Jump to content

Kah

Medlem
 • Content Count

  1,662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Kah last won the day on May 4

Kah had the most liked content!

Community Reputation

875

About Kah

 • Rank
  Tidligere: Peanøttsmør

Profile Information

 • Hesterase
  Sprettball
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kah

  Utstyrstråden

  Kommer ikke Kingslandsgrimene i xfull?
 2. Kah

  Dekkentråden

  Jeg har ikke peilin på islandshest, men har det her til min ridehest og er fornøyd med det. https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hestedekken/flue-eksemdekken/fluedekken-amigo-evolution-horseware?att=MTU1&gclid=Cj0KCQjw4cOEBhDMARIsAA3XDRjZ2Df7sB2McHi1WxinuR8kWzpMISwA-TFJ2V4vhqF8gUmIU8Vm_5waAobxEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Det har ikke sklidd ned
 3. Har du sjekket finn? Sikker på at du får noen fleece bandajser kastet etter deg om du sjekker der..
 4. Ser fint ut. Men du må sjekke at det ikke blir for stramt.
 5. Begge forbeina eller begge bakbeina. Fungerer fint. Brukte de noen timer først så økte jeg. Finnes litt info om det på bot sin side. Fornøyd med de bruker fleece bandasjer over.
 6. Kah

  Utstyrstråden

  Er horze stigbøylereimer ok?
 7. Har det inkludert i stallleia. Har sluttet å kjøpe mash selv, og byttet til betfiber suppe fordi jeg ikke vil ha utgifter utover stalleia på sånt.
 8. Kanskje sette på en hakelapp?
 9. Kah

  Dressurprat

  Ja, min gamle også kunne kommet ut et år før og blitt tilvendt med ld. Han var jo galopp motstander..
 10. Kah

  RIB stigbøyler

  Jeg var på foredrag med RIB og fikk demonstrasjon av de. Synes de ser veldig fine ut, og veldig riktig til meg som har problemer med føttene. Ønsker meg sånne, men det er litt dyrt for et par stigbøyler akkurat nå.
 11. Kah

  Dressurprat

  Nå har de fått tilbake LD1 som dressurprogram: https://www.rytter.no/grener/dressur/program/?fbclid=IwAR0CuAVRI4kyOZlmCXESA4Hp3gjDpiL4ArtlL4ajnrZa6THc5l8dmFGpHXI Håper det gjør litt for rekruteringen
 12. Det er vel lov på lagt at de skal ha selskap i form av en annen hest? Det er ikke noen dere kunne leid ut stallplassen til da, som har en hyggelig hest som kunne vært selskap?
 13. Jeg ville vært forsiktig med å ta andres ord på sånne ting. Bedre å gjøre opp din egen mening ved et besøk der eller lignende.
 14. Kah

  Utstyrstråden

  De koster 3000 ca ja. Jeg tror de kan være fine for meg som overpronerer ihvertfall. Sliter veldig med føttene i stigbøyler. Kunne tenke meg å prøve de ihvertfall..
×
×
 • Create New...