Jump to content

Kah

Medlem
 • Content Count

  1,216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kah last won the day on March 18

Kah had the most liked content!

Community Reputation

651

About Kah

 • Rank
  Tidligere: Peanøttsmør

Profile Information

 • Hesterase
  Oldenburger
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjedelig at de har fjernet all dressur...
 2. Men hvor får du tak i de?
 3. Så hvor får man kjøpt ordentlige dressurstøvler nå? Jeg har sett litt rundt på nettbutikker, og nesten ingen har? Petrie er nesten ikke å oppdrive. Må man bestille fra utlandet?
 4. Får du blåmerker bak kneet?
 5. Kah

  NRYFs nye bittregler

  Jøss det var en rar regel...
 6. Kah

  NRYFs nye bittregler

  Hva er de nye bittreglene?
 7. Kanskje forsøke å trene litt på en strekke, kreve som på banen. Etter hvert kan du ta det ut i skogen? Ellers er jeg en av de som ikke synes man MÅ galoppere på tur.
 8. Hvordan er det når du galopperer henne på vanlig bane?
 9. Splitter ny Passier Corona. Håper den varer litt lenger enn 6 måneder
 10. Min både hoster, grynter, pruster og prater mye. Må hoste to ganger hver gang vi begynner å trave i begynnelsen av økta. Så kommer prust, og litt grynt Det er mye lyd... Men har ikke dødd enda
 11. Flatner rundt feltrittsbanen og galoppsporet er det mye bra terreng. Det går ann å kjøre inn ved Trandum å ri der ifra. Er en del parkeringsplasser dere det går fint å laste ut hester.
 12. Kah

  Dressurprat

  Hva gjør dere når dere har havnet i en kneike hvor dere bare føler dere ikke får til noen ting når dere rir? Jeg kjenner at ridningen blir negativ, og det er etter hva jeg føler selv lite kontruktivt. Jeg driver og noterer hva jeg synes gikk bra fra hver trening nå, men humøret er helt flatt og negativt.
 13. Høres ikke kjekt ut. Dessverre investerer man litt for mange følelser i forhester, til syvende å sist har man ikke noe å si. Du kan alltids prøve å kjøpe hesten, men jeg ville være forberedt på at eier takker nei til det. Du kan jo alltids se deg om etter en egen ?
 14. Kah

  Dressurprat

  Hun der Susan er jo ravende gal, synd at hun legger ut ting på den måten hun gjør. Kritisk på et veldig destruktivt nivå..
 15. Kah

  Sal-snikksnakk

  Jeg har Prestige Modena til gampedyret, og hadde saltilpasser i går. Den er kjøpt i oktober i fjor etter tips fra saltilpasser, og tilpasset der etter. Jeg sliter veldig med at salen sklir frem, men den ser ut til å passe. I går hadde jeg en annen tilpasser på besøk, og det ble konstantert at bommen er feil for hesten, og salen nok er litt for rett. Samtidig passer ikke gjord festene til hans fremskutte salleie, så salen blir dratt frem under ridningen. Man ser at stroppene skrår fremover når den sitter på. Foreløpig har jeg lagt under korrigeringspad som løfter opp fremme, og har velsignelse fra tilpasser til å ri med salen over sommeren da den ikke er skadelig for hesten. Bare irriterende. Jeg må nå har ny sal over sommeren. Noen som har noen tips til saler med gjord stropper litt fremme? Han har ganske rett rygg, kort sal leie og høymanke, og fremskutt salleie. Jeg har selvfølgelig tenkt å kjøre inn til Fossum og prøve saler der før jeg kjøper. Men har allerede begynt å tenke. Ser flere foreslår KN allegro over her, så tenkte å se på den i hvertfall. Men må ha gjord fester som ikke drar salen frem.. For det er maks irriterende.
×
×
 • Create New...