til slutt. Etter flere hadde sagt det samme. Var noen hestefolk som skulle fikse manglene selv.
 5. Det er vanlig praksis. Før hadde vi sommerpris og vinterpris, men da prisen skulle øke for noen år siden var alle enige i at det var lettest å betale det samme hele året istedenfor å øke vinterprisen mer. Vi har da tilbud om sommerbeite på stallen om sommeren. Og alltid noen som gjerne skulle flytta inn der også, om det spiller noen rolle.
 6. Stevnejakke er gøy da, hva slags?
 7. Mamma har lagd sparekonto for Stiernafrakk da Så det er målet hennes neste år
 8. De mente at vi kunne diskutere prisen så vi kunne få en ny innenfor budsjettet vi har satt, så kanskje? Vi får se, da. Fikk iallefall sett godt på hengere og sammenliknet litt. Innså at det vi egentlig så for oss er fryktelig, fryktelig stor plass til så små hester Så da skal vi ha den mindre modellen.
 9. Døh, jeg også! 5 saltsteiner, 2 bøtter. Det var gevinsten. Men etterspillet er kanskje ny henger, da...... Fikk snakka med flere selgere i helga. Men fikk prøvd flere ting jeg syntes var fint, men som ikke var fint på/Eller sånn jeg trodde. Det er jo greit å få sett litt, få avromantisert noen drømmer.
 10. Asthor hos meg likte soyapelletsen godt, men pleide ikke å være så glad i lucernen sin. Helt til i år. I år sluker han det. Så han har... ombestemt seg? Han har bare fått enten eller altså. Er noen år siden han fikk soyapelletsen sist.
 11. Den er best. Vi har hatt vår i sikkert 10 år, ikke akkurat hard bruk, men like hel og fin som alltid. Vår ser ikke brukt ut.
 12. Hestifokus har en veldig god en. https://hestifokus.no/butikk/saler-og-utstyr/salvesker den første som heter stowaway. Den er nett, det er overraskende mye plass om man vil ha mer, men også god med lite oppi. Sitter veldig nett og fint rundt salen.
 13. Romerike Klinikken under Moen som opererte han typen her på nytt. Det blir jo en vurdering av arret og helhetsinntrykk. Han her hadde et stivt, klumpete arr. Mer enn alle de andre på stallen. Og om du dro i bakbeina protesterte han, mulig fordi det ble stramt i arret. Litt sånn.... skrævstutt i bakbeina. Dette er jo borte nå.
 14. En på stallen. Forøvrig den samme som Elisabeth kjenner til. Han ble operert nå i desember. Han var av/på halt, var vanskelig å stadfeste hvor haltheten satt, hesten ble surere og surere. Kom tilbake samme låsningene om igjen og om igjen. Han var da 7 år? 6 år? Når man begynte utredning. Var på full halthetsutredning uten å bli klokere. Det var kiropraktoren (også veterinær hun her) som ønsket å få hesten mer utredet (for mulig halthet) i utgangspunktet da hun behandlet den samme låsningen gjentatte ganger. Det var også kiropraktoren som til slutt foreslo å utrede kastrasjonsarret (hun har vært på mye kurs om bindevev etc). Og kirurgen var helt enig i å fikse bare han kjente på arret. Hesten virker mye mer fornøyd nå, han går løsere og ledigere. Er ikke av/på halt. Vi syntes det var rart problemene skulle komme så lenge etter kastreringen, men det var visst mest vanlig at det tok noen år å bli problematisk. Vi vet nå også hvordan alle kastrasjonsarrene på stallen kjennes ut, for nå har vi gått for å kjenne og sjekke på de fleste.
×
×
 • Create New...