Jump to content

AstridN

Medlem
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

AstridN last won the day on January 4

AstridN had the most liked content!

Community Reputation

945

About AstridN

 • Rank
  Unghest
 • Birthday 21/02/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Sørum
 • Hesterase
  New forest og welsh cob

Recent Profile Visitors

618 profile views
 1. Den ene ponnien har dekken fast hele vinterhalvåret (bortsett fra når hun brukes), den andre kun ved dårlig vær (vind og nedbør). Og så refleksdekken på tur ved behov. Bruker sprangbelegg foran når de hopper, ellers aldri noe på beina.
 2. Ja, den stranda der er fantastisk Vi var der jo i fjor, og elsket det, men er usikker på om det fins noe stall der som har turridning? Tenkte å dra på ferie uten hestene for en gangs skyld
 3. Vanskelig å lande ferieplaner når en absolutt vil til syden, en til Island, en til Rømskog osv. osv. Men minste felles multiplum er et sted i Norge vi kan kjøre til med campingvogn og ri flotte dagsturer, alle fire. Helst på strand. Gjerne islandshest. Må være vakkert. Har fått anbefalt Hov i Lofoten, det ser helt perfekt ut, men har hørt at det er vanskelig å kjøre med campingvogn på kystveien? Var på Venabu i fjor, flott der, men prøver gjerne noe nytt. Kan gjerne være lite og enkelt (helst så lite turistifisert som mulig, jeg er den som vil til Rømskog fordi det ikke er noen folk der )
 4. @stinej så herlig med tur i dagslys og SOL!
 5. Fikk litt penger til jul, så da kunne jeg endelig kjøpe ny hjelm Ikke så lett å finne en brun nøytral som jeg ville ha, endte opp med en litt mer bling enn jeg pleier, men er fornøyd! Gikk for EQ3 mips, jentene har lik i svart og jeg vet at den er god. (Yngstejenta synes det er dødsflaut å ha hjelm i samme merke som mamma, men )
 6. Helt bart igjen... Dagens tur gikk gjennom kulturlandskapet i nabolaget, som også er ganske flott i strålende sol. (Ikke så lett å ta fint bilde mellom ørene når det blåser så manen står opp i pønkersveis ) Med mitt trofaste turfølge 15-åringen.
 7. Ifjor var vel målet å bli tryggere på hest generelt, ved håndtering og ridning. Det målet nådde jeg! Jeg - lærte å håndtere hest helt selv (ta inn fra paddock, pusse, sale på og ta på hodelag alene) - lærte generelt masse om ridning - startet rideskolestevne - begynte å galoppere på tur - deltok på distansestevne i 2019. Mål for 2020: - ri tur helst to ganger i uka, minst én - få flyt på lettridningen - lære å galoppere ordentlig på bane - delta på minst ett distanseritt - ha skadefri hest - bli flinkere til å rygge med hestehenger - ikke havne på Luksusfella pga. hestene
 8. Hæææ, skjønte du ikke det Helt riktig som @Anananas sier, det er lensekar (fylt med stein og festet til bunnen) som ble brukt for å holde igjen tømmeret.
 9. Godt nytt år! Mitt viktigste nyttårsforsett er å ri mer tur, og da har man vel ikke så mye annet å gjøre 1. januar enn å sette standarden med en fin morgentur Her ser vi ut over Glomma. Snøen er borte og vi sitter igjen med kjip hålke, men alltid godt å komme seg litt ut likevel! Vil gjerne se bilder fra deres turer!
 10. Betaler ca. 1600 for jobben - sko og kjøring kommer i tillegg.
 11. AstridN

  Kapsun

  Ja, det tror jeg på, den ser ut til å være av veldig god kvalitet
 12. AstridN

  Kapsun

  Det stemmer at jeg har den samme som @Sivoya, bruker den til både groundwork og ridning og er kjempefornøyd! Fin, delikat skinn og sitter godt på ponnisens hode. Litt dyr, da Men satser på at den holder lenge!
 13. AstridN

  Crw Somerset støvler

  Jeg kjøpte disse for en måned siden, og er skikkelig positivt overrasket! De er gode å både gå og ri med, og har vært vanntette i timesvis hele denne våte måneden. Helt greie å få av og på, selv om det selvfølgelig hadde vært enda bedre med glidelås som på vanlige ridestøvler. Ikke veldig tykt fôret, kanskje lurt å ha plass til en ullsåle til vinteren, men ikke kalde heller. Bruker dem hver eneste dag
 14. AstridN

  Sal-snikksnakk

  Jeg elsker å ri barbak på Odin - verdens mykeste, varmeste, tjukkeste dølahestrygg, kombinert sofapute og varmeflaske Så jeg vil gjerne ha en unnskyldning til å gjøre det
×
×
 • Create New...