Jump to content

Kaja

Medlem
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kaja last won the day on April 7

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

290

About Kaja

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Geilo
 • Hesterase
  Fullblods
 • Gren
  Eventyr!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaja

  Unghest født 2014

  Skal ikke klage på mangel på løft der hverfall
 2. Det var to skikkelig stilige "små"
 3. Kaja

  Belegg til unghest

  Æsj det var jo bare bakbein som var billig
 4. Kaja

  Belegg til unghest

  Hvilken side er det?
 5. Oi! Vi har ca. Like mange elg på jordet nedenfor huset, med kyr i stedet for hest da.
 6. Ri for trener ja. Og gymnastikkhopping
 7. Kaja

  Jones canaves

  Jeg har en JC heritage sprangsal og den er overraskende god å ri i, hvertfall.
 8. Godt det ikke bare er meg som unnlater å fortelle samboer om slikt. Han vet jeg kjøpte ny sal, og derfor måtte ha nytt hodelag. Men jeg sa jeg finansierte det med å selge alt det sorte utstyret (inkl. dressursalen) Jeg har TENKT å selge det da.
 9. Alt for mye.. Ny BRUN sal.. Og siden den var BRUN måtte vi jo ha nytt fortøy. Og siden jeg bare har svarte hodelag måtte det jo bli ett nytt hodelag også. Og det hodelaget måtte jo selvsagt ha tøyler til. Pad Dressurpisk 2 nye sjabrakker, siden den nye salen er en sprangsal og jeg bare har dressursjabrakker.. Ørehette som matcher den ene sjabrakken. Slik at vi har et stevnesett, sånn i tilfelle vi noen gang kommer oss på stevne Et vinterridedekken tydligvis. Jeg kan ikke huske at jeg bestilte det men det ligger på ordrebekreftelsen.. Tynnekniv til manen Hovskrape Det ble jaggu dyrt med ny sal
 10. Kaja

  Unghest født 2016

  Så herlig LisaFi!
 11. Kaja

  Dekken til frieser?

  Hvordan ligger dekkenet på henne da? Har du bilde? gjerne bilde hvor man ser fronten godt, det er gjerne her det kan skape problemer. Hva er det som gjør at du tenker det er for lite? Min hest er ganske kort og smal, og de fleste dekken ligger rart på henne. Hun får fort gnag foran. Nå har jeg kjøpt et horseware med helt annen fasong enn tidligere dekken og det ligger kjempefint på henne. Men det er veldig individuelt og man må nesten bare prøve seg fram.
 12. Kaja

  Unghest født 2014

  Jentene på stallen her erter meg fordi jeg ikke liker bling og ikke har drn nye samshielden
 13. Kaja

  Unghest født 2014

  Missforstå meg rett, det var skrevet i en spøkefull tone. Jeg anser også det som et håndteringsproblem. Men når det er skøytebane ute så tør jeg rett og slett ikke prøve for hardt, jeg er redd vi skal gå på trynet begge to. Hun er vant til å bli stilt krav til og er stort sett veldig snill og håndterlig. Men hun har dager hvor hun virker skikkelig irritabel, uten at jeg klarer å finne noen rød tråd i det. De fleste dagene så rir vi rett ut av gårdstunet uten problem! Hun har gått ganske mye siden hun kom til meg (på tur, ikke mye på bane).
 14. Kaja

  Unghest født 2014

  Min 2014 hest har spaltet personlighet tror jeg. Noen dager er hun helt fantastisk. Andre dager, som idag er hun et mareritt. Irritert og vrang. Vi kom oss ikke på tur idag, foråsiresånn. Mulig hun var lei av å bli holdt på med. Hun sto tross alt stille lenge for smeden i går Hvor mye trener dere i uka? Og hvor hardt/lenge?
×
×
 • Create New...