Jump to content

Kaja

Medlem
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kaja last won the day on December 26 2019

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

174

About Kaja

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Geilo
 • Hesterase
  Fullblods
 • Gren
  Eventyr!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaja

  Unghest født 2014

  Jentene på stallen her erter meg fordi jeg ikke liker bling og ikke har drn nye samshielden
 2. Kaja

  Unghest født 2014

  Missforstå meg rett, det var skrevet i en spøkefull tone. Jeg anser også det som et håndteringsproblem. Men når det er skøytebane ute så tør jeg rett og slett ikke prøve for hardt, jeg er redd vi skal gå på trynet begge to. Hun er vant til å bli stilt krav til og er stort sett veldig snill og håndterlig. Men hun har dager hvor hun virker skikkelig irritabel, uten at jeg klarer å finne noen rød tråd i det. De fleste dagene så rir vi rett ut av gårdstunet uten problem! Hun har gått ganske mye siden hun kom til meg (på tur, ikke mye på bane).
 3. Kaja

  Unghest født 2014

  Min 2014 hest har spaltet personlighet tror jeg. Noen dager er hun helt fantastisk. Andre dager, som idag er hun et mareritt. Irritert og vrang. Vi kom oss ikke på tur idag, foråsiresånn. Mulig hun var lei av å bli holdt på med. Hun sto tross alt stille lenge for smeden i går Hvor mye trener dere i uka? Og hvor hardt/lenge?
 4. Fikk regning idag og betalte 1800 kr, Inkludert snåsøler og kjøring. Det er en del jobb på de føttene, og det tok sin tid i går!
 5. Det er noen år siden men jeg fikk litt bakoversveis da jeg innså at prisen nå er over 2000kr for sko. Og min må skos ganske ofte. Må slutte å snuse nå for å si det sånn.
 6. Hovslageren som pleier å sko i stallen vår har ikke tid på en stund, og Bia trenger en trim. I den anledning har jeg hørt med noen andre og prisene varierer med over 1000 kr. Av nysgjerrighet lurer jeg på hva dere betaler for smed? Jeg har jo ikke hatt hest på en deel år. Sist jeg betalte for skoing var prisen 750 kr for vintersko
 7. Det er vel ikke lov i konkurranse mente jeg noen sa?
 8. Kaja

  Bitt-tråden

  Ja tenkte å bestille ett i riktig str
 9. Kaja

  Bitt-tråden

  Testet tre delt baucher på Bia idag og det virket det som hun likte godt! Tredelt med runde ringer likte hun IKKE. Hun kom med et kjempetykt todelt bitt med løae ringer. Det liker hun også. Men det var for langt. Får prøve bauchern litt videre. Skulle gjerne ha funnet noen flere vi kan veksle mellom.
 10. Haha det glemte jeg å skrive full er for lange i lengden, cob er litt smale i bredden. Oo har horseware str. 140? Sjekker ut!
 11. Sprangbelegg som er store i str COB eller små i str FULL? Hesten min har rar str... Og dekken str 140?
 12. Kaja

  Omstopping av sal

  Hva koster det å stoppe om en sal? Og hvordan løser man det når man bor langt fra det sentrale øst og vestland? Frøkna kom med en eldre men fin passiersal og hun vokser nok i bredden framover
 13. Kaja

  Pusse utstyr

  Pusser over hodelag hver gang det er brukt og salen kanskje 2 ganger i mnd. På den måten får man sjekket alle reimer. Tar det ikke fra hverandre så ofte da.
 14. Vi rir på jordet som tillhører stallen. For å ri på andre jorder bør du snakke med grunneier
×
×
 • Create New...