Jump to content

Kaja

Medlem
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kaja last won the day on December 11

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

156

About Kaja

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Geilo
 • Hesterase
  Fullblods
 • Gren
  Eventyr!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaja

  Bitt-tråden

  Ja tenkte å bestille ett i riktig str
 2. Kaja

  Bitt-tråden

  Testet tre delt baucher på Bia idag og det virket det som hun likte godt! Tredelt med runde ringer likte hun IKKE. Hun kom med et kjempetykt todelt bitt med løae ringer. Det liker hun også. Men det var for langt. Får prøve bauchern litt videre. Skulle gjerne ha funnet noen flere vi kan veksle mellom.
 3. Haha det glemte jeg å skrive full er for lange i lengden, cob er litt smale i bredden. Oo har horseware str. 140? Sjekker ut!
 4. Sprangbelegg som er store i str COB eller små i str FULL? Hesten min har rar str... Og dekken str 140?
 5. Kaja

  Omstopping av sal

  Hva koster det å stoppe om en sal? Og hvordan løser man det når man bor langt fra det sentrale øst og vestland? Frøkna kom med en eldre men fin passiersal og hun vokser nok i bredden framover
 6. Kaja

  Pusse utstyr

  Pusser over hodelag hver gang det er brukt og salen kanskje 2 ganger i mnd. På den måten får man sjekket alle reimer. Tar det ikke fra hverandre så ofte da.
 7. Vi rir på jordet som tillhører stallen. For å ri på andre jorder bør du snakke med grunneier
 8. Kaja

  Unghest født 2014

  Får melde meg inn her da, med min nye lille løpshest. Som kan gå rett fram i alle gangarter og det er det
 9. Kanskje ikke på beinting. Men det er en del nye fancy hodelag! Jeg foretrekker det enkle. Det gjør lommeboka mi også. Jaggu dyrt å kjøpe ny hest.
 10. Det er vel 7 år siden, så kanskje ikke så lenge, men jeg ser jentene på stallen nå har så mye rart
 11. Det begynner å bli en del år siden jeg hadde hest selv, og utstyr har jo forandra seg mye ser jeg Hva bruker man på hestebein i sprang nå? Fortsatt vanlige belegg? Eller Feltrittsbelegg? gamasjer? Og bruker man da det samme på heisatur i terrenget? Ikke feltrittsterreng, men ulendt skog/fjellterreng? Det har om mulig blitt enda mer poppis med bandasjer i dressur har jeg inntrykk av, det er noe jeg aldri helt har skjønt meg på. Men er det noe i det? Blir det ikke veldig varmt? Hva bruker dere? Og hvorfor? Kjør debatt Jeg brukte belegg foran og bak før, i sprang. Aldri ellers. Nå løy jeg. Jeg brukte kopper på en som tråkka mye på seg selv.
 12. Er på tur i Wales og fikk 2 ridebukser for 120 kr! Kjøpte også ridestøvler her, veldig gode å ri i. Kunstlær, men kjennes ikke slik ut. I går bestilte jeg fullt med pussesaker og pussekasse. Pluss et hodelag, en taugrime, en nylongrime og en lærgrime med leietau til alle tre. Bestilte alt fra Høøks.
×
×
 • Create New...