Jump to content

Kah

Medlem
 • Content Count

  1,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kah last won the day on March 18

Kah had the most liked content!

Community Reputation

646

About Kah

 • Rank
  Tidligere: Peanøttsmør

Profile Information

 • Hesterase
  Oldenburger
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min både hoster, grynter, pruster og prater mye. Må hoste to ganger hver gang vi begynner å trave i begynnelsen av økta. Så kommer prust, og litt grynt Det er mye lyd... Men har ikke dødd enda
 2. Flatner rundt feltrittsbanen og galoppsporet er det mye bra terreng. Det går ann å kjøre inn ved Trandum å ri der ifra. Er en del parkeringsplasser dere det går fint å laste ut hester.
 3. Kah

  Dressurprat

  Hva gjør dere når dere har havnet i en kneike hvor dere bare føler dere ikke får til noen ting når dere rir? Jeg kjenner at ridningen blir negativ, og det er etter hva jeg føler selv lite kontruktivt. Jeg driver og noterer hva jeg synes gikk bra fra hver trening nå, men humøret er helt flatt og negativt.
 4. Høres ikke kjekt ut. Dessverre investerer man litt for mange følelser i forhester, til syvende å sist har man ikke noe å si. Du kan alltids prøve å kjøpe hesten, men jeg ville være forberedt på at eier takker nei til det. Du kan jo alltids se deg om etter en egen ?
 5. Kah

  Dressurprat

  Hun der Susan er jo ravende gal, synd at hun legger ut ting på den måten hun gjør. Kritisk på et veldig destruktivt nivå..
 6. Kah

  Sal-snikksnakk

  Jeg har Prestige Modena til gampedyret, og hadde saltilpasser i går. Den er kjøpt i oktober i fjor etter tips fra saltilpasser, og tilpasset der etter. Jeg sliter veldig med at salen sklir frem, men den ser ut til å passe. I går hadde jeg en annen tilpasser på besøk, og det ble konstantert at bommen er feil for hesten, og salen nok er litt for rett. Samtidig passer ikke gjord festene til hans fremskutte salleie, så salen blir dratt frem under ridningen. Man ser at stroppene skrår fremover når den sitter på. Foreløpig har jeg lagt under korrigeringspad som løfter opp fremme, og har velsignelse fra tilpasser til å ri med salen over sommeren da den ikke er skadelig for hesten. Bare irriterende. Jeg må nå har ny sal over sommeren. Noen som har noen tips til saler med gjord stropper litt fremme? Han har ganske rett rygg, kort sal leie og høymanke, og fremskutt salleie. Jeg har selvfølgelig tenkt å kjøre inn til Fossum og prøve saler der før jeg kjøper. Men har allerede begynt å tenke. Ser flere foreslår KN allegro over her, så tenkte å se på den i hvertfall. Men må ha gjord fester som ikke drar salen frem.. For det er maks irriterende.
 7. Jeg har den samme i marineblå, og de kjempe gode på. Føler meg fri når jeg rir i den kontra vanlig type stevnejakke.
 8. Kah

  Fluemaske

  Jeg liker Heimer sine!
 9. Kah

  Ridestøvler

  Noen som har Petrie Padova? http://equishop.oslo.no/nettbutikk/113-petrie/765-petrie-padova/
 10. Det kommer helt ann på hva du gjør det til. Skal du stå på fancy stall, skal du stå på en enkel dugnadsstall, skal du starte stevner, skal du ri fast for trener etc. Alle de tingene der har innvirkningen på hva slutt summen blir hver måned. Men ja, hest koster. Lurt å sette opp et regnestykke for deg, og i samme slengen være dønn ærlig på hva du vil. Dumt å sitte der å har budsjettert for en hest på enkel utgang som kun eter høy, og at du ikke har tatt med ridetimer etc. For så å sitte der å ha lyst til å stå på fancy stall, med dyr musli og ørten tilskudd, og ri for trener to ganger i uka. Prisen bli helt annerledes...
 11. Jeg bruker K9 sin aloe vera spray detangler. Den fungerer på C. Han hadde rennaræv med kroniske floker en priode for noen år tilbake..
 12. Skulle ønske jeg hadde større legger Høres ålreit ut, særlig til den prisen
 13. Kah

  Dressurprat

  Litt det samme jeg tenkte
 14. Kah

  Dressurprat

  Noen som har vært testrytter på dressurdommer kurs? Hva har man på seg og hestedyret?
 15. Kah

  Dressurprat

  Ja til Kur på alle nivåer sier når jeg!
×
×
 • Create New...