Jump to content

AstridN

Medlem
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

AstridN last won the day on June 5

AstridN had the most liked content!

Community Reputation

741

About AstridN

 • Rank
  Unghest
 • Birthday 21/02/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Sørum
 • Hesterase
  New forest og welsh cob

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. Gjorde et raid på Høøks i går Nye stigbøylereimer (det går jo ikke an å ha brune reimer på svart sal, halloooo), tøyler (når man er så dust at man legger dem på bakken foran hesten), olivengrønn sjabrakk (som ser litt for fancy ut for den stallen vi er på, det ser ut som om jeg er en skap-Østern brug-dame Men fin da! Så jeg er vel kanskje det), regnkåpe (så nå regner det sikkert ikke mer i sommer!), greip med teleskop-skaft (endelig fant jeg det! Så slipper vi å ha et møkkete greip stikkende fram mellom setene i bilen på stevne ) og fluemaske med solbrillemønster Ja, også rosa gummibelegg til stigbøylene for fargematching på høyt nivå
 2. Odin fikk ny sal, men etter sjekk hos salmaker viste det seg at den var litt bred til ham. Salen passer en ordentlig bred hest med rett rygg, har tidligere vært brukt av en annen dølahest. Salen er noen år, men den er helt fin. Gjortreimene er helt nye. Ekstra vid bom, 18" i setet. Pris: 3000. Kan prøves i Sørum (mellom Oslo og Gardermoen) eller sendes mot forhåndsbetaling. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=151329220
 3. Tusen takk for tips, @Ninahei! Kjempebra! Jeg kjenner lite til Pinterest, skjønner at jeg får teste det ut
 4. @Sunniva Tusen takk for tips, det treningsprogrammet så jo veldig bra ut Tøying trengs!
 5. Etter noen dager på sofaen med potetgull og Netflix kjenner jeg at jeg kommer til å bli gal av å ikke ha hest å ri i nesten hele sommer Er det noen som har tips til ting jeg kan gjøre for å bruke energien på noe konstruktivt (men riderelatert - ikke vaske huset ) Gode styrkeøvelser som hjelper på sitsen, for eksempel? Bra bøker om ridning?
 6. AstridN

  Utstyrstråden

  Jeg tenkte masse på støvler og bestemte meg for å gå for Langdale Ariat... Utrolig fine... Men så passet de ikke i noen av størrelsene! Ble for vide rundt hælen så jeg kjippet når jeg gikk, også i bittesmå størrelser. Æsj, æsj. Ble så skuffa Salg en dag til på lignende støvler på Horze, men ble litt skeptisk til den type støvler i det hele tatt, uten glidelås. Noen som har lignende med glidelås? (Type fin stallsko/røff ridestøvel) F.eks disse, Dublin Wye: https://www.horze.no/stallsko/dublin-wye-støvler/314159.html#color=BR
 7. AstridN

  Utstyrstråden

  Takk for tips! Salg er ikke å forakte, og de var fine... Eneste er at jeg gjerne skulle ha prøvd på forhånd. Hvordan er disse i størrelsen og passformen, synes du? Ser de har disse til 60 % også, veldig interessant pris... https://www.horze.no/stallsko/vanntette-høye-stallsko-i-lær-dame/CP3815.html#color=BR
 8. AstridN

  Utstyrstråden

  Feriepengene brenner i lomma Jeg har lenge ønsket meg noen støvler à la disse: https://www.hooks.no/rytter/sko-stovler-chaps/outdoor/stovler-somerset-crw Ikke primært for å ri med, men for å gå rundt med når jeg vil ha noe penere på beina enn gummistøvler, og som tåler litt vær og vind. På Høøks har de også disse, som de kaller ridestøvler, og som er dobbelt så dyre: https://www.hooks.no/rytter/sko-stovler-chaps/ridestovler/stovler-langdale-ariat Noen som har erfaring med en eller begge av disse?
 9. Den ene ponnien vår har gjort det noen ganger, både på tur og i ridehus. Må bare være obs på det, ja, og ikke la det skje igjen Rakkerstreker!
 10. Kan til en viss grad forstå prioriteringen, selv om han er flott Hver gang jeg ser islandshestene dine, får jeg så lyst på islandshest!
 11. AstridN

  Sommer 2019

  Det er mindre beiter rundt stallen, der har de stått på dagtid i en del uker allerede. På søndag ble de sluppet på et fint beite hos en annen nabo. De brukes som vanlig. Jeg er litt bekymret for at Odin skal bli fryktelig feit, men han kan jo ikke stå alene. Ponniene skal på to uker rideleir med jentene i sommer, og Odin skal lånes ut 2x2 uker til en rideskole ( - eieren trodde vel ikke at jeg ville ha ham selv ). I sommerferien skal vi ha med ponniene på beite i Rømskog, og da skal jeg sørge for at de får én uke helt fri (den mest ridegale datteren skal på konfirmasjonsleir). Der de står nå:
 12. Freejumps lite ønskes kjøpt, alle farger av interesse
 13. AstridN

  Dressurvideoer

  Gratulerer, så bra! Og flott hest du har!
 14. AstridN

  Sal-snikksnakk

  Tusen takk for alle tips!
 15. AstridN

  Sal-snikksnakk

  Ok, salspørsmål igjen. Jeg sa til rideskolelæreren min at jeg vurderer å kjøpe en dressursal til Odin (han har nå en bomløs sal). Hun svarte at så bred som han er, kom jeg til å slite med å finne sal. Han er en stor dølahest, men det må da finnes saler til dem også? Hadde tenkt å ta ham med til Fossum og kjøpe noe brukt. Tips til saltyper som passer brede hester?
×
×
 • Create New...