Jump to content

MiniT

Medlem
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41

About MiniT

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  Female

Recent Profile Visitors

329 profile views
 1. Jeg tenker på synet med en gang jeg hører slike historier. Om han har fått nedsatt syn vil naturlig nok de andre sanseinntrykkene bli forsterket, og hesten bli litt uttafor? Jeg vet ikke altså, hehe.
 2. Signerer. Kjøpte Furminator for langhårede hunder i stedet, kjempefornøyd med den!
 3. MiniT

  Feste arbeidssele?

  Suverent, tusen takk!
 4. MiniT

  Feste arbeidssele?

  Takk, men jeg tror det blir litt lite. Jeg prøvde å google, men fant ikke noe nærbilde av akkurat det stykket jeg trenger for å vise henne.
 5. MiniT

  Feste arbeidssele?

  Ja, det er det jeg har forsøkt å få henne til å gjøre, men det er en eldre dame som er særdeles lite datakyndig. Så jeg tenkte det var lettere å sende henne bilde og spørre om det ser riktig ut.
 6. Hei, er det noen som har bilde av der man fester arbeidssele til vogn? Altså sele med selepinne og disse "ørene" på vogna? Jeg prøver å få en selger av vogn til å vise meg om det er mulighet for å bruke arbeidssele på vogna eller ikke, hehe.
 7. Har aldri sett vitsen i at hestene skal hilse. Nå drar vi ikke på kurs med overnatting heller, så da får T stå på/utenfor hengeren så lenge.
 8. Noe henger nok igjen fra da jeg drev med trav, så ja, jeg prøver å følge med på bestemmelsene. Nå er det uansett ikke så mye som skjer her hjemme hos oss.
 9. Min liker ikke grøten om det er salt i den, så han må få saltet utenom.
 10. Jobber turnus og har hestene hjemme. Vil aldri ha det annerledes De er vant til å komme ut/inn til ukurante tider, og vi har ingen faste foringstider. Har også hatt hest borte i mange år mens jeg jobbet skift (jobber døgnet rundt), og så lenge stalleier tok inn gikk det fint.
 11. Gir soyapellets i grøten sammen med betfiberet. Er generelt ikke glad i å gi pellets tørt. Ble nesten litt glad for å se at vi er flere som sliter med proteinfattig høy i år - her er det 52 g/TS. Selv ponnien må få tilskudd i år, han som vanligvis lever på luft!
 12. - og så er det veldig viktig at neste gang du korrigerer så starter du med volumknappen på 1 igjen, selv om du kanskje måtte opp i 8 for å få reaksjon forrige gang. Kanskje kommer du ikke lenger enn til 6 denne gangen, og etterhvert vil du da få en hest som slett ikke trenger å snakkes til i store ord og bevegelser Med en så ung hest regner jeg med den akkurat er skilt fra mor også? Ville definitivt gitt det et par uker på å lande før jeg krevde noe særlig mer enn vanlig oppførsel inn/ut av luftegård og annen dagligdags håndtering. Tenk så mye omveltninger den lille må ha hatt på kort tid!
 13. Jeg tar gjerne kontaktinfo på pm
 14. Vi fikk tak i H4 med veldig lavt proteininnhold, så her er det mye soyapellets og betfiber for å fylle på. Første gangen jeg har opplevd at Timian ikke har spist opp maten sin Kjører bortimot fri tilgang på høy, det er skikkelig uvant!
×
×
 • Create New...