Jump to content

Albina

Medlem
 • Content Count

  1,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Albina last won the day on February 5

Albina had the most liked content!

Community Reputation

1,565

About Albina

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

932 profile views
 1. Jeg tror ikke min er den aller nyeste modellen selv om den er helt splitter ny. Så den nyeste modellen på stand når det var hesteshow på Lillestrøm i februar. Den hadde litt flere duppedingser å tilby, den var fin, men vi var avhengige av å forhandle prisen først og fremst. Ble 506 da vi innså at vi aldri kom til å ha bruk for så mye plass som det er i 511. Jeg var helt overbevist om at vi skulle ha 511 før vi kunne sammenlikne de fysisk.
 2. Gled deg, jeg har akkurat fått hb506 (?!) Ifor og er veldig fornøyd. Har tatt med frontutlaster, da. Han ene som står litt dårlig på hengere har gjerne vært svett før på henger, og det er han ikke lengre med denne hengeren. Smart med sånn høyduk, det tror jeg jammen jeg skal kjøpe meg også.
 3. Men hva slags sal, hæ hæ hæ?
 4. Albina

  Sal-snikksnakk

  Man må aaaaldri prøve dyrere enn man har tenkt til å kjøpe. Hallo.
 5. Å nei, lykke til med lille Silkesvarten, krysser fingrene.
 6. Silkesvarten! Fin
 7. Den er fin. Er noen hester som ikke liker den, og Albina liker ikke ponniutgaven av den.
 8. Den er dessverre stygg. Men gjør nytta si, så jeg lever med den. Men prøver den ikke på den andre hesten vi har som er mindre komplisert i gjordeleiet - vi rir tross alt mye samtidig på hestene våre, og om ting fungerer med den gjorden han har så skal han ikke få en sånn kjempedyr for morro skyld.
 9. Albina liker den, Frodi liker den. Håpløse gjordeleier. Men prisen....
 10. Det er nettopp som Eva skriver. Problemene kan ligge i om hesten blir skadet i prøveperioden - hvem skal ta seg av dette? Hvem skal betale for dette? Det er gjerne snakk om stor verdi. Om kjøper ombestemmer seg og leverer hesten i en helt annen stand enn den ble levert i, hva gjør man da? Den har blitt trent på en helt annen måte enn selger hadde f.eks. Skal hesten settes sammen med andre i denne perioden? Det spørs helt selvfølgelig hva slags hest man selger, men jeg forstår godt at nesten ingen vil sette ut på prøve. Blir med på argumentet på at salget også kan ta mer tid evt - du får ikke solgt hesten til andre interesserte heller mens den er ute på prøve. Har vært borti noen selgere (som driver kun med salg av hest vel og merke) som lar kjøper evt bytte i en annen hest om det skjærer seg, men da mot en ny vet.sjekk på at hesten fortsatt er helt frisk. Jeg kan godt skjønne at kjøpere ønsker å ha hesten på prøve. Men skjønner også selgere som ikke vil, og det står de fritt til å velge. Lik som at kjøpere da står fritt til å velge en annen hest.
 11. Albina

  Utstyrstråden

  Hun har også monoflap
 12. Albina

  Børster

  Jeg bruker svetteskrape til 10 kr, plastbørste til 5kr og en passe stiv og passe langhåra helt vanlig, antar syntetisk, børste. Ganske ujålete på dette, samtidig som jeg er ganske spesifikk på hva jeg liker. Bytta nettopp ut den sistnevnte da den forrige var utslitt, fant endelig en som var "riktig" på FK fra Heimer. Jeg vet bare hvordan de skal kjennes ut.
×
×
 • Create New...