Jump to content

Anne Siri

Medlem
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About Anne Siri

 • Rank
  Fia

Profile Information

 • Hesterase
  Alt mulig
 • Gren
  Hobby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Hvilke av modellene?
 2. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Jeg har en hest med relativt høy manke, se bilde. Han er også smal. Ønsker å finne en dressursal som passer fint til han, noen tips?
 3. Jeg kan nok bekrefte at det er frekkhet ja, i dag fikk jeg assistanse og da var han en annen hest så må nok sette mere grenser rett og slett.
 4. Jeg forstår hva du mener. Syns også det er veldig merkelig at han plutselig reagerer som han gjør, det skal sies at han har et lite temperament uansett, og har alltid lagt på ørene når han for eksempel får mat. Jeg har hatt han siden slutten av august, og han har vært utrolig snill under håndtering. Han er også fulgt opp av veterinær hvis det har vært noe galt kan selvfølgelig ta kontakt med dyrlegen og høre hva hun tenker.
 5. Jeg tror ikke det er noe galt med han, jeg tror heller han prøver å få overtaket over meg, også har han funnet ut at ved å bli sur og sint så blir jeg redd.
 6. Ja, den har det. Han har vært så snill, og plutselig blitt et monster i løpet av en uke
 7. Rett utenfor Oslo, har tilgang på trener altså men syns bare dette er en veldig rar og skremmende oppførsel.
 8. Nå har jeg og hesten havnet på skikkelig feil vei Og forstår ikke helt hvordan jeg skal få retter opp i dette. Nå har han startet med å vise meg en aggressiv adferd, og det syns jeg veldig skremmende. De siste to dagene som jeg har longert, så har han plutselig forsøkt å løpe i mot meg med ørene flatt bakover.
 9. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Noen som kan anbefale en god dressursal til en hest med HØY manke og rett rygg? noen erfaring med Stubben for eksempel?
 10. Takk for tips jeg kommer nok til å styre unna tømmekjøring en liten stund fremover i allefall.
 11. Vil ikke si at han er en skjør hest. Han finnes ikke nervøs, og det han har gjort har vært på dritt så jeg håper det er noe som kan plukkes vekk...
 12. Men rir du han på tur da? Jeg har ikke startet med å ri han på tur enda, og nå kjenner jeg at det ikke frister
 13. Mange kloke ord her:) jeg tror du har rett i at jeg må ta et steg tilbake. Det er også mulig han er påvirket av at det har blitt kaldere i været, slik at han rett og slett har blitt sprek. De to gangene som han har løpt ut så har jeg fått tak i han, og gått litt mere med han, og da har han vært rolig.
 14. Håper ikke det blir et alvorlig problem jeg må nok ta et steg tilbake med han, og vinne tilbake tilliten. Han har vært en veldig ålreit hest helt til nå.
 15. Men jeg har ikke ridd når dette har skjedd første gang så leide jeg han med lang longeline, andre gangen så tommekjørte jeg.
×
×
 • Create New...