Jump to content

Buldre

Medlem
 • Content Count

  1,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Buldre last won the day on February 9 2018

Buldre had the most liked content!

Community Reputation

1,722

About Buldre

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,017 profile views
 1. Og den ser skjev ut fordi den ligger oppå tommestokken
 2. På det videste rundt er den ca 190 cm. Bukgjorden er 45 cm. Saletten er nok ganske fast, usikker på om den kan bøyes ut. har prøvd å ta bilder som viser vidden:
 3. Jeg tar mål om det er interesse for det.
 4. Ja den er kjempefin. Men jeg vet at jeg kommer aldri til å få kjørt inn hesten så da er det dumt den bare tar opp plass.
 5. Jeg fikk aldri kommet så langt at hesten ble innkjørt, derfor selger jeg selen. Bildene er fra da jeg kjøpte den, selen er i samme stand da jeg har lagt den på hesten to ganger og ellers har den vært lagret. Selges for 4000,- pluss evnt frakt
 6. Buldre

  Dressurprat

  Litt sent svar, men likevel. Gjør det tungt å ikke høre! Hører den ikke på forholdningen så rett på liten volte, til den roer ned. Da rir du skulderen ut (tenk å øke volten som en spiral) før du fortsetter på den linjen du tenkte. Da kan du være mild i hjelperne dine samtidig som at du får frem poenget. Øker den på igjen, så gjenta. Og volten skal være liten, det skal være tungt! Husk å ikke overbøye, ikke bare innvendige hjelpere.
 7. Jeg har til begge hestene. De har brukt dem mye i vinter, ser nesten nye ut. Ikke tegn til slitasje noe sted.
 8. Buldre

  Sal-snikksnakk

  Jeg hadde det til traveren min, fortsatt litt snurt for den passet ikke ridehesten. Jeg likte den veldig godt
 9. Jeg tenker type stryksokker eller "nymotens" dressurbelegg som ser ut som en mellomting mellom stryksokk og senebeskyttere. Fargen er det ikke så farlig med, men styrer unna glitter og rosa
 10. Hei! Jeg trenger nye belegg, både frambein og bakbeinsbelegg. Ikke korte bakbein, men ellers er det meste interessant. Noen som har noen til overs?
 11. De fleste støvler synker ned i ankelen, så de får passe høyde med litt bruk. Jeg fikk også mine i posten i dag, tighte i leggen, litt store i foten. Noe som er helt greit, da får jeg plass til såle
 12. Jeg har lånt bort hest til privattimer, og hatt forryttere som ikke har ridd like godt som meg. Det har ikke gjort noe negativt, noen små uvaner i håndteringen som jeg har plukket fort av, ellers har det fungert fint.
 13. Har gode rutiner, står på stall hvor det også er løpshest.
 14. Nå er lustitanoer mer nøysomme, som toårs fikk min i underkant av 1 liter komplett hver dag. Nå som treårs får hun 1 liter betfiber, 1 liter lucernepellets og 1 liter komplett per dag. Og hun har gjemt ribbeina godt Kutter ikke ned, øker heller treningen.
×
×
 • Create New...