Jump to content

CalgaryKeara

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CalgaryKeara last won the day on March 27

CalgaryKeara had the most liked content!

Community Reputation

71

About CalgaryKeara

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Shettis, og blanding

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. Tusen takk for alle svar! Jeg endte opp med en "Barefoot Ride-On-Pad Physio" Prøvde den for første gang i dag, og er strålende fornøyd så langt hvertfall!
 2. Så mange nydelige ponnsier! Må dele et par bilder av den lille gledessprederen min, Keara
 3. Kjøpte en ny, lekker sidepull med ergonomisk nakkereim fra Hest i Fokus da jeg var på NHF
 4. Er det mulig å legge ut små videosnutter her på forumet? På loggen sin, f.eks?
 5. Tusen takk svar! Iberica ser veldig god ut! Jeg får tenke litt på hvilket bruk jeg skal ha den til, som du sier!
 6. Tusen takk for tips, og god forklaring! Syns christ iberica ser utrolig god ut, men filtsalen høres også veldig interresant ut!
 7. Tusen takk for hjelpen! Googlet, og den ser jo helt fantastisk ut! Dyrere enn de enkle til barefoot, men det ser skikkelig behagelig ut med de støttene, og ikke minst sauepelsen!
 8. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg en barbak-pad. Jeg har sett litt på barefoot sine, men så kom jeg over denne nettbutikken: https://www.taur.se/produkter/sadlar/barbacka/ Er det noen som har noen erfaring med noen av de som selges der? Evt. noen andre dere vil anbefale?
 9. Hei! Håper dette er riktig sted å starte denne tråden! Jeg syns det ser fryktelig gøy ut å snørekjøre! Ser også at noen bruker akebrett. Shettisen min er innkjørt, så det frister å prøve med henne i vinter Men på de videoen jeg har sett av andre som snørekjører, så er det jo en rytter også! Går det å snørekjøre alene, og styre samtidig? Hvordan er det evt. mulig? Har sett litt på denne: https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hjelpetoyler-toyler/snorekjoringssele-pony, men ser for meg at det fort kan bli litt surr å skulle både holde seg fast i den, og ha tømmer i hendene på en gang. Noen som har prøvd? ( Og å binde meg fast på noen som helst måte tør jeg ikke!) Hvis noen har noen smarte tips, så rop ut!
 10. Så flott! Tusen takk for at du så etter for meg!
 11. Det hodelaget har jeg så lyst på! Sitter det godt, eller har det lett for å vri seg litt? Og for en nyyyyyydeligvakker hest du har!
 12. Når jeg for en gangs skyld var i nærheten av en hööks butikk, måtte jeg jo en liten tur innom! Endte opp med å kjøpe disse støvlene: https://www.hooks.no/rytter/sko-stovler-chaps/outdoor/stallsko-polaris-crw (Så myke og deilige! ) Et par gode, tjukke hansker, saltstein og litt hundegodt
 13. Jeg kjøpte først et hodelag som gikk i kryss under haka, men det forsto ikke frøkna mi. Nå bruker vi hodelaget @Emsy linket til, og er superfornøyd med det!
×
×
 • Create New...