Jump to content

Buldre

Medlem
 • Content Count

  1,039
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Buldre last won the day on February 9 2018

Buldre had the most liked content!

Community Reputation

1,719

About Buldre

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Buldre

  Dressurprat

  Litt sent svar, men likevel. Gjør det tungt å ikke høre! Hører den ikke på forholdningen så rett på liten volte, til den roer ned. Da rir du skulderen ut (tenk å øke volten som en spiral) før du fortsetter på den linjen du tenkte. Da kan du være mild i hjelperne dine samtidig som at du får frem poenget. Øker den på igjen, så gjenta. Og volten skal være liten, det skal være tungt! Husk å ikke overbøye, ikke bare innvendige hjelpere.
 2. Buldre

  Dekkentråden

  Jeg har til begge hestene. De har brukt dem mye i vinter, ser nesten nye ut. Ikke tegn til slitasje noe sted.
 3. Buldre

  Sal-snikksnakk

  Jeg hadde det til traveren min, fortsatt litt snurt for den passet ikke ridehesten. Jeg likte den veldig godt
 4. Jeg tenker type stryksokker eller "nymotens" dressurbelegg som ser ut som en mellomting mellom stryksokk og senebeskyttere. Fargen er det ikke så farlig med, men styrer unna glitter og rosa
 5. Hei! Jeg trenger nye belegg, både frambein og bakbeinsbelegg. Ikke korte bakbein, men ellers er det meste interessant. Noen som har noen til overs?
 6. De fleste støvler synker ned i ankelen, så de får passe høyde med litt bruk. Jeg fikk også mine i posten i dag, tighte i leggen, litt store i foten. Noe som er helt greit, da får jeg plass til såle
 7. Jeg har lånt bort hest til privattimer, og hatt forryttere som ikke har ridd like godt som meg. Det har ikke gjort noe negativt, noen små uvaner i håndteringen som jeg har plukket fort av, ellers har det fungert fint.
 8. Har gode rutiner, står på stall hvor det også er løpshest.
 9. Nå er lustitanoer mer nøysomme, som toårs fikk min i underkant av 1 liter komplett hver dag. Nå som treårs får hun 1 liter betfiber, 1 liter lucernepellets og 1 liter komplett per dag. Og hun har gjemt ribbeina godt Kutter ikke ned, øker heller treningen.
 10. Jeg har opplevd begge deler på samme hest. Dårlig skoing gir et dårlig utgangspunkt for barfot sommerstid. God skoing gir et godt utgangspunkt. Som LisaFi sier, sko ofte og bra.
 11. Buldre

  Fjordhesten

  Jeg liker ikke gule, aldri gjort. Men han her er jeg forelsket i. Han hadde passet supert inn i familien her. Fin annonse!
 12. Mange år siden jeg var der sist, men var supert å parkere der da
 13. Det er ingen grunn til å bli fornærmet hvis en som har blitt kjent med hesten din spør om det er mulig å få kjøpe den, om ikke nå så på sikt. Det betyr jo bare at det er flere som trives med den, det. Jeg ville spurt om det er en mulighet.
 14. Jeg er ukjent med blistring. Hvordan og hvorfor? Hva er det godt for?
×
×
 • Create New...