Jump to content

Matilde B.

Medlem
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Matilde B. last won the day on October 26

Matilde B. had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Svinndal
 • Hesterase
  Alle
 • Gren
  Dressur/bruksridning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Matilde B.'s Achievements

Føll

Føll (1/4)

124

Reputation

 1. Bruker ankerkroker til gjordene. Veldig greit å henge fra taket, og oversiktlig
 2. Takk På tide å farte litt rundt, nå! Ellevill hadde ikke reist før, og Gutten har holdt seg hjemme siden 2009 Imponert over de to! Lasta seg sjøl uten rampe, og stod rolig en svipptur til nabobygda på besøk. Og spratt opp begge to da vi skulle hjem igjen også Solid konstruksjon, ingen bevegelse i hengeren i det hele tatt da Gutten gikk på. Det var nytt for både han og oss.
 3. Forrige henger var Gaupen 1994-modell, så relativt oppgradert nå! Ellevill og Gutten tok jomfruturen, flinke, og godt fornøyd med doningen!
 4. Fortsatt fornøyd med Pivo dere som har? Ser Elkjøp selger, og vurderer. Kan man bruke kamera eller må det være telefon?
 5. Ta med hesten inn på banen når du rir der, den kan vel bare traske løs rundt? Jeg gjør ofte det med en av mine. Jeg tar mye tur med håndhest også, men skjønner at 31åringen kanskje ikke holder helt treningstempoet du har på tur. Det er ikke så enkelt når det blir sånn, har hatt litt samme utfordring med å miste eldre hester i en stabil flokk. Hvis bestefaren din bruker hesten fortsatt får du ri på egne turer da, og ellers ved baneridning som jeg skreiv over. Jeg har ikke tro på at en så gammel hest vil slappe av i den grad at du kan dra fra den aleine, men det betyr ikke at det ikke kan skje. Jeg hadde ikke orka å ta meg tida og bryet med det, bare. En liten ponni kanskje? Med så høy alder på fjordhesten må du vel ha selskap til din egen om ikke altfor lenge, tross alt. Håper du får tilbake litt ridetid Ikke lett det sosiale hestelivet bestandig
 6. Lusa blir mye mer aktiv rett etter behandling, ja. Så det er en vanlig reaksjon Godt å bli kvitt!
 7. Jeg gir basert på analysen. Det varierer litt i mengde, men gir hele året til alle. Har ikke tatt blodprøver.
 8. Vi bruker den her, https://www.felleskjopet.no/husdyr/storfe/mjoelkeku/tilskuddsfor/mineral--og-vitamintilskudd/e-vit-msb-mel-20kg-16071 Rimelig og grei, dosering til flere arter står bakpå sekken
 9. Legg litt trepellets rett på betongen, og vann det lett. Så kan du ha flis oppå der igjen. Ikke engang tregulvet på inneområdet til hestene her blir vått ved bruk av pellets.
 10. Rambo Wug, kanskje? De er jo litt mer halvhalsaktige
 11. Jeg er fornøyd med de her, rimelige og store. Bruker de daglig på sjuende uka, så har fått testa de bra... https://borjes.no/stall-skotsel/skotsel/sarvard/kylbandage/712040
 12. De her er både rimelige og greie, bruker dem hvis vi skor(også med sommersko med broddhøl bak) https://borjes.se/stall-skotsel/hovslageri/tillbehor-hovslageri/blindplugg-10-pack/5597 Brodder kan files ned hvis skoa har litt slitasje.
 13. Ja, her var det litt for lenge sida jeg har vært! Ellevill begynner å bli bra ridbar nå, altså. Må nesten kunne si det Sidebevegelsene fungerer på bøyd og rett spor i skritt og trav, galoppen er for god i forhold til hva ho klarer med meg på virker det som. Mye opp, for lite fram enn så lenge. Men den bedrer seg for hver gang jeg rir, så jeg bare gleder meg Ho er tidvis glad i å tøffe seg litt, og da kommer passagen lett noen steg. Det er gøy, for det finnes ikke sånt sving i den andre fjordhesten min. Det skal bli så gøy om et par år når ho er mer skolert! Glad de er så forskjellige alle, da lærer jeg mer og kan utforske ting på flere måter. Ellevill hadde laaaaaangvarig tannfelling, og det satt oss på vent mye. Blei ikke gang på ridninga før i fjor vår. Så var det litt sjukeopphold, etterfulgt av turer som håndhest gjennom vinteren pga regn i tre måneder og ingen bane. Fra i vår av har vi ridd ganske jevnt og trutt, i hvert fall minst en gang ukentlig. Nå i høst(3.september nøyaktig) prøvde vi oss på bitt igjen, etter en drittopplevelse med det i januar(den ene av to ganger ho blei ridd i løpet av vinteren...). Det har gått veldig fint, og merker det satt litt presisjon på plass Vil fortsatt bruke LG'n mye for den er ho glad i, men sååå herlig å kunne variere! Filmer stort sett baneøktene våre, men sikkert dørgende kjedelig for andre å se. Jeg ser de bare èn gang sjøl også, men kjekt å ha til seinere. Disse her er ganske korte , og har med flere førstegangsopplevelser, så viser Villsen på sitt helt egne
 14. Må det opp i høyden, eller er det for å unngå at fôret ligger rett på bakken? Her er det sistnevnte, og vi bruker matter på fôringsplassene. De er enkle å reingjøre, og gir naturlig spisestilling og god oversikt.
×
×
 • Create New...