Jump to content

Anne Siri

Medlem
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Hesterase
  Alt mulig
 • Gren
  Hobby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anne Siri's Achievements

Føll

Føll (1/4)

1

Reputation

 1. Det tilbys dessverre ikke utegang i flokk der Jeg får se det an litt til, og håpe at det går seg litt til, men vil selvfølgelig at hesten skal trives i hjemmet sitt.
 2. Han får stå ute lenge der, pleier ikke å ta han inn før i 19-tiden. Kanskje utegang kan være noe? Jeg vet at de tilbyr utegang på stallen.
 3. For ca 6 uker siden så flyttet jeg hesten min til en ny stall. Han har forandret adferd fullstendig, og har gått i fra å være verdens roligste til å bli super stresset. Hos forrige stall så fikk han gå med andre hester, her står han alene. Han er 4 år (blir 5) til nyttår. Noen som har noe tips til meg? Pga jobb og skole så var dette eneste løsningen for meg nå i vinter, men jeg vurdere sterkt å flytte han tilbake.
 4. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Hvilke av modellene?
 5. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Jeg har en hest med relativt høy manke, se bilde. Han er også smal. Ønsker å finne en dressursal som passer fint til han, noen tips?
 6. Jeg kan nok bekrefte at det er frekkhet ja, i dag fikk jeg assistanse og da var han en annen hest så må nok sette mere grenser rett og slett.
 7. Jeg forstår hva du mener. Syns også det er veldig merkelig at han plutselig reagerer som han gjør, det skal sies at han har et lite temperament uansett, og har alltid lagt på ørene når han for eksempel får mat. Jeg har hatt han siden slutten av august, og han har vært utrolig snill under håndtering. Han er også fulgt opp av veterinær hvis det har vært noe galt kan selvfølgelig ta kontakt med dyrlegen og høre hva hun tenker.
 8. Jeg tror ikke det er noe galt med han, jeg tror heller han prøver å få overtaket over meg, også har han funnet ut at ved å bli sur og sint så blir jeg redd.
 9. Ja, den har det. Han har vært så snill, og plutselig blitt et monster i løpet av en uke
 10. Rett utenfor Oslo, har tilgang på trener altså men syns bare dette er en veldig rar og skremmende oppførsel.
 11. Nå har jeg og hesten havnet på skikkelig feil vei Og forstår ikke helt hvordan jeg skal få retter opp i dette. Nå har han startet med å vise meg en aggressiv adferd, og det syns jeg veldig skremmende. De siste to dagene som jeg har longert, så har han plutselig forsøkt å løpe i mot meg med ørene flatt bakover.
 12. Anne Siri

  Sal-snikksnakk

  Noen som kan anbefale en god dressursal til en hest med HØY manke og rett rygg? noen erfaring med Stubben for eksempel?
 13. Takk for tips jeg kommer nok til å styre unna tømmekjøring en liten stund fremover i allefall.
 14. Vil ikke si at han er en skjør hest. Han finnes ikke nervøs, og det han har gjort har vært på dritt så jeg håper det er noe som kan plukkes vekk...
 15. Men rir du han på tur da? Jeg har ikke startet med å ri han på tur enda, og nå kjenner jeg at det ikke frister
×
×
 • Create New...