Jump to content

Buldre

Medlem
 • Content Count

  1,051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Buldre last won the day on March 7

Buldre had the most liked content!

Community Reputation

1,726

About Buldre

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. Fleece eller ull som stallbandasjer, elastiske som arbeidsbandasjer. Tykke og store underlag om natten, mindre og tynnere for arbeid.
 2. Og den ser skjev ut fordi den ligger oppå tommestokken
 3. På det videste rundt er den ca 190 cm. Bukgjorden er 45 cm. Saletten er nok ganske fast, usikker på om den kan bøyes ut. har prøvd å ta bilder som viser vidden:
 4. Jeg tar mål om det er interesse for det.
 5. Ja den er kjempefin. Men jeg vet at jeg kommer aldri til å få kjørt inn hesten så da er det dumt den bare tar opp plass.
 6. Jeg fikk aldri kommet så langt at hesten ble innkjørt, derfor selger jeg selen. Bildene er fra da jeg kjøpte den, selen er i samme stand da jeg har lagt den på hesten to ganger og ellers har den vært lagret. Selges for 4000,- pluss evnt frakt
 7. Buldre

  Dressurprat

  Litt sent svar, men likevel. Gjør det tungt å ikke høre! Hører den ikke på forholdningen så rett på liten volte, til den roer ned. Da rir du skulderen ut (tenk å øke volten som en spiral) før du fortsetter på den linjen du tenkte. Da kan du være mild i hjelperne dine samtidig som at du får frem poenget. Øker den på igjen, så gjenta. Og volten skal være liten, det skal være tungt! Husk å ikke overbøye, ikke bare innvendige hjelpere.
 8. Jeg har til begge hestene. De har brukt dem mye i vinter, ser nesten nye ut. Ikke tegn til slitasje noe sted.
 9. Buldre

  Sal-snikksnakk

  Jeg hadde det til traveren min, fortsatt litt snurt for den passet ikke ridehesten. Jeg likte den veldig godt
 10. Nå er lustitanoer mer nøysomme, som toårs fikk min i underkant av 1 liter komplett hver dag. Nå som treårs får hun 1 liter betfiber, 1 liter lucernepellets og 1 liter komplett per dag. Og hun har gjemt ribbeina godt Kutter ikke ned, øker heller treningen.
 11. Jeg har opplevd begge deler på samme hest. Dårlig skoing gir et dårlig utgangspunkt for barfot sommerstid. God skoing gir et godt utgangspunkt. Som LisaFi sier, sko ofte og bra.
 12. Buldre

  Fjordhesten

  Jeg liker ikke gule, aldri gjort. Men han her er jeg forelsket i. Han hadde passet supert inn i familien her. Fin annonse!
 13. Mange år siden jeg var der sist, men var supert å parkere der da
 14. Rart å tenke på at denne er blitt tre år @Renate kom opp hit og tok bilder av hestene, det ble så mange fine bilder Leonora er i gang med tømmekjøring og longering, noe hun tar som en godt voksen hest Deilig å jobbe med en slik go´ing.
×
×
 • Create New...