Jump to content

Kaja

Medlem
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Kaja last won the day on May 10

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

528

About Kaja

 • Rank
  Unghest

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Geilo
 • Hesterase
  Fullblods på steroider
 • Gren
  Eventyr!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min hoppe er ekstremt tydelig på hva hun syns om meg og den treningen vi gjør for tiden. I perioder hvor hun syns det er slitsomt eller at jeg har krevd for mye så kommer hun ikke til meg ute (stort område). Noen ganger går hun noen skritt vekk og viser tydlig at hun ikke ønsker å være med inn. På sånne dager må jeg tenke meg om, og gjøre noe hun liker. Om det så bare er å få komme inn å få litt mat, og ut igjen. Eller at vi bare henger litt sammen ute. Og da prøver jeg å tenke på hva hun ikke har likt i det siste. Har det vært for mye? Kan hun ha vokst ut av utstyret, ble h
 2. Fullblods, ca samme str. Jeg veier en del mer enn deg
 3. Kaja

  Sprang-prat

  På min sal og hest tar jeg opp bøylene ett hakk. Nå hopper vi ikke høyt enda da. I gamledager foretrakk jeg ganske korte bøyler, men daværende hester krevde ikke så mye av piloten. Det er nok mest en smakssak! Biusen kommer seg som spranghest men har gode og dårlige dager. På gode dager tenner hun og er vanskelig å holde igjen. På dårloge dager parkerer hun midt på banen Håper vi får kommet i gang med litt mer jevnlig trening nå som hallen har åpnet igjen. Hun har vel hoppet i hallen 5-6 ganger i sitt liv, så tror potensialet er der!
 4. For å si det sånn. Jeg har svelget mange kameler og endret mye på egen fremgangsmåte når det kommer til nåværende hest. Viktig å se ann individ, og tørre å prøve noe annet enn hva "som alltid har fungert".
 5. Jobber mye fra bakken. Før var det vanskelig å gå på hjemme også. Når står hun bom stille der. På tur er hun mer usikker og løper gjerne rundt meg om vi er langt hjemmefra. Jeg kan leie tur uten problem, og det er heller ikke problem å gå av for å leie hjem ( det har vært et problem før, men ilsprutende sinna hest i sentrum). For vår del er det nok usikkerhet, men vi nærmer oss en løsning.
 6. Det siste der har vi problemer med også. Min er nå en bombesikker turhest, også alene (haha det hadde jeg aldri trodd jeg skulle skrive i fjor). Men går jeg av, kommer jeg ikke på igjen. Men jeg tror mye av det handler om usikkerhet, og lydighet. Så man må finne ut hva som trigger og ta der derfra. Noen trigges jo også av andre hester, må gå først osv.
 7. Bia har vært ganske sur ved påsaling, selv etter problemene var borte (trang sal, vond rygg). Vi har tatt det veeeldig gradvis, strammer gjorden supersakte mens hun får spise, eller får godbiter. Hun er ikke sur lenger nå. Det kombinert med utstyr som passer og prøving og feiling gjorde susen. Må fortsatt passe på å ikke være for brå i bevegelsene rundt påsaling, da. Merker fint lite forskjell på vanlig gjord og sprangplate.
 8. Flere staller rundt her som har møkkahaug i conteiner/henger. Hvor de tømmer den er jeg dog usikker på.
 9. Det hørtes bra ut! Skal sjekke ut disse. Har erfaring fra amtter tidligere hvor det var mer styr enn til nytte og et sant h***** å løfte ut Skal kjøpe med fyringspellets neste gang jeg er i område hvor det selges å prøve i mellomtiden. Ser hest360 selger sånn impregnering for betonggulv , har noen erfaring med det?
 10. Aiai. Min kjære hoppe roter noe grasalt i boksen. Spesielt når hun er brunstig. Det blir ganske fuktig. Stallgulvet er av betong, og det virker som urinen trekker seg litt ned i betongen på en måte. Møkker nøye hver dag, passer på at det er nok flis og at gulvet får tørke. Det går myyyye flis. Hennes flis blir våt og mørk med en gang, naboens er like tørr og fin etter flere uker jeg må vaske boksgulvet flere ganger i mnd. Er det noen som har noen gode tips? Matter er ikke aktuelt, da jeg ikke klarer å løfte de ut for å vaske. Og jeg inn
 11. Har du ingen trener eller voksne rundt deg som kan hjelpe deg? Steiling kan fort bli farlig.
 12. Kaja

  Dekkentråden

  Tja mange har reagert på det Mulig hun ser mer langbeint ut enn hun er. Nå har FinnTack 3for2 på alle dekken. Så jeg bestilte der
 13. Kaja

  Ridebukse-tråden

  Petster har dyyr frakt også
 14. Kaja

  Dekkentråden

  Ja, hadde hun stått med litt hyggeligere hester så er det ikke så farlig. Men vi rullerer på flokken når de får brodder. Orker ikke broddskader på hest eller dekken Så hun får gå med barfotingene. Nå ser det ut som hun har anlegg for tidenes kaldblodspels, da
 15. Kaja

  Dekkentråden

  135! (Ja, helt seriøst)
×
×
 • Create New...