Jump to content

Kah

Medlem
 • Content Count

  1,621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kah last won the day on January 20

Kah had the most liked content!

Community Reputation

839

About Kah

 • Rank
  Tidligere: Peanøttsmør

Profile Information

 • Hesterase
  Oldenburger
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er vel lov på lagt at de skal ha selskap i form av en annen hest? Det er ikke noen dere kunne leid ut stallplassen til da, som har en hyggelig hest som kunne vært selskap?
 2. Jeg ville vært forsiktig med å ta andres ord på sånne ting. Bedre å gjøre opp din egen mening ved et besøk der eller lignende.
 3. Kah

  Utstyrstråden

  De koster 3000 ca ja. Jeg tror de kan være fine for meg som overpronerer ihvertfall. Sliter veldig med føttene i stigbøyler. Kunne tenke meg å prøve de ihvertfall..
 4. Kah

  Utstyrstråden

  Noen som har prøvd acavallo arena stigbøyler? Må ha noen nye sikkerhetsbelter, men liker ikke de med strikk på siden. Bow balance fungerer heller ikke for meg.
 5. Tjah, hvor mange grader halt var den, og er den utredet videre? Det finnes en del hester der ute som lever fint med utslag på bøyeprøve som ikke er halt i det daglige. Men det kommer jo ann på årsaken.
 6. Optimum er bedre å sitte i synes jeg mere riktig for meg som rytter. På forrige hesten var det ikke snakk om å velge en av de, da de var så forskjellige på ryggen hans. Vi endte opp med Corona, og den passet han utmerket. Men ikke meg, den ble for åpen og den ga meg litt stolsits. Personlig foretrekker jeg mer støtte. Vet at flere er veldig fornøyde med den, men for mine lange lår ble det litt krise.
 7. Har nettopp begynt å snuse på Reko og klikkertrening. Har sett litt filmer og lest litt. Synes det virker spennende, og lurer på om dette er noe for oss. Noen som har gode erfaringer? Vurderer å teste ut Target trening.. Hvordan får man hesten til å ikke bli et gottemonster?
 8. Kah

  Bytte til utegang

  Forelskelser seg i alle, og blir litt innpåsliten..
 9. Det er så dritt sånne ting. Hadde ørten veterinærer ut, og hesten på klinikk. Jeg påpekte for alle at han haltet bak annen hver dag. Men det endte med behandling i begge frembeina. Når det var fikset, vips kom det tilbake bak. Ikke noe å gjøre med, kneet var ødelagt. Jeg hadde fått noen til å røntge det, og vurdert ultralyd ved funn. Utrolig kjedelig å bare ha veterinærer på besøk som sparker i grusen og drar på skuldrene. Det blir fort dyrere enn å følge magefølelsen sin..
 10. Kah

  Bytte til utegang

  Veldig smart! Nei hun har ikke det som jeg vet, kanskje som unghest? Hun blir ekstremt brunstig, men det har kanskje ikke noe å si..
 11. Hvor i beinet er hesten sprøytet?
 12. Noen som har erfaring med å flytte ridehest som aldri har stått med andre til utegang? Jeg er veldig usikker på om hesten hadde trivdes med det, da den elsker å stå inne i boksen sin. Har tenkt litt på beina, om de hadde hatt det bedre av å gå på utegang.. Er dette noe som lar seg gjennomføre?
 13. Jeg ville sett litt på urter som kan blandes i foret..
 14. Det var en hyggelig alder på en forhest Hva med å sjekke inn med en dyrlege på hvordan man legger opp opptrening for en slik hest?
×
×
 • Create New...