Jump to content

MBK

Medlem
 • Content Count

  1,002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MBK last won the day on May 23 2017

MBK had the most liked content!

Community Reputation

1,993

About MBK

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MBK

  Fjordhesten

  Høres ut som slaget i hodet gjorde deg godt neida. Gulinger er kjekke hester.
 2. MBK

  Fjordhesten

  Gratulerer med Tiril! Veldig mange gode hester i Stryn, gøy å se.
 3. MBK

  Fjordhesten

  Jeg kjenner oppdretter (og mor) på denne. Har også sett henne som unghest. Godt lynne mener jeg hun hadde iallefall. Hun har jo ikke den mest brukte stammen, og kan jo sånn sett matche med mange hingster mtp avl. Men hun begynner jo å bli litt oppi åra mtp førstegangsbedekking etc.
 4. Ridningen setter jo feks hofte i en posisjon og belaster den på en måte som ikke gjøres så mye ellers. Er masse nerver ute og går i kroppen som også kan bli provosert kun i enkelte stillinger. Har en slektning som ble behandlet, operert, medisinert etc for smerter i kneet ifbm med motorcross (og kun motorcross/sitte på sykkel). Viste seg å være nerver som skrek av smerte fordi musklene rundt var for svake.
 5. Er mye enklere med quick-fix vettu Kam være mangel på kunnskap også. Ikke sikkert personen eller de rundt tenker så langt som at det kan være noe underliggende.
 6. MBK

  Fjordhesten

  Veldig fint at folk snappet litt fra NM
 7. MBK

  Fjordhesten

  Om hesten er veldig urolig første gang, så kan man også få en 2. sjanse på kjøreprøvene. Var overraskende mange som fikk det av dølahestene i år, men igjen, der var det mye svake prøver.
 8. MBK

  Fjordhesten

  Er mange forhold som spiller inn på de kjøreprøvene da. Særlig på hingster er det mye som skjer i «topplokket» når det er så mye andre hester og ting som skjer. I tillegg er de jo bare 3 år de fleste var på Stav og så på dølahestene, og synes kjøreprøvene der var dårlige, men ser at det var noen svake på Eid også, uten at jeg så prøvene der.
 9. MBK

  Fjordhesten

  Ja, og nå er han jo eksportert i tillegg
 10. MBK

  Fjordhesten

  Sant! Heller mot åringen. Morsomt med noe man kan begynne «trening» med Fjell Finn på åringen og så var det vel Alme Baronen på føllet om jeg ikke husker feil her nå.
 11. MBK

  Fjordhesten

  Dilemma: Åring eller (årets føll)? Siden min følldrøm endte med tom hoppe - som dessverre også måtte avlives, så har jakten startet på unghest. Har blinket meg ut ei merr jeg kunne tenke meg hest etter. Hun hadde føll i fjor (2017), som eier har fremdeles. I tillegg venter hoppa føll i år (2018). Jeg kan få kjøpe begge. Hvis føllet blir hoppe, så har jeg to aktuelle hester, som er født med 1 års mellomrom. Hvilke hadde dere valgt? Fordeler / ulemper med å kjøpe det ene eller det andre? Får nesten håpe hoppa får hingst, så blir valget litt enklere!
 12. MBK

  Fjordhesten

  Åh, så mange lekre hingster på Eid! Og så moro med så mange kårede og ikke minst med de tre hvite sløyfene
 13. MBK

  Fjordhesten

  Blir nok sikkert bra oppdateringer på Facebook-gruppa
 14. MBK

  Fjordhesten

  Åh, det gledes til Eid!! Mange som skal?
×
×
 • Create New...