Jump to content

Nickita

Medlem
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

About Nickita

 • Rank
  Føll
 • Birthday 10/04/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Amerika
 • Hesterase
  Tung og lett
 • Gren
  Tur og dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hesta mine står på en stall med 7 hester, der 4 av dem har forryttere på 15/16 år. Er noen hesten som sliter (spesielt) med kolikk, og når sykdom kommer brått så ønsker vi å sette opp en liste over hva man skal gjøre om man ser tegn. stalleiger syns dette er teyggere mtp forrytterene og når det er søsken/kjærester som drar i stallen. Hu er ikke hjemme nå så dette blir da min jobb. Lista må vær kort å enkel å skjønne håper på tipps til oppsett
 2. Hva er din erfaring med sykdommer på hest? hva er de mest «vanslige» sykdommene, hvordan oppstår di, hvordan merke de fortest og hva burde eier gjøre? hva er deres «liste» når det kommer til dette?
 3. alle hester er forskjellige og har forskjellige behov. Og alle heste eiere har ulikt syn på utstyr. når bruker du belegg/bandasjer? hva skal til for at du bruker bandasjer på natta? hvilke dekken bruker du når? basic regndekken og ull/fleec er jo greit, samme med å bruke belegg som «billig forsikring». men hva med alle de andre typene?
 4. de var ganske hard, så de tålte litt, samt så var de ganske runde forran og hadde ikke spesielt lang tå
 5. kjøpte meg et par ridesko for en del år siden, elsket de skoene. men husker ikke merke. tror de var kjøpt på horze eller hooks. de er veldig lik Muckboot Wear™ korte støvler fra horze, men de hadde bare en sånn ting øverst på skoen, og den var bak. Tror heller ikke at de hadde det "stoffet" på siden heller. Kanskje de ikke blir solgt lengre, men vil prøve å finne dem, så om noen har noen ide om hvilke sko detta kan vær. så skriv ut :)
 6. Heiii 18 år gammel jente som søker jobb i stall rundt om gjøvik/hov/lillehammer/lena, kan vær lengre også kontakt meg gjerne for mer info, og en hyggelig prat!
 7. Merkelig for hestefolk var tanken hørte et merkeih ord som beskrivelse på en gamp gor en stund siden og ledde meg skakk ihjæl
 8. Heiii er det noen som kan noen merkelige fraser eller ord som er heste relatert? Kom gjerne med morsomme ting
 9. Nickita

  Halvparader

  Er det noen som faktisk greier å forklare på en enkel måte hva en halvparade er? Mange på stallen som spør hva det er og jeg greier ikke å forklare det
 10. Nickita

  Dine seiere!

  Heii Har ikke funnet en tråd som dette, så jeg bare starter en Kan umulig bare vær meg som har slitt med enkelte ting med hest, og som er overlykkelig når jeg endelig fikk det til! Jeg har nå endelig fått samlet hesten bedre, fått henne over vannhinder og får til gode, rene overganger. Dette er for meg utrolig stort da hun har hatt en evig skrekk for hinder! Hun har også et stort talent med å "lure seg unna" så jeg ikke har fått til å samlet henne. Rene overganger er det jeg er mest fornøyd med, da hun virkelig elsker fart og er ganske hard å stoppe/regulere. Jeg er ufattelig fornøyd med hva vi har fått til!!! Flere her ute som har fått en liten seier med hesten som de vil dele?
 11. Nickita

  Ridning

  Hei Lurer på om noen har gode øvelser for å få samlet hesten bedre? Få bakparten under seg og få løftet ryggen mer. Øvelser tipps osv :)
 12. Nickita

  sprek hest

  Runde på runde gjør vi ikke Rir vi på volte så galloperer vi som oftes en halv runde før vi gjør en overgang til trav. Men skal få trent litt mer på balanse, og mer på kjegler og slik Takk for gode tips
×
×
 • Create New...