Jump to content

Nickita

Medlem
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

About Nickita

 • Rank
  Føll
 • Birthday 10/04/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Amerika
 • Hesterase
  Tung og lett
 • Gren
  Tur og dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vil skrive opp en liste med vanlige sykdommer og symptomene på det? Har lite erfaring med sykdom på hest og på nettet så står det 1000 forskjellige ting prøver å sette meg inn i dette, og om noen kjenner til/har opplevd tidlige tegn på en sykdom så kom gjerne med det
 2. Nickita

  boks lås

  jeg bruker de fra biltema nå, men den "løsner" så enkelt. de jeg er på jakt etter har et endestykke som peker ut på begge sider, som da igjen gjør at man må løfte låsen i 90 grader ut for å få endene igjennom.
 3. Nickita

  boks lås

  stilig! er dålig med smier her rundt dessverre, men om ingen her kjenner til den heller så blir det nåkk å lage dem selv ja
 4. Nickita

  boks lås

  dårlig bilde, men er den på 1 bilde jeg er på jakt etter. den ligner meget på den de har på biltema, men den har endestykker som går igjennom låsen.
 5. Nickita

  boks lås

  driver å pusser litt opp i stallen og er på jakt etter en spesiell tpe lås til boksene. Er det noen her som vet hvilken type lå som blir brukt på låsene til "the saddle club"? har lett meg grønn, men finner ingenting, ikke så mye som et bilde en gang.
 6. Hesta mine står på en stall med 7 hester, der 4 av dem har forryttere på 15/16 år. Er noen hesten som sliter (spesielt) med kolikk, og når sykdom kommer brått så ønsker vi å sette opp en liste over hva man skal gjøre om man ser tegn. stalleiger syns dette er teyggere mtp forrytterene og når det er søsken/kjærester som drar i stallen. Hu er ikke hjemme nå så dette blir da min jobb. Lista må vær kort å enkel å skjønne håper på tipps til oppsett
 7. Hva er din erfaring med sykdommer på hest? hva er de mest «vanslige» sykdommene, hvordan oppstår di, hvordan merke de fortest og hva burde eier gjøre? hva er deres «liste» når det kommer til dette?
 8. alle hester er forskjellige og har forskjellige behov. Og alle heste eiere har ulikt syn på utstyr. når bruker du belegg/bandasjer? hva skal til for at du bruker bandasjer på natta? hvilke dekken bruker du når? basic regndekken og ull/fleec er jo greit, samme med å bruke belegg som «billig forsikring». men hva med alle de andre typene?
 9. de var ganske hard, så de tålte litt, samt så var de ganske runde forran og hadde ikke spesielt lang tå
 10. kjøpte meg et par ridesko for en del år siden, elsket de skoene. men husker ikke merke. tror de var kjøpt på horze eller hooks. de er veldig lik Muckboot Wear™ korte støvler fra horze, men de hadde bare en sånn ting øverst på skoen, og den var bak. Tror heller ikke at de hadde det "stoffet" på siden heller. Kanskje de ikke blir solgt lengre, men vil prøve å finne dem, så om noen har noen ide om hvilke sko detta kan vær. så skriv ut :)
 11. Heiii 18 år gammel jente som søker jobb i stall rundt om gjøvik/hov/lillehammer/lena, kan vær lengre også kontakt meg gjerne for mer info, og en hyggelig prat!
 12. Merkelig for hestefolk var tanken hørte et merkeih ord som beskrivelse på en gamp gor en stund siden og ledde meg skakk ihjæl
×
×
 • Create New...